ema bu lıste bıttı kımseyı almıyoruz canım bu hafta bıtırecegız bu lısteyı o yuzden ısmı azam a gectık
canim cook ozur dilerim..ben tekrar baslandigini bilmiyordum...bir kez butun listeyi bitirmistim ben...ama simdi gene baslanmis tabiki kimsenin hekki kimsade kalmasin bende bastan baslayip erkese okuycam...hakkinizi helal edin olurmu canlarim
kızlar ben zaten mazeretimi bildirmiştim ve kimseye engel olmak istemediğimi sölemiştim okumadığım arkadaşların listesini aldığımı sölemiştim buraya yazıp bildiremesemde herkes için okuyorum o yüzden bence sizler bizi beklemeyn biz buraya giremesekde sizler için okuyoruz aklınız kalmasın arkadaşlar..
arkadaşlar ben dualarımı okudum blk 10 canım ben sana özelden mesaj göndermiştim gelmedimi yoksa okuduğumu haber vermiştim sağolsun mavimenekşe arkadaşım haber verdi okumadı göründüğümü benim yüzümden aksasın istemem zaten daha önce aksamasının önemli sebepleri vardı birde beni listeden çıkardığınızı düşündüğüm için aksamıştı yanlış anlaşılmak istemem
kızlar cooook sukur hamıleyımmmm :))))allah herkesten razı olsunn
Bu arada yazmayı unutmadan eksiklerini tamamlayabilecek misin canım?
Ona göre hareket edicem....
heeyyyygozun aydin olsun canim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucaginada alirsin.....tup yaptirdin hani erken ogrenmisin hamileligini 2 hafta olunca bi soruyum dedim...
Cokkk sevindimmmm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn.Hamilelerin dualari kabul olur bizlere dua etmeyi unutma canimmmkızlar cooook sukur hamıleyımmmm :))))allah herkesten razı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?