• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlerim.. tek tek gelin..

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
652
103
merhabalar fikir danışmak için bu konuyu açıyorum, her fikir benim için bir seçenek olacak.
şehir dışında okuyorum. okulumda birkaç bölüm dışında hepsi uzaktan eğitim kararı aldı ancak bölümüm vizelere kadar 1 dersi vize sonrasında (Aralık ayı başına denk geliyor) 1 dersi daha yüz yüze yapma kararı aldı. totalde 2 ders yani, geri kalanı online. öğrenci evinde kalıyordum ancak bu durumda kirayı 2 katına çıkardıklarını, yeni kayıtta bu fiyattan öğrenci alacaklarını söylediler.(bütçem bunu karşılayabilecek güçte değil..) kyk yurtları yeni kayıt açmadığı için yurtta da kalamıyorum. ders günleri belli değil git gel 16 saat sürüyor. bu durumda ben ne yapmalıyım. gidip gelmek mi daha mantıklı yoksa ev tutmak mı. olası bir pik durumunda yeniden memlekete dönmek ve boşuna kira ödemek de var. o güzel çözümlerinize ihtiyacım var :KK64:

Okulu dondurun,beklemede kalsin,bi kaybiniz olmaz ortam bu durumdaykrn
Böyle tavsiye mi olur ? Yarım dönem bile cok fark yaratıyor.
-------------------------------------
Ev arkadaşı arayan birilerinin yanına geç derim ben ya da özel yurtlara ve apartlara bak. Ben ünideyken aylik ücret karsiligi yurtta kalıyordum sözlesme yapmamistim. Yeniden ev tutman cok gereksiz olur.

Okulda öğrenci işlerine bu durumu bildiren bir dilekçe yaz ve okulda ders öğretmenleri ile görüş. Bir şeye karar vermeden önce diğer öğrencilerle bir çözüm bulmaya çalışın. Uzaktan ders imkanı olursa tüm dersler belki toparlayabiliyoruz veya yaz okulu gibi bir ayda tüm dersleri anlatırlar ve sonrasında sınav yapılır. O bir ayda yurtta kalır ve dönersiniz. Eğer uzaktan eğitim olursa toplu halde hallolur zaten. Merak etmeyin. Her şey bir şekilde düzelir. Eğer okul ders programı bu halde devam ederse haftada bir ders için gelir bir arkadaşında kalırsın. En kötü bir dönem veya bir yıl normal okulda yaptığın gibi bir öğrenci evinde, ortak arkadaşla kira ödersiniz veya yurtta kalırsınız. Yalnız değilsiniz

Bencede arkadaslarinla gorus olmadi
2 ders icin donem boyu kalacaksan sabit bir evin olur
Yok git gel yapacaksan uniden diger bolumlerdeki ile de gorus 5 6 kisi hatta 10 kisi bir olup ev tutun ne olacak sanki mesafenizi koruyun ev icinde plastik tabak bardak kullanin tek kullanimlik maskede takin dezenfektan falan siz benden daha iyi bilirsiniz
1 donem idare edin
10 kisi ayri ayri kira odeyecegine 1 evi donusumlu kullanirsiniz hem diger bolumlerden de olursa

Back
X