• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Ben bi kaç kişiyi tanıyorum ama söylemedim tanıdığımi ve dertlerine çok üzüldüm, bi kaç gün etkisinden kurtulamamistim . Beni tanıyan var mı bilmem ama yakın arkadaşlarım zaten biliyor üyeliğimi nickimi falan. Sorun etmiyorum ben..

ahahha iyiymiş valla ;) o yüzden ben bana bu siteyi sorduklarında aaa öyle bi sitemi varmış moduna giriyorum. kafam rahat :D

Kizlar beni de R.. bulmustu.Bir mesajimi ona okumustum.Google yazmis herhalde bulmustu.Taa iliskinin en basinda..Sonra sanmiyorum takib edecegini .Usenir oyle seylere..Ozamanlar herseyimi merak ediyordu...Ama burda okumasi iyi olmamisti.Eski konularimi bile okumustu o zaman..Ama iyi olmamisti..Bir rahatlama gelmisti adama..:(

Bu forumda moda bölümünde giydiklerini paylaşan hanımlar, acaba hiç çekinmiyorlar mı biri tanırsa diye. Yüzlerini kamufle ediyorlar ama sonuçta yine de pek çok ayrıntı var ve iyi tanıyan biri için yeterli bence kim olduğunu kestirmesi. Ben buna cesaret edemiyorum şahsen.
Mesela benim yakından tanıdığım biri olsa, fotoğraftaki her bir ayrıntıdan çıkartırım kim olduğunu, kesin.

Amanin boooo
simdi incik cincik tum yazdiklarlarini,cevaplarini uffffgg
okumustur
resmen mahremine girildi:KK57:
bidaha bu uyelikten yazma bence
takip altindasindir

Hatta dur bide ben bakiyim actigin konulara senin aleyhinde bisey bulabilirmi:skandal:gulmeyeyim arkadas bizimde basimuza gelebilir.ciddiye alma tabikide bakmiyicam

kimseyi tanımıyorum.beni de tanıdıklarını düşünmüyorum.genelde gelin kayınvalide konularına yorum yaparım.gelinim de buraya üye olduğumu biliyor.nickimi bilmez ama biraz düşünse,ya da araştırsa bulabilir.
yakalanırsam ya da kimliğim deşifre olursa,açıklamasını yapamayacağım bir yorumu yazmıyorum.

Komsuma 1 arkadaşa ve kızımda bilir söylemistim onlara nickimide oralı bile olmadilar saklı gizli entrikalı bir hayatım olmadığı için takip edenim yok bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir napalım yani . Rabbim sonradan pişman olacağım yanlış işler yorumlar yaptırmasın beni ve kk üye kardeşlerimi ve arkadaşlarımı amin .

Geçen gün bi arkadala sohbet ederken kk bdv de ki bi konudan alıntı yaptı yaki burada okudugum ayni cümleleri kullandi nerdeyse anladım ki oda üye ama sesimi çıkamadım

Back
X