- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
AS25 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEĞİ OLAMASI
CUMA AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ
Meral1987 (esra)------
esma----------------
41zeynep------------(OKUDU)
as25--------------
cemrem29 -----------
nur.sen--------------
sengelen------------
flzaşk2003-----------
pıtırcık_43-------------
oknk---------------
tulay_20-----------
nekadarzor--------------
aruna-----------------
whattodonow
hpk(pınar)-----------
burcu_81------------
doga3------------
nisanbu------------
sevil61-------------
vck----------------
cemre1987------------
mavimenekşe--------------=okudu
bahar85-----------------
mrvb---------------(OKUDU)
ironik----------
skyline
kızlar selam ..ya bana yine görücü usulü biri çıktı..nasıl biri olduğunu görmedim..annem sohbetlere katılıyo orda bir bayanla konuşurlarken annem benden bahsetmiş bayanda onların tanıdığı bekar biri olduğunu söylemiş telefonumu vermişti annem, aracı olanlar, oğlana benim numaramı vermişler bugün beni aradı oğlan...cumartesi görüşücez...gerçi oğlan diyorum ama adamın yaşını bilmiyorum...telefondaki sesinden hiç elektrik alamadım..kızlar artık içime sinecek bir insan istiyorum..çocuk üniversitede öğretim görevlisiymiş...hep beğenmeyen taraf ben oluyorum bilmiyorum belkide o beni beğenmez..ama artık karşılıklı bir etkileşim olsun istiyorum..bana dua edermisiniz
Ececemix ayyyyy ne guzelmis darisi tum isteyenlerin basinaAllah im ins hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasiP etsin dualarimiz seninle.
dttubakoc besmelelerini okdum Allah kabul etsin
bu arada güzel haberler aldım bebeklerimin durumları şuan gayet iyi üzerimden büyük bir yük kalktı inşallah bu şekilde devam ederiz
Gny doga3 isimli arkadasim icin besmelemi cektim. Allah im bu mubarek cuma gununde gonlundekini ona hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin ins. Amin amin ya Rabbi. Allah im hepimizin dualarini kabul etsin. Gonlumuzdekini hayirlisiyla bizlere tez vakitte nasip eylesin. Cumaniz mubarek olsun. Amin amin Ya Rabbi.
Burcum seninde inaniyorum bebislerinin haberini burdan duyacagiz. Rabbim kucagini bos brakmasin. Amim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?