isterim canım ben de okurum inşallah..
beni de ekler misiniz?
kaybettiğim bir bebeğim var, inşallah Rabbim yeniden sağlıklı bir evlat verir hepimize...
öncelikle başın sağolsun canım rabbim inşallah sana hayırlı evlat nasip etsin.
Bu arada kuralı biliyorsun değilmi geçmiş olan arkadaşlar içinde okuyacaksın kabul ediyorsan listeye ekliyeyim senide
Ben as25 arkadaşımızın duasını okudum yarın işim var bugünden okudum cnm Allah kabul etsin inş.
tamam canım okurum inşallah, bir süresi var mı geçmiş arkadaşlarınkini bitirmenin?
tama canım o zaman listeye ekliyorum .hergün bir arkadaşa okuycaz.
Geçmiş arkadaşlarıda biran evvel bitirirsen iyi olur eksik ve hata olmasın çok fazla geçmişe dönmek istemiyorum .sen 3arkadaşada oku ve bitince bana haber ver olurmu canım.
Geçmişte okuyacakların meral,esma ve zeynep bugün okuyacağın ise as25
tamam cnm teşekkür ediyorum..
Allah kabul etsin ...adetliyken okunabilir mi peki
kızlar selam ..ya bana yine görücü usulü biri çıktı..nasıl biri olduğunu görmedim..annem sohbetlere katılıyo orda bir bayanla konuşurlarken annem benden bahsetmiş bayanda onların tanıdığı bekar biri olduğunu söylemiş telefonumu vermişti annem, aracı olanlar, oğlana benim numaramı vermişler bugün beni aradı oğlan...cumartesi görüşücez...gerçi oğlan diyorum ama adamın yaşını bilmiyorum...telefondaki sesinden hiç elektrik alamadım..kızlar artık içime sinecek bir insan istiyorum..çocuk üniversitede öğretim görevlisiymiş...hep beğenmeyen taraf ben oluyorum bilmiyorum belkide o beni beğenmez..ama artık karşılıklı bir etkileşim olsun istiyorum..bana dua edermisiniz
sağol canım.amin rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin bebişlerimize tez vakitte kavuşuruz inşallahvck canım haayırlı olsun inş hepimizin duası kabul olurda bizlerde bebilerimize kavuşuruz canım benide eklermisin yalnız anlamadığım bişey var bu udayı dualr kitabında varmı
daha rahat okuyabilriz diye
Rabbim gonlune gore hayirli birini versin. Eger bu bey senjn icin hayirliysa olsun ama degilse Allah sebebler gostersin sana gorusmenizde insaAllah. Boyle dua et.
Rabbim gonlune gore hayirli birini versin. Eger bu bey senjn icin hayirliysa olsun ama degilse Allah sebebler gostersin sana gorusmenizde insaAllah. Boyle dua et.
sağol canım.amin rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin bebişlerimize tez vakitte kavuşuruz inşallah
canım salavatı kübra isimli kitapta varmış ama henüz ben alamadım netten sipariş verebilirsin 4,5tl fiyatı
bu arada tekrar söylemek istiyorum daha önce okuduğumuz arkadaşlarımız olan meral,esma ve zeynep arkadaşlarımızada okuma şartı varkabul edeceğini bildiğim için hemen ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?