Mevlam hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah en yakın zamanda canım.Hergün 1 kişiye 3 tane okuyoruz karışıklık olmasın diye.Allah kabul etsin dualarını inş
kızlar okuyucam hepsıne merak etmeyınız...musaıt olamıyorum hastanelerle ugrasıyoruz20sınde adet gunum ama adetım olmadı 21ınde de kan testı verdım sonuc 4.7 cıktı doktorum dedıkı belkı yenı gebelıktır hastalanmassan pazartesı gel dedı kızlar cok muallakta kaldık ınsallah hamıleyımdır :) pazartesıyı beklıyorum sonucumu alayım soz o gun okuyucam gerıde kalan arkadaslarıma kımsenın hakkı gecmesın canlarım sızce hamılemıyım yaa
mavımenekse arkadasımız ıcın okudum Allah kabul etsın ınsallahhhmavimenekşe için okuyoruz
niyeti hayırlı sağlıklı bebeğinin olması
1-bahar85
2-skylıne
3-azelya------------okudu
4-vck----------okudu
5-mavimenekşe
6-nisanbu
7-doğa3------------okudu
8-nekadarzor-------okudu
9-askbebek---------okudu
10-mrvb----------okudu
11-nur.sen
12-mirror1981--------okudu
13-esma
14-umut99
15-capri
16-ecrin23-----------okudu
17-esenmia
18-rainsun--------okudu
19-tülay20
20-gegonya
nisanbu için okuyoruz
niyeti hayırlı sağlıklı bebeğinin olması
1-bahar85
2-skylıne
3-azelya
4-vck
5-mavimenekşe
6-nisanbu
7-doğa3------------okudu
8-nekadarzor-------okudu
9-askbebek---------okudu
10-mrvb----------okudu
11-nur.sen
12-mirror1981--------okudu
13-esma
14-umut99
15-capri
16-ecrin23---------okudu
17-esenmia
18-rainsun--------okudu
19-tülay20
20-gegonya
arkadaşlar ben dualarımı okudum blk 10 canım ben sana özelden mesaj göndermiştim gelmedimi yoksa okuduğumu haber vermiştim sağolsun mavimenekşe arkadaşım haber verdi okumadı göründüğümü benim yüzümden aksasın istemem zaten daha önce aksamasının önemli sebepleri vardı birde beni listeden çıkardığınızı düşündüğüm için aksamıştı yanlış anlaşılmak istemem
Arkadaşlar beni de ekler misiniz?Listenin başından başlayıp kime okuduysam yazıp haber veririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?