• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Ay vallahi sok bir burası var zaten burayı da ogrenirlerse yandık.ben anlatırken değişik yazıyorum ailemi kendimi ki ola ki biri tanir falan.sende ikinci üyelik al nuckoni değiştir ve konularında yaşını falan farklı yaz anlaşılmasın.ya belki yan komsumla dertlesiyom haberim yok oabilir valla bende korktum şimdi.
Gerçekten başına gelen talihsizlik ne denir dikkatli olmak lazım suçüstü yapabilirler elti kv gelinlerrrrr:KK71::KK71::KK71:

Ben de birini bekliyorum konu açıp bana saydırsın da üzerine saldırayım diye ama kendisi gelmedi henüz. :işsiz:

Ben burada çok sevdiğim bir arkadaşımı buldum tesadüf bu ya, çok büyük zorluklar yaşıyor biliyoruz ama şu aralar hiçbirimizle görüşmek istemediğinden bir şey gelmiyordu elimizden:KK43: Sonra Allahın işi burada denk geldim hala acı çektiğini anlıyorum ama en azından buradan da olsa haberdar oluyoruz, bu bakımdan böyle bir denk gelme bizim için iyi oldu. Bakalım bize döneceği zamanı sabırla bekliyoruz, umarım yüzünün güleceği günler çabuk gelir:dua:

Ama tabi yakalanma ihtimalim beni düşündürmüyor değil, bu yüzden konu açmaktan çekiniyorum. Geçen eve bir arkadaşım geldi erkek ve biraz da densizdir kendisi, bi baktım tablet elinde bdv okuyor geçmişten girdiğim tüm sitelere girmiş yazdığım diğer forumları falan kurcalamış. Gevşek gevşek soruyo dua topiğini bu ne anlamadım diye. Tabi hemen ciyakladım bi daha tablete dokunmadı düdük.

Son düzenleme:
burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..

yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim :işsiz:

hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi :skandal:

sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..

nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedi :oha: sana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi :KK59:

inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.

sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim :rolleyes:

neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsun :KK70: azmettim bulcam :21:

he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte :KK31:
bn de bir arkadaşımı konularından tanımıştım :) sonra senmisin o deyince evet dedi ama sakınılacak bir durum yoktu zaten

Bunu da gormicek mi komşu? Mevzuyu detaylica yazmissiniz anlamicak mi kendisinden bahsedildigini?:)

yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim :işsiz:

hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi :skandal:

sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..

nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedi :oha: sana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi :KK59:

inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.

sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim :rolleyes:

neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..

he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte :KK31:

Desenize şimdi bu yorumlarıda okuyor:KK48:
Zaten sevdiğiniz bir bireymiş:olamaz:

Kesinlikle salağa yatardım. Ne kadını ne klübü ya falan der, üste çıkardım.

ben hep çok faydalı şeyler var girin bakın derim anneme de kv ye de hani bayanlara tavsiye ederim ama ne bileyim bdv ı takip edip konuma denk gelebileceklerini ne yalan söyliyim cidden şok oldum :halay:
kardeşime bile söylemiyorum burada üyeliğim olduğunu. Sadece sağlıkla ilgili konulara falan bakıyorum üyeliğim yok diyorum.

Kızlar ama itiraf edeyim; ne zaman "evli bir erkekle beraberim" benzeri bir konu görsem hemen didikliyorum acaba eşimle ilgisi var mı diye :olamaz: napiym ya, erkek milleti, bir de ayda 25 gün ayrı olunca

Kızlar ama itiraf edeyim; ne zaman "evli bir erkekle beraberim" benzeri bir konu görsem hemen didikliyorum acaba eşimle ilgisi var mı diye :olamaz: napiym ya, erkek milleti, bir de ayda 25 gün ayrı olunca
:rapci: hiç aklıma bile gelmemiştiii ooooooo bundan sonra takipteyim :halay:

töbeler olsun :KK17:

:rapci: hiç aklıma bile gelmemiştiii ooooooo bundan sonra takipteyim :halay:

töbeler olsun :KK17:
Ayyy kız ne kötü olur demi o_O mesela kadın buradan yazıyor, "evli bir erkekle beraberim; eşini hiç sevmiyor, zaten eşi de çok çirkinmiş, şişkoymuş, kötü kokuyormuş, iğrençmiş...." tövbe billah toparlanamam; avuç avuç antidepresan içerim :kızgın::KK17::KK17::KK17:

Battı balık yan gider diyosun :KK70:
Bence tanınmak istemiyosan resim koyma, istersen nick de değişebilirsin
Dmi ya kuzum aslinda cok konu fil:halay:an acmiyorum hamileyim sadece o yuzden belli bir topic de takiliyorum arada bi bdv ye bakiyorum temkinliyim yani

Back
X