Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisanbu canim benide ekleyebilirmisin ama adetliyim yarin banyo yapacam yarin baslarim hayirlisiyla senden haber bekliyorum canim bide benim bildigim bu duada abdestli olmak gerekiyor etrafinizda bilen insanlar varsa bi sorsaniz arkadaslar icimizde rahat etmis olur
Allah kabul etsin kızlar..benimde sevdiğim bir duadır.
regl döneminde okunabilirmi?
bir de ben abdestli yada abdestsiz okuyordum yani illa abdest şartmı?
Başlıyomuyuz şimdi ? Yine kunfeyekun mu ?
nazlıefe-------
Hadiborazan----okudu
paris68---------
Perlanore------
egeli-----------
nekadarzor-----okudu
ironik----------
mavimenekşe---okudu
nisanbu-------
blk10----------okudu
bahar85-------
vck------------
umutt99------
Merhaba Kızlar,
Ben de aranıza katılmak isterim ama bugün adetim yeni başladı. Maalesef şuanda okuyamadığım için çok üzgünüm. Bitince tekrar kendimi size hatırlatırım.
Bu duayı görmeme vesile olan arkadaştan Allah razı olsun. Şuanda o kadar içim sıkılmıştı ki şuan okuyamasam da içime bir huzur geldi.
Çok çoook teşekkür ediyorum.
16 kasım cuma nazlıefe için...
Nazlıefe-------okudu
hadiborazan----
paris68---------
perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu--------
blk10----------okudu
2-3 yıl once mırac kandılıydı sanırım ıcımde bır ses bagırıyordu kenzul ars kenzul ars bagırmak degıl cıglık kulaklarım ugulduyordu hacı teyzemız vardı bır tane oku mutlaka demıstı okudum cok degıl 2 gun sonra fılan yumurtalıgımdakı kıstım patlamıstı olumden ve yumurtalıgımı kaybetmekten dondum
bu konuyu acan arkadasım allah razı olsun sayende yıne aklıma dank ettı dustugum ıcınde oldugum sıkıntılar ıcın aradıgım cozum karsıma geldı sayende
bende cok sikintili oldugum bi zamanda hergun bu duayi okudum ve rabbim melegimi verdi tavsiye ederim herkese cok guzel bi dua isteyenlere bende okurum
cnm sabah yoğunluk olmadan hemen okuyuverdim hadiborazan arkadaşımıza rabbim kabul eylesin
cnm birde sana şey sorcam diğer duayı okuduğumuz< arkadaşlar hamileymiş heralde tam anlamadım yaaa heycnlandım gördüm ama yazamadım okudum anlatın bana da:))