dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..

yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim

hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi

sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..

nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedi sana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi

inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.

sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim

neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsun azmettim bulcam

he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte

:))) Bende baktım da kimseyi bulamadım :)

ben de hep korkmuşumdur bu durumdan ama sanıyorum ki çevremde tek kk yı bilen benim

ben hep çok faydalı şeyler var girin bakın derim anneme de kv ye de hani bayanlara tavsiye ederim ama ne bileyim bdv ı takip edip konuma denk gelebileceklerini ne yalan söyliyim cidden şok oldum

ben hep çok faydalı şeyler var girin bakın derim anneme de kv ye de hani bayanlara tavsiye ederim ama ne bileyim bdv ı takip edip konuma denk gelebileceklerini ne yalan söyliyim cidden şok oldum
bizim gelinle benim kv beni bulursa yandım

Ben de bu yüzden konu acarken dikkat ediyorum, actıgım konuları yakın cevremden birinin okumasını istemem ama okursa da okusun cok umrumda olmaz dünyanın sonu degil ya, zaten bir konum var
Yalnız okudugum okulu falan söyledim birkac yerde desifre olursam oradan olurum

Açıkçası bu durumdan ben de çekiniyorum ama fazla da konuşmamaya çalışıyorum

Yani tanıdık birine rastlamazsak garip, sonuçta Türkiye'nin en büyük kadın platformu burası. Çok fazla kadın kullanıyor, siz çıkarın çıkarmayın illa tanıdık birileri var.

Kazen bey reklam parası için hesap numaram: 4365456757u7 bg655

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…