Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

demek böyle iyi niyetli birbirine yardımcı olan olgun insanlar da varmış,bende namazımı kıldıktan sonra sizlere mutlaka dua edeceğim.tez zamanda herkes hayırlısıyla dilediklerine kavuşsun inşallah.hepinzi allah korsun dualarımız kabul olsun.

teşekkür ederim güzel sözleriniz için ve ayrıca bize ettiğiniz dualarda kabul olsun inşallah rabbim sizi korusun gönlünüzün muradını hayırlısı ile tez zamanda nasib etsin

nisanbu canım ben egeli, nekadarzor ve ironik için okudum...
rabbim arkadaşlarımıza en kısa zamanda tatlı mı tatlı bebişler nasip etsin inş :16:

Canım Allah kabul etsin sen daha güzel yapıyomuşsun bizim içinde dua et,kendi hacetin için iki rekat namaz kılıp yapabilirsin canım en başında yazmıştım bulamazsan tekrar yazıp paylaşayım..

Tabbi dua ederim canım. Eşe dosta derdimizi açamadığımız, halimizi anlatamadığımız bu zamanda beni hiç tanımayan, bilmeyen insanlar benim için Allah'a el açıp dua ediyorlar. Hep dualarımdasınız... Allah hepimizin muradını hayırlısı, sağlıklısı ile nasip etsin inşallah...

nisanbu canım ben egeli, nekadarzor ve ironik için okudum...
rabbim arkadaşlarımıza en kısa zamanda tatlı mı tatlı bebişler nasip etsin inş :16:

Allah razı olsun canım... Rabb'im en kısa zamanda sana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Arkadaslar bugun persembeyi cumaya baglayan o mubarek gecedeyiz.. Tum kalbimizle dua edelim birbirimize
Rabbim bu mubarek gecede butun dualarimizi kabul eylesin insallah

ben adetliyim malesef okuyamiyorum :(
ama bitsin hemen baslarim

canım merhaba
canım diyanet işlerinin sayfasını okurmusun http://kurul.diyanet.gov.tr/sorusor/sorusor.aspx
sayfada yazanı kopyalıyorum
Hanımlar âdet günlerinde veya nifâs (loğusalık) hallerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, Kelime-i şehâdet, Kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Aynı şekilde tefsir, hadis ve fıkıh gibi dinî eserleri okuyup mütalaa edebilirler (Merğînânî, el-Hidâye, I, 31; İbn Nüceym, Bahru’râik, I, 49; Şirbînî, Muğnî’l-Muhtâc, Beyrut, 1418/1997, I, 120-121, 172).
diyanet işleri başkanlığının soru sor bölümünden alıntıdır.

Duasız üşür yürekler sana bir dua eden olsun sende birine dua et bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıkları aydınlatan sana ummadık kapılar açan bilmezsin kimin için ettiğin duadır seni böyle ayakta tutan...

Listemize katılıp duamıza ortak olmanı çok isterim...

arkadaşlar benim 2 dileğim var rabbimden birincisi (herkes gibi) tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bi evlat sahibi olmak istiyorum,
ikincisi çok borcum var, çok zor günler geçiriyorum, eşimin işleri hergeçen gün daha da kötüye gidiyor.Rabbim önümüze yeni ve hayırlı kazanç kapıları açsın diye yalvarıyorum.

Başka da bi isteğim yok zaten.
Hepinizden allah razı olsun.

Canım Rabim inşaallah en kısa zamanda sıkıntılarını giderir ,mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun inşaallah..

Canım Rabim inşaallah en kısa zamanda sıkıntılarını giderir ,mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun inşaallah..

Amin nisanbu allah razı olsun.

ironik , nazlıefe, nisanbu, egeli, mavimenekşe, umutt99, bahar85, vck, paris68, nekadarzor, perlanore, blk10 ...

arkadaşlar hepiniz için okudum allah kabul etsin. (bira daha okusaydım tepemde hare belirecekti :) )
Rabbim hepinizin dileklerini dualarını kabul etsin.

mavimenekşe---okudum
nisanbu-------okudum
blk10----------okudum
bahar85-------okudum

kizlar okudum duanizi allah kabul etsin gonlunuzdekileri siz tez zamanda nasip etsin

lıste oluşturulup baslansınmı arkadaslar.hem lısteyı görmus oluruz kaç kısı falan

vck...ve umut..ıcınde okudum
lısteyı bıtırdım arkadaslar.Allah kabul etsın.herkezının gonlunun muradını tez zamanda versın Rabbım

Back
X