ayy benim için de dua eder misiniz?? Rabbim karşıma hayırlı bir eş çıkarsın (Amin)
rabbim tüm bekarlara hayırlı bi eş nasip etsin ayrıca bana da :)
Hayirlisi bakalim yaa
Slm benide araniza alir misiniz? Ben bosandim dolayisiyla cok korkuyorum evlilikden artik. Kotuden kotuyle karsilasirim beterini yasarim diye cok korkuyorum.Ama anne olmakda cok istiyorum. Hergun dua ediyorum herseyin hayirlisi olsun diye.. Hayirli huzurlu yuva hayirli es hayirli saglikli evlatlarim olsun diye. Sizlere Rabbim hayirli insanla karsilastirip cumlemize hayirli es hayirli yuva hayirli sagliklik evlatlar nasip etsin.. Amin
Salavati tefriciye okuyoruz dime. Okudugumuzada yaziyoruz dime. Yalnislik olmasin diye teyit edeyim dedim.
425+10
Allah kabul etsin.
Slm benide araniza alir misiniz? Ben bosandim dolayisiyla cok korkuyorum evlilikden artik. Kotuden kotuyle karsilasirim beterini yasarim diye cok korkuyorum.Ama anne olmakda cok istiyorum. Hergun dua ediyorum herseyin hayirlisi olsun diye.. Hayirli huzurlu yuva hayirli es hayirli saglikli evlatlarim olsun diye. Sizlere Rabbim hayirli insanla karsilastirip cumlemize hayirli es hayirli yuva hayirli sagliklik evlatlar nasip etsin.. Amin
Hosgeldin canim. Tabiki aramiza aliriz. Ne demek. Seni anlarim. Kolay degil Rabbim yardimcimiz olsun. Hayirlis insanla karsilastirsin senide helal sut emmis. Gonlune gore versin insaAllah. Kucagina bebek versin insaAllah amin.
Allah tüm kardeşlerimize sonuna kadar hayırlı eşler nasip etsin
425+10
Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?