Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

nisanbu canim benide ekleyebilirmisin ama adetliyim yarin banyo yapacam yarin baslarim hayirlisiyla senden haber bekliyorum canim bide benim bildigim bu duada abdestli olmak gerekiyor etrafinizda bilen insanlar varsa bi sorsaniz arkadaslar icimizde rahat etmis olur

haklısın canım bilen biri varsa soralım

Allah kabul etsin kızlar..benimde sevdiğim bir duadır.
regl döneminde okunabilirmi?
bir de ben abdestli yada abdestsiz okuyordum yani illa abdest şartmı?

Canım aslında abdest alıp 2 rekat namaz kılıp okumak mutlaka daha makbul olacaktır,ama çoğu arkadaşımız çalışıyo ve bu biraz zor, oturduğumuz yerden elimizden geldiğince okumaya çalışıyoruz Allah ım kabul etsin dualarımızı tamam sen adetin bitince katıl olur mu?

1-vck
2-mavimenekşe
3-nisanbu
4-doğa3
5-nekadarzor
6-askbebek
7-mrvb
8-nur.sen
9-mirror1981
10-esma
11-bahar85
12-blk10
13-umut99

Son düzenleme:
NAZLIEFE İÇİN...

NAZLIEFE-------okudu
Hadiborazan----?????
paris68---------okudu
Perlanore------okudu
egeli-----------okudu
nekadarzor-----okudu
ironik----------okudu
mavimenekşe---okudu
nisanbu-------okudu
blk10----------okudu
bahar85-------okudu
vck------------okudu
umutt99------okudu
başak2569-----

Son düzenleme:
nazlıefe-------
Hadiborazan----okudu
paris68---------
Perlanore------
egeli-----------
nekadarzor-----okudu
ironik----------
mavimenekşe---okudu
nisanbu-------
blk10----------okudu
bahar85-------
vck------------
umutt99------

hadiborazan arkadaşımız için okudum Allah niyetini kabul etsin amin

HADİBORAZAN İÇİN...

nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------okudu
Perlanore------okudu
egeli-----------okudu
nekadarzor-----okudu
ironik----------
mavimenekşe---okudu
nisanbu-------okudu
blk10----------okudu
bahar85-------okudu
vck-----------okudu
umutt99------okudu
başak2569-----

Son düzenleme:
PARİS68 İÇİN...

nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore------
egeli-----------okudu
nekadarzor-----okudu
ironik----------
mavimenekşe---okudu
nisanbu-------
blk10----------okudu
bahar85-------
vck-----------
umutt99------
başak2569-----

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,

Ben de aranıza katılmak isterim ama bugün adetim yeni başladı. Maalesef şuanda okuyamadığım için çok üzgünüm. Bitince tekrar kendimi size hatırlatırım.

Bu duayı görmeme vesile olan arkadaştan Allah razı olsun. Şuanda o kadar içim sıkılmıştı ki şuan okuyamasam da içime bir huzur geldi.

Çok çoook teşekkür ediyorum.

Perlanore İÇİN...

nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu-------
blk10----------
bahar85-------
vck-----------
umutt99------
başak2569-----

Bismillahirrahmanirrahim
La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.
La ilahe illellahül hakemül adlül metin.
Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.
Ve bihî nesteînü ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
La ilahe illellahü sükran li ni´metih.
La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.
Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..
Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:
Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.
Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.
Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.
Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.
Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.
Inneke entel kerimül kebiru.
Hasbünellahü ve ni´mel vekil.
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem

Merhaba Kızlar,

Ben de aranıza katılmak isterim ama bugün adetim yeni başladı. Maalesef şuanda okuyamadığım için çok üzgünüm. Bitince tekrar kendimi size hatırlatırım.

Bu duayı görmeme vesile olan arkadaştan Allah razı olsun. Şuanda o kadar içim sıkılmıştı ki şuan okuyamasam da içime bir huzur geldi.

Çok çoook teşekkür ediyorum.

Canım inşallah ,Rabbim en kısa zamanda sıkıntını gidersin bitince katılırsın hemen aramıza birbirimize dua ederiz :21:

16 kasım cuma nazlıefe için...

Nazlıefe-------okudu
hadiborazan----
paris68---------
perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu--------
blk10----------okudu

cnm sabah yoğunluk olmadan hemen okuyuverdim hadiborazan arkadaşımıza rabbim kabul eylesin
cnm birde sana şey sorcam diğer duayı okuduğumuz< arkadaşlar hamileymiş heralde tam anlamadım yaaa heycnlandım gördüm ama yazamadım okudum anlatın bana da:))

anlamadım sımdı kunfeyekün okunmayacakmı?bır kısıyemı 33 kez fetıh suresı okunacak???????????

2-3 yıl once mırac kandılıydı sanırım ıcımde bır ses bagırıyordu kenzul ars kenzul ars bagırmak degıl cıglık kulaklarım ugulduyordu hacı teyzemız vardı bır tane oku mutlaka demıstı okudum cok degıl 2 gun sonra fılan yumurtalıgımdakı kıstım patlamıstı olumden ve yumurtalıgımı kaybetmekten dondum
bu konuyu acan arkadasım allah razı olsun sayende yıne aklıma dank ettı dustugum ıcınde oldugum sıkıntılar ıcın aradıgım cozum karsıma geldı sayende

Evet canım bak okumuş arkadaşların yorumları bunlar ben sana yazıvereyim hemen :21:

bır kısıye 33 kez okunacaksa ben okuyamam arkadaslar.dıger dualarda var vaktım yetmeyebılır.

bende cok sikintili oldugum bi zamanda hergun bu duayi okudum ve rabbim melegimi verdi tavsiye ederim herkese cok guzel bi dua isteyenlere bende okurum

cnm sabah yoğunluk olmadan hemen okuyuverdim hadiborazan arkadaşımıza rabbim kabul eylesin
cnm birde sana şey sorcam diğer duayı okuduğumuz< arkadaşlar hamileymiş heralde tam anlamadım yaaa heycnlandım gördüm ama yazamadım okudum anlatın bana da:))

Canım buda başka bi arkadaşımızın söylediği inşaallah bizde kavuşuruz meleklerimize :49:

Back
X