- 1 Aralık 2014
- 271
- 234
- 53
Şimdi yine okuyodur bu msji ve eminimki büyük bi tebessüm ediyodur..( tabi bu başka hesabinsa bulamaz)burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..
yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim
hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi
sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..
nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedisana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi
inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.
sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim![]()
neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsunazmettim bulcam
he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte![]()