Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Burdaki arkadaşların geneli bebiş istiyor o nedenle bu duurmda kendi dileğimi yazmaya bile çekiniyorum aslında ama kendi evladımı düşününce arkadaşlara daha bir gönülden dua ediyorum .

Yüce Rabbim tüm bebek isteyen arkadaşlarımın dualarını tez zamanda kabul eder de hayırlısıyla evlatlar nasip eder.

Diğer konuya gelince inan hiçbir fikrim yok. Ben de buraya tesadüf eseri rastladım. Eğer senin dediğin gibi ise ilk sayfayı yazan nisanbu arkadaşımız eklemeyi yapacaktır.
Canım arkadaşımız bunu söylemek istedi galiba ama bunu evde namaz kılıp yapabilirsiniz..

Kim ki iki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanın fazileti sayılamayacak kadar çoktur.(Nevadir-i Kaylubi’den alındı.)

allahım hepinizden razı olsun okuyup okumayan bu duaya vesile olanlardan allah razı olsun.allahım gönlünüzün muradını versin

Canım arkadaşımız bunu söylemek istedi galiba ama bunu evde namaz kılıp yapabilirsiniz..

Kim ki iki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanın fazileti sayılamayacak kadar çoktur.(Nevadir-i Kaylubi’den alındı.)

Canım şimdi kontrol ettim. Arkadaş geçmiş sayfalarda yazılanlardan bahsediyor. İlk başta kafirun da okunması lazım diyor. Baktım da şimdi sen zaten ilk sayfada başta okunacak dualar arasında yazmışsın. Yani fatiha, ihlas, kafirun, felak, nas 3'er defa okuyup ondan sonra bu dua okunursa dilekler daha çabuk kabul olur diye... Problem yok yani....

Bende bahar85 arkadaşımız için okudum. Allah eşine acil şifalar versin. Hayırlı işler nasip etsin. Amin....

Kızlar ben çıkıyorum. Hepinize hayırlı akşamlar...

Belki benim dileğim sizinkiler yanında devede kulak ama beni de unutmayın dualarınızda...

Bu cuma günü gidip yönetim ile konuşucam allah izin verirse... Bakalım benim de hakkımda hayırlısı artık....

Evet canım aynen katılıyorum. Listelerin son halini yayınladık lütfen arkadaşlar herkes eksiğine baksın ve liste sırasına göre okursanız bizimde işimiz kolaylaşır. İnanın şuanda iş yerinde 2 saattir iş yapmayıp bunula uğraştım.

Eksikleirmizi tamamlayalım lütfen...

Canım cumadan hatta cuma dedim ama cumayı bile beklemeden listeyi sonlandırsak mı diyorum. Bu haliyle bile takibi çok zor. Ne dersin?

sonlandıralım ama cuma dedık sımdı sonradan eklenmek isteyen arkadaslara ayıp olur dıye dusunuyorum ama sende haklısın cok zor oluyor lıstenın takıbı.o zaman lıste son halıyle burada kalsın bu lıste bıtınce yenıden lıste yapar bastan baslarız.

sonlandıralım ama cuma dedık sımdı sonradan eklenmek isteyen arkadaslara ayıp olur dıye dusunuyorum ama sende haklısın cok zor oluyor lıstenın takıbı.o zaman lıste son halıyle burada kalsın bu lıste bıtınce yenıden lıste yapar bastan baslarız.

Yani ben de düşündüm ama gerçekten dön başa oluyor. Bugün yarım günümü hemen hemen aldı. Şimdi düzene girdik. Bundan sonra okuyanları listeye düzenli şekilde işliyorum. Bundan sonra yayınlamak da kolay.

Dediğin gibi çok eksiğimiz var zaten... Tamamlar yeni liste oluştururuz.

arkadaslar listeye son verıyoruz.takıbı zor oldugu ıcın sonradan eklenmek ısteyen arkadaslar kusura bakmasın.bu lıste bıtınce tekrar yenı lıste yapılacaktır.....

vck, umut99, başak2569, esma ve rainsun için dualarımı okudummmmmmm :16::16::16:

didecinne.cerol,nurlum,denizim_85,kend,ftm arkadaşlarımıza okudum allah kabul etsin.son 3 kişi kaldı bende allah kısmet ederse yarın okuyacam

canım ben bahar için okudum rabbim tez vakitte eşine hayırlı bir iş nasip etsin amin
rabbim sevdiklerimi darda bırakmasın

Teşekkür ederim, ben de öyle başlayayım. Benim de ciddi bir rahatsızlığım var ve atakları tekrarlıyor, bunun için okursanız... Allah kabul etsin hepimizinkini...
bu lıstedekı arkadaslara hergun sırayla okuyoruz.ılk sıradan baslayarak.......ısımlı arkadasa dıye nıye edıyorsun tabı öncesınde ben 3 fatıha 3 ihlas 3 felek 3 nas okuyup öyle baslıyorum.buradakı herkezın genelde dılegı hayırlı bır evlat onun ıcın toplanıp dua edıyruz boyle nıyetlenırsen daha ıyı olur.Allah kabul etsın

Teşekkür ederim, ben de öyle başlayayım. Benim de ciddi bir rahatsızlığım var ve atakları tekrarlıyor, bunun için okursanız... Allah kabul etsin hepimizinkini...

tamam didecinna o nıyetle okuruz.ben lıstenın karsısına senın rahatsızlıgın ıcın okunacagını yazarım

blk10,ne kadar zor,ironik,mavimenekşe arkadaslarım ıcın okudum buarada arkadaslar nıyetler hkkında konusulurken söyleyım benım nıyetım bebeğimin olması yönunde rabbım hepımıze bağışlasın

Back
X