• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Haha:olamaz: ben gülüyom ama acep beni tanıyanda varmıdır bea zira kendimi tanıttrm yormlarla bazn. bdv dede hiç konu açamıyorm önce kk korkusndn beni topa tutarlar diye sonra tanıdk korkusndn:cry:

Şimdi diyeceksiniz baktın mi niye baktın ama ben gecenlerde metrobüs KK'da takılan yanımdaki bayana göz ucu ile baktım ve populerlerden biri Ayy bir hoşuma gitti sanki ünlü birini görmüş gibi hissettim konu acarsa daha dikkatli takipteyim a:dondurma::rapci::KK73:

Bunu söylediğin iyi oldu. Gördüğün ben değilim ama bende geçenlerde metrobüste KKda takılıyordum. Bundan sonra halk içinde KK ya girmeyeceğim. :KK70:

Bunu söylediğin iyi oldu. Gördüğün ben değilim ama bende geçenlerde metrobüste KKda takılıyordum. Bundan sonra halk içinde KK ya girmeyeceğim. :KK70:

ben de geçenlerde hoca ders anlatırken sıkıldım kk ya girdim burda takılıyordum, sonra arkamdan birisi omzumu dürtüp imza listesini verdi üzerime eğile eğile :KK70:telefonumun ekranını görmemesi imkansızdı inşallah kendisinin üyeliği yoktur burda :olamaz::KK48:

Bikeresinde bende ablama konu açması için ısrar ettim sonrada altına yorum yaptım yani umarım anlamamıştır ablamda olsa istemem yani didik didik herşeyimin okunmasını:KK17:

burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..

yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim :işsiz:

hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi :skandal:

sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..

nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedi :oha: sana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi :KK59:

inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.

sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim :rolleyes:

neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsun :KK70: azmettim bulcam :21:

he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte :KK31:

Aman Allah korusun yahu :skandal::KK37: iyi düşünelim

Burayı bilenler var da inşallah bulmamıştır/bulmaz kimse benio_O:KK53: Reelden uzak kafa dinlemek için güzel böyle.

burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..

yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim :işsiz:

hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi :skandal:

sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..

nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedi :oha: sana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi :KK59:

inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.

sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim :rolleyes:

neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsun :KK70: azmettim bulcam :21:

he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte :KK31:

Daha evvel de böyle bir konu açıldı, oraya da yazdım, bunu ben de yaşadım.

Sonra da şu anki üyeliğimi kullanmaya başladım zaten.

Yine de beni tekrar bulabileceğini düşünüyorum ve kendimle ilgili bir şey yazarken tedirgin oluyorum, bu endişe deşifre olmaktan değil yani yanlış bir şey yazmaktan korkmuyorum ama günlüğüm okunuyormuş gibi hissediyorum, tanınmamanın rahatlığıyla döktüremiyorum mesela, çıplak gibi hissediyorum.

Gelin görün ki yapacak bir şey yok, dünya sanalda da reelde de küçük maalesef...

Ben sevgilimin eski sevgilisine baktıydım var mı acaba diye :D ay ben otobüste falan kk ya takılan birini görsem dayanamam kesin selam veririm :dondurma:

Benim çevremde kimse yok burda kimseye de söylemedim. Sadece bir eşim biliyo o da diyo dedikodu yapiyonuz :KK70::KK70::KK70:

Şimdi diyeceksiniz baktın mi niye baktın ama ben gecenlerde metrobüs KK'da takılan yanımdaki bayana göz ucu ile baktım ve populerlerden biri Ayy bir hoşuma gitti sanki ünlü birini görmüş gibi hissettim konu acarsa daha dikkatli takipteyim a:dondurma::rapci::KK73:
Bende toplu taşıma araçlarında , toplantılarda falan kkya girersem devlet sırrına bakıyormuşçasına saklıyorum telefonu :KK70: işte hep bu ihtimalden tırstığımdan. Beni konularımdan tanımaları zor ama. Çünkü öyle içli dışlı olduğum sorunumu bilen reel hayatta pek kimse yok. Kocam da burayı okumaya üşenir zaten yoksa şifreleri hep kayıtlı .

İş yerinde de iş arkadaşımla ortak kullandığım bilgisayardan da giriyorum ama geçmişi falan kurcalamamıştır diye düşünüyorum kurcaladı ise de kendi terbiyesi :63:

Back
X