Canim cok tesekkurler, hemen okumaya basliyorum, okuduklarimi not alirim, burdan da bildiririm:)) simdiden de butun dua isteyen her nerde ne muskulu olan din kardesim varsa derdini Allah'a havale ederim, insaallah hepimizin gonlunden gecen hayirli dilekleri umutlari gerceklesir. Ben dualarin gucunden hic umudu kesmedim basimdan gecen bi olayi da paylasmak istiyorum, benim rahmetli babam kanser hastasiydi, aylarca dua ettim, Allah'im şifa ver diye, en sonunda durumu kotuye gidince ben bi gün duamda aglayarak, Allah'im babama ya şifa ver, ya da hayirli bir ölüm nasip et dedim. Ben babamin vefatindan sonra anladim ölümün güzeli olurmu? Vallahi oluyormus. Basinda evlatlarin, butun sevdiklerin, Kuran'ini okurken, kelime- i sehadeti soyleyerek, basini sag tarafa cevirerek, gulumseyerek ölünür mu? İste ben o zaman duamin kabul oldugunu anladim... Bu nedenle, yanlis anlamayin beni nolur, inaniyorum duamin geri cevrilmeyecegine. Hele ki hic tanimadigim bi mumin kardesime ettigim dua mutlaka ki en munasip bi sekilde kabul olur bu sadece benim icin gecerli degil, herkes icin hepimiz icin de gecerli... Keske butun basliklara katilabilsem, ama bu seferlik buraya kismetmis.
O yuzden bu baslik icin de cok tesekkur ederim.
Allah tez zamanda hayirli dileklerimize kavustursun insaallah...