Selam kizlar
Corona nedeniyle ne dügünüm oldu nede kinam Sade 10 kisilik bir nikah yaptik
Ailevi sorunlar yüzünden Cok stresli günler gecirdim..
Yani esimle evlenmek benim icin Cok Iyii geldi hic bir zaman böyle olacagini Düsünmemistim, cünkü evlklik benim icin bir kacis gibi geldi
Ama cokta Iyi geldi
Tabi severek evlendik
Evlendik hersey Cok Güzel Insan Yavas yavas alismays calisiyor yemek yapma, evin düzeni..
Suan 10 gündeyiz gayet Iyi gidiyor, corona olmasaydi 16 gün tatildeydik suan biletlerimiz de öyle yandi
Benim problemim ..Annem Beni Cok yoruyor..Niye aramadin, Niye gelmedin Niye böyle Niye söyle diye diye 10 günde Beni darallti..Ben ilk 2 gün agladim Evet Hani ailemi Özledim diye felan, Evet anliyorum annem de üzülüyordur Ama Beni böyle daraltmaya da Ben gelemiyorum..Ben Yeni bi düzene alismak zorundayim,zirt pit gidemedim, günde bisefer konsuyoruz El öpmeye de gittik
Simdi de izinimiz var diye Evde kafamizi dinliyoruz..ve Ben zaten izinden ciktikdan sonra ailemi haftada 1-2 görmeye niyetlidydim zaten.. aramizda zaten tek 15 dakikalik yol var
Güzel bir dile de anlattin Ama Beni anlamak istemiyor, Ben kalbini felan da kirmak istemiyorum Ama kafa dinlemeye Cok ihtiyacim var hem isim hem Ev döseme hem ailevi sikintilar yasadik aylarca, Herkes Ev dösiyor diyor senin gibi degiller diyor, 10 gün gecmis evleneli..Ben zaten ailemi görmeden duramam Ama bu bir ayi dinlenmek istiyoruz herseyden uzak Bunuda Annem anlamiyor
Aslinda erkek tarafi böyle olur Ama bizde aksisi ,
Kaynanam bizi rahat birakmak icin haftada tek 1-2 sefer arar bir iki mesaj atar, keyfinize bakin der Ama Annem öyle degil..tabiki kiziyim özler de görmek de ister Ama Beni de anlasin ya..ikidebir de diyor ki Ben evlenirken günlerce agladim Sen Niye aglamiyorsun bu hic denilirmi..Ben onu üzmemek icin aglamadigimi söyliyorum Oda herdefasinda günlerce aylarca agladini anlatiyor
Yardim edin neyapabilirim