burcu arkadaşımız için okudum,allah kabul etsin inşallah,rabbim gönlüne göre versin....:26:
burcu_81 arkadaşımız için okudum.
Bu okumalara vesile olduğun için Allah senden razı olsun ve gönlündeki dileğin hayırlısıyla en yakın zamanda gerçekleşir inşallah.
Allah gönlüne göre versin.
Listede ismi olan diğer arkadaşlardan da katkı bekliyoruz...
Burcu canım beni tekrar listeye alır mısın birde kaç kişi için okundu onu da yazar mısın ona göre okuyayım cuma başlandı zannedersem cuma günü okudum 2000 okuyacağım herhalde..Beni bilgilendirirsen sevinirim.
canım doktor kanaman olur dedi dış gebelikte ama kanamam olmadı sadece bir gün lekelenmem oldu o na da yerleşme kanaması dedi. değerim çok güzel artıyo 28 den 272 oldu 272 dende 468 oldu. Bu değerlere göre normal gebelik dedi ama işte kafayı karıştıran şey rahimde buluna kitle gerçi burada ki doktorum kitle küçük o kadar önemli birşey değil dedi...zaten yerine kimseyi almamıştım dün ve bugün okucaksın canım dideme okumuştun suzan ve bana okuyacaksın...bitirince haber ver ekleyim okuduğunu..
bu arada umarım iyisindir doktor ne dedi
benide alın listeye tam olarak kaç tane okuyacağım
canım doktor kanaman olur dedi dış gebelikte ama kanamam olmadı sadece bir gün lekelenmem oldu o na da yerleşme kanaması dedi. değerim çok güzel artıyo 28 den 272 oldu 272 dende 468 oldu. Bu değerlere göre normal gebelik dedi ama işte kafayı karıştıran şey rahimde buluna kitle gerçi burada ki doktorum kitle küçük o kadar önemli birşey değil dedi...
keseyi görmeyi bekliyoruz canım işte o zaman daha net konuşacak doktorum.en geç çarşamba görünür diye bekliyorum değerlerim hep ikiye katladı şimdiye kadar.İnşallah bir sorun çıkmaz da bebişimiz müjdeli haberlerini burada patlatırım...çok sevindim canım benim...allah bana da o değerleri görmek nasip etsin rekorum şimdiye kadar 14..(( inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini...
doktorum önemli birşey değil diyorsa sıkma canını keyfini sür gebeliğinin
canım bu listemize değilde bundan sonraki listeye alalım seni okumalar ve bağışlanmaları yapılanlar var 10 gün sonra yeni liste yapılacak ona katıl eğer istersen
canım suzan için olan besmeleleri okdum mevlam kabul ede dileklerinisuzan6638 için okumasını tamamlayanlar 22.09.2012 cumartesi
1. didemss_23------okudu
2. suzan6638-------okudu
3. burcu_81----------okudu
4. nurlum----okudu
5. hytdnze-----okudu
6. ell82--------okudu
7. serap_serap
8. nurgu66-------okudu
9. blowhole25------------okudu
10.esmeralda_2286
11.ayse035----okudu
12.ececimx----okudu
13.geleybebegim---------okudu
14.freeware-----okudu ( okuyacağım dediği için yazdım)
15.yandew-------okudu
keseyi görmeyi bekliyoruz canım işte o zaman daha net konuşacak doktorum.en geç çarşamba görünür diye bekliyorum değerlerim hep ikiye katladı şimdiye kadar.İnşallah bir sorun çıkmaz da bebişimiz müjdeli haberlerini burada patlatırım...
bacımm benı tanıyosun zaten bebiş için dua istıyorum ben de ismim özge malum:)))
arkadaşlar bende okuyabilirim kimin için ve nekadar okuyacağımı söylerseniz okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?