Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Duasız üşürmüş yürekler bil! Sana bir dua eden olsun, Seninde bir dua ettiğin!
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan...
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan!!!

Hz. Mevlana..

Duasız üşürmüş yürekler bil! Sana bir dua eden olsun, Seninde bir dua ettiğin!
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan...
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan!!!

Hz. Mevlana..

öyle yapalım o zaman herkes kendine okursa topiğin anlamı kalmayacak ugün herkes nazlıefe arkadaşımız için okusun kusura bakmayın geç yazdım giremedim..

16 Kasım Cuma NAZLIEFE İÇİN...

NAZLIEFE-------okudu
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu--------
blk10----------okudu

yeni listemizi oluşturuyoruz katılmak isteyen adını listeye eklesin

1-vck
2-mavimenekşe
3-nisanbu
4-doğa3
5-nekadarzor
6-askbebek
7-mrvb
8-nur.sen
9-mirror1981

kızlar sonradan geriye gidip bakınca yazdım sıralamayı vck isterse değiştirebilir

canım benimde ekleyin yeni listeye...

16 Kasım Cuma NAZLIEFE İÇİN...

NAZLIEFE-------okudu
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu--------
blk10----------okudu

Tamam bugün okuyayım ben de okuyunca yazarım... Arkadaşımızın özel bir niyeti var mı idi, bebiş mi istiyordu? Daha önce de dua okuduk NAZLIEFE için ama unuttum. Kusuruma bakmayın.... :26:

nazlıefe için okudum rabbim kabul etsin gönlünün muradını tez zamanda nasib etsin.kızlar sizden ricam benim için okurken hayırlı sağlıklı evlat niyetiyle okurmusunuz

benim ismim yazilmisti o yuzden bisey demedim ama simdi yokbenide eklermisin yeni listeye

Kızlar Allah razı olsun sizlerden. Benim adıma da okumuşsunuz. Ama dilek olarak ne söylediniz anlayamadım orayı?
Ben dileğimi yazmamıştım çünkü, üstelik ben sizlere okuyamadım.
Hakkınızı lütfen helal edin, ben sizlere okuyacağım, ama bir türlü internete rahatça giremedim. Hepinizi not edip okuyacağım.
Özellikle de bu mübarek ayda okumam belki de daha iyi olur.

nazlıefe için okudum rabbim kabul etsin gönlünün muradını tez zamanda nasib etsin.kızlar sizden ricam benim için okurken hayırlı sağlıklı evlat niyetiyle okurmusunuz

herkesten allah razı olsun kızlar çok duygulandım rabbim birbirmiz için kendimiz için okuduğumuz bu dualarımızı kabul eylesin hakkımızda hayırlı olanı ihsaneylesin..

selam kızlar ben geldim bir gelip bir kayboluyorum değilmi:9::9::9::9::9::9::9:ama inanın çok koşuşturuyorum birde üzerine yorgunluk eklenince topiğe bile girme fırsatı bulamadım.ama güzel haberlerim var .herhangi bir hastaneden sağlık raporu götürücem ve tüpbebek raporumu alıcam sonrada bebişime kavuşucam inşallah Allah'ın izni sizlerin dualarıyla:49::49::49::49::49::49:canım arkadaşlarım ben yokken topiği çok iyi idare ediyorsunuz Allah razı olsun biran evvel listemizi oluşturalım ve duamıza başlıyalım bu mübarek ayı boş geçirmek istemiyorum Allah hepinizin dualarını kabul etsin gönüllerinizin hayırlı muratlarını versin amin:16::16::16::16::16:

yeni listemizi oluşturuyoruz katılmak isteyen adını listeye eklesin

1-vck
2-mavimenekşe
3-nisanbu
4-doğa3
5-nekadarzor
6-askbebek
7-mrvb
8-nur.sen
9-mirror1981
10-esma
11-bahar
12-nekadarzor

doğacım çok teşekkür ederim yardımların için:54::54::54::54::54:

nisanbu canım Allah razı olsun çok sevdiğim bir duadır ve kendi kendime okumak yerine başkalarının duasıyla anılmak benim için daha önemli bende aranıza katılmak istiyorum

Back
X