Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Günaydın arkadaşlar,

Herkes için hayırlı ve mutlu bir gün olması dileğiyle....

İnşallah bugün içimizden biri dahi olsa iyi haberler alırız...

Nedense bugün içimden birinizden güzel haber alacakmışız gibi geldi. İnşallah içime doğru doğmuştur.

yasin suresi çok uzun değil mi?devamlılığı sağlayacak daha kısa fakat etkili bir dua daha iyi olur die düşünüyorum sonra sekteye uğramasın ne dersiniz?

canım ben dun gece 'yusuf süresini dusundum' aslında ama sanırım sadece bebek ıcın okunuyor.yasın bence kısa dıger dualarda arkadaslar daha uzun dualar okuyorlar.bız ıkı satır duayı bır ayı gectı hala bıtıremedık...aslında ınsanın 5 dk almıyor ama..........

kızlar arkadaslar ben bıraz hızlansakmı dıyorum..cunku dua cok kısa ıkı dakıkada okunur.br an önce bıtırsek yenı bır duaya gecsek sızler ne dersınız tabııı sızlerın göruslerıde cok onemlı....

olabılır tabı canım hatta benım bugun bıttı ben kendım okudum.ama şöyle bır durum var ona hıc ara vermeden 41 gun okunması gerekıyor.malum burada herkez hergun okumuyor.bırgun atladımı lısteden bır kısı olmaz:((onun yerıne bızler tamamlarız dıycem ama bu sefer bır kısının reglı zamanı gelecek baskasına okutması lazım.bunlara cozum bulunursa olur yapalım baslayalım

canm annem sohbete gıttıgı hocaya sormus 41gun deıl nıyet onemlı demıs bence gün gün liste yapalım atıyorum bugun okuyanlar bana okusun yarın okuyacaklar sana okusun ve hergun 1 kısıye okuyalım ne dersın cnm?

nasılsın canım ben kırmızıları gördüğüm için duaya katılamadım
bitince hemen başlayacağım canım
benim niyetim hayırlısıyla maddi sıkıntılardan çok kısa sürede kolaylığa çıkmak ve hayırlı bir evlat amin

kızlar arkadaslar ben bıraz hızlansakmı dıyorum..cunku dua cok kısa ıkı dakıkada okunur.br an önce bıtırsek yenı bır duaya gecsek sızler ne dersınız tabııı sızlerın göruslerıde cok onemlı....

Canım bence eğer okunacak duaya karar verirseniz burda tamamlayan arkadaşlarla birlikte yeni bir bölüm açılır bitiren ve isteyen oraya da gelir katılır. Herkesin bitirmesini de beklememiş oluruz. Ne dersiniz?

Canım dualarımız sizinle bölümüne girip solt üst köşede yeni konu aç var orda başka dua topiği açabilirsin çünkü bunun başlığı kenzül arş duası başka duya başlayacaksan öyle yap bence bitiren arkadaşlarda gelir ordan devam eder..

Canım bence eğer okunacak duaya karar verirseniz burda tamamlayan arkadaşlarla birlikte yeni bir bölüm açılır bitiren ve isteyen oraya da gelir katılır. Herkesin bitirmesini de beklememiş oluruz. Ne dersiniz?

aynı şeyi düşünmüşüz canım,aklın yolu birdir :34:

canım ben dun gece 'yusuf süresini dusundum' aslında ama sanırım sadece bebek ıcın okunuyor.yasın bence kısa dıger dualarda arkadaslar daha uzun dualar okuyorlar.bız ıkı satır duayı bır ayı gectı hala bıtıremedık...aslında ınsanın 5 dk almıyor ama..........

ben yasini 4-5 syf gibi hatırkıyorum yanlış mı oldu acaba:26:

ama bu okuyup bıtırenlere haksızlık olmazmı_? herkes bıtırmelı bence

aynı şeyi düşünmüşüz canım,aklın yolu birdir :34:

evet canım bende öyle dusunuyordum zaten yenı konu acıp buradan gelmek ısteyenlerı alacaktım bır kaç gun daha bekleyelım arkadaslar burayı bıtırsın yenı konudan yenı dua acarız canım

Niye haksızlık olsun ki herkes bikaç topikte aynı anda dua okuyabiliyo...

canım nısan ın dedıgı gıbı haksızlık olmaz sonucta burayı bıtıren bıtırır gelmek ıstemeyen yenı duaya gelmez,isteyende hem buna devam eder hem yenı duayı okur.herkez ısterse Yusuf suresını okuyalım derım ben.onu cok duymustum.bebek nıyetıyle okumak ısteyenler gelır ısterlerse...ne dersınız...

ama bu okuyup bıtırenlere haksızlık olmazmı_? herkes bıtırmelı bence

Canım biz burada tamamlamayacağız demedim ki bu ekip aynı şekilde devam edecek ve eksiklerini tamamlayacak. Tamamlayan arkadaşlar şuanda bizleri bekliyor. O nedenle beklemeyip yeni bir dua ya başlanabilir burayı tamamlayan ve isyeten de diğer gruba katılabilir. Yok ben iki tarafı da idare edebilirim diyen her iki tarafada katılabilir tabiki....

her turlu hacet ıcın yasın-i serıf olabılır
bebek ıcın yusuf suresi olabılır
izmi azam-ı da duymustum ???yıne hergun bır arkadasa bır kez okuruz sırayla fıkırlerınızı beklıyorum kızlar

Canım biz burada tamamlamayacağız demedim ki bu ekip aynı şekilde devam edecek ve eksiklerini tamamlayacak. Tamamlayan arkadaşlar şuanda bizleri bekliyor. O nedenle beklemeyip yeni bir dua ya başlanabilir burayı tamamlayan ve isyeten de diğer gruba katılabilir. Yok ben iki tarafı da idare edebilirim diyen her iki tarafada katılabilir tabiki....

aslında doğru canım ben uyku sersemı okuyunca sanırım pek anlayamadım olayı kusura bakmayın:)) pekı hangı dua ıle devam edıcezki

canım nısan ın dedıgı gıbı haksızlık olmaz sonucta burayı bıtıren bıtırır gelmek ıstemeyen yenı duaya gelmez,isteyende hem buna devam eder hem yenı duayı okur.herkez ısterse Yusuf suresını okuyalım derım ben.onu cok duymustum.bebek nıyetıyle okumak ısteyenler gelır ısterlerse...ne dersınız...

yusuf suresı olabılır arkadasım ama dıer hacetı olan arkadaslar nabcak

Back
X