Allah sağlıkla doğurmak büyütmek nasip etsin darısı başıma inşallah.benım içinde dua et
nisannnn okuyunca sasırdım oldum okadar sevındım kı.........umarım hersey hersey gönlunce olur..bıze dua et olurmu arkadasım!
Güzel kardeşim çok ama çok sevindim,darısa diğer dualarının kabul edilmesini isteyenlerin başına.Kalben teslimiyet içinde dua edenin duası doğru zamanda mutlaka duyuluyordur ve yüce rabbim kabul ediyordur.Allah tamamına erdirsin....:)
Allah kabul etsin canım birde benden önce azelya arkadaşımız var canım niyeti sevdiği kişiyle evlenmek
kızlar abdestsız okunur mu bu dua.ayak tırnağımda sorun var su değdirmem gerek .bilen var mı acaba
arkadaşlar ben şimdi başlıycam okumaya bu duaya başlamadan önce de üçer defa fatiha, ihlas, kafirun, felak, nas okunuyor mu ya da başka bir şey sadece bu duayı üç kere mi okuyucaz
kızlar abdestsız okunur mu bu dua.ayak tırnağımda sorun var su değdirmem gerek .bilen var mı acaba
arkadaşlar ben şimdi başlıycam okumaya bu duaya başlamadan önce de üçer defa fatiha, ihlas, kafirun, felak, nas okunuyor mu ya da başka bir şey sadece bu duayı üç kere mi okuyucaz[/QUO
ben euzu besmele cekıp dırek okuyorum canım
mavimenekşe için okuyoruz
niyeti hayırlı sağlıklı bebeğinin olması
1-bahar85
2-skylıne
3-azelya
4-vck
5-mavimenekşe
6-nisanbu
7-doğa3------------okudu
8-nekadarzor-------okudu
9-askbebek---------okudu
10-mrvb
11-nur.sen
12-mirror1981--------okudu
13-esma
14-umut99
15-capri
16-ecrin23
17-esenmia
18-rainsun--------okudu
19-tülay20
20-gegonya
benim için de okuyabilir misiniz acaba? regliyim abdest alamıyorum.. hayırlı eş için istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?