inşallah canım güzel haberler vermeni umut ediyorum
Rabbim emeklerinin karşılığını çifter çifter versin inşallah
evet canım kaan hocayı tanıyorum zaten tek çaremiz mikroteseyle sperm bulunması
ben önümüzdeki ay tüpbebek tedavisine başlıycam opu günü eşim mikrotese olacak sperm bulunursa ki inşallah bulunur
tedavim devam edecek ve inşallah benimde transferim gerçekleşecek
eğer sonuç olumsuz olursa tedavim iptal olacak
bizim doktorumuzda emre bakırcıoğlu oda iyi bir doktor
dualarınızda beni unutmayın Rabbim size yaşattığı bu mutluluğu bizlerede yaşatır inşallah amin
burdaki çoğu kişinin arkadaş listesine baktım yokdu bende isimle arama yaptım siteden buldum..
Saolasiniz.Tamam listeye ekleyebilirsin. Ben bugun listenin basindan basliyorum okumaya.size yetismeye calisicam.merhaba canım hoşgeldin bizim kapımızher zaman açık ama şartımızda var sen şimdi girmeye karar verdiğin için şimdiye kadar okunmuş olan arkadaşlarada okuman şart
hemen okuman gerekmiyor okuyuncahaber verirsin bizde seni okudu olarak işaretleriz istersen seni listeye dahil edebilirim kararını verdikten sonra haber verirsen listeye adını yazarız
Saolasiniz.Tamam listeye ekleyebilirsin. Ben bugun listenin basindan basliyorum okumaya.size yetismeye calisicam.
rica ederim canım tamam eklerim merak etme duayı birkaç kere okuduktan sonra alışıyorsun kolay biter Allah kolaylık versin
Tamam canim.Her arkadasa bir kez mi okunacak ?
doğacım araştırmacı kimliğinle bana yardımcı olurmusun
şimdiye kadar bizim dua topiğimzden hayırlı sonuç alanların isimlerini yazalım olurmu benim aklıma gelenler
meral---şimdi hamile
nisanbu---------ev aldı ve şimdi hamile
skyline ---------hamilelik haberi bekleniyor
suzan361------hamile
sanırım dun benı ısmı azama yazın demıstın..sımdı yazmayın dıyorsun?????neyse ben senı eklemıstım oraya cıkartırım o zaman.
ben hic oyle demedimki..ben kenzulars duasi yeniden basladi sandigim icin butun listeyi tekrar okudum...ismi azam duasi icin ben zaten baska topikte okumaya basladim dedim canim..yanlislik oldu galiba
inşallah canım güzel haberler vermeni umut ediyorum
Rabbim emeklerinin karşılığını çifter çifter versin inşallah
evet canım kaan hocayı tanıyorum zaten tek çaremiz mikroteseyle sperm bulunması
ben önümüzdeki ay tüpbebek tedavisine başlıycam opu günü eşim mikrotese olacak sperm bulunursa ki inşallah bulunur
tedavim devam edecek ve inşallah benimde transferim gerçekleşecek
eğer sonuç olumsuz olursa tedavim iptal olacak
bizim doktorumuzda emre bakırcıoğlu oda iyi bir doktor
dualarınızda beni unutmayın Rabbim size yaşattığı bu mutluluğu bizlerede yaşatır inşallah amin
ben hic oyle demedimki..ben kenzulars duasi yeniden basladi sandigim icin butun listeyi tekrar okudum...ismi azam duasi icin ben zaten baska topikte okumaya basladim dedim canim..yanlislik oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?