- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Merhaba arkadaşlar..bu güzel duaya bende katılmak istiyorum.Duaya alım varmı yoksa liste tamamlanıncamı alım olacak?:26::26::26::26:
Arkadaslarim Allah razi olsunskylıne için okuyoruz
niyeti hayırlı sağlıklı bebeğinin olması
1-bahar85-------okudu
2-skylıne
3-vck-----------okudu
4-mavimenekşe----------okudu
5-nisanbu---------okudu
6-doğa3----------okudu
7-nekadarzor---------okudu
8-askbebek----------okudu
9-mrvb----------okudu
10-nur.sen---------okudu
11-mirror1981---------okudu
12-esma----------okudu
13-umut99
14-capri
15-ecrin23----------okudu
16-esenmia
17-azelya---------okudu
18-rainsun---------okudu
19-tülay20--------okudu
20-gegonya
Kizlarrrr
Transferimi oldum
Insallah tutunurlar
Bu konuda ayrica akliniza geldiginde dua eder misiniz .
Kizlarrrr
Transferimi oldum
Insallah tutunurlar
Bu konuda ayrica akliniza geldiginde dua eder misiniz .
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn Allah razı olsun RABBİM seninde maddi manevi bütün sıkıntılarını gidersin herşey gönlünce olsuninşallah tutunur bebişinkızlar hepinizin bebği olmasını allah nasip eder bu duyguyu tattırır inşallahhh..
hadi gözün aydın darısı başımıza bizim için sende dua et belki rabbim banada senin geldiğin aşamlara gelmeyi nasip eder.
biliyorsunuz benim eşimde sperm yok önce sperm çıkması için sonra bebişimin olması için özel dua edin
canımcım 2 tanemi transfer edildi hadi hayırlısı inşallah bize burdan müjdeli haberi verirsin bizde senin sevincini yaşarız
dualar içinde okudu yazarız ama yinede kime okuduğunu haber verisen arada bir gelip çok sevinirim hamişin duası kabul olur sen herkese 2 kere oku
ya bizim tanıdıkda bu durumda keçiboynuzu iyi gelir artırır deniyor saraçoğlunun sitesine baksana beğeniyorum bu doktoru yorumları okudum harika sonuçlar alınmış
hadi gözün aydın darısı başımıza bizim için sende dua et belki rabbim banada senin geldiğin aşamlara gelmeyi nasip eder.
biliyorsunuz benim eşimde sperm yok önce sperm çıkması için sonra bebişimin olması için özel dua edin
canımcım 2 tanemi transfer edildi hadi hayırlısı inşallah bize burdan müjdeli haberi verirsin bizde senin sevincini yaşarız
dualar içinde okudu yazarız ama yinede kime okuduğunu haber verisen arada bir gelip çok sevinirim hamişin duası kabul olur sen herkese 2 kere oku
malesef canım bizim sorunda kullanılmıyor genetik sorunumuz olduğu için kullanırsak yan etki yapıyor
vck gegonya hiç yazmadımı buraya bulamıyorum:26:
Canim sagolasinn insallahh guzel haberler veririm
Bizimde sperm sorunu vardi
Ankara kaan aydos hocamda tedaviye basladik
Varikosel vardi ileri derecede ameliyat olduk yaklasik bir senedir ilac ve kur tedavisi uyguladik
Insallah degerlerimiz guzel gelisti cok sukur
Sizde sperm cikisi mi yok
Nedeni nedir
Kaan hoca bu konuda cok iyi bir doktor tese ile sperm alip hamile kalan arkadaslar var
allah yardımcınız olsun ,inşallah olur ümidini kaybetme
canım o azolular topiğinde o yüzden bulamadınben kendisine ulaşırsam haber veririm canımcım
profilimden ziyaretçi listesinden buldun değilmihehehehe araştırmacı kimliğimle buldumm
profilimden ziyaretçi listesinden buldun değilmi
süpersin arkadaşım beni yormadığın için teşekkür ederim bunlar senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?