- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sizden kötü olanlara bakıp bu halime şükür diyeceksinizMerhaba hanımlar,
hayatımın en çöküş dönemini yaşıyorum desem yeridir
kendimi nasıl toparlayacağım en ufak fikrim yok
3 ay önce babamın ani vefatı beni derinden sarstı
sonrasında hoşlandığım adamın aylar sonra mesajı bir nebze iyi geldi derken biz neyiz diye sorunca yine bıraktı gitti bitirdi tamamen
o da yetmezmiş gibi işten çıkarıldım ki bu zor dönemde işle ilgilenmek bana iyi geliyodu
Evlenme zamanım da geldi geçiyo millet bana evde kalmış gözüyle bakıyor yaşım 26
Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum
O kadar derin boşluktayım ki neresinden toparlamaya çalışsam elimde kalıyor
Bu kadar dertle nasıl başa çıkacağım, nasıl atlatacağım?
O kadar durgunlaştım içime kapandım ki nasıl aşacağım bu durumu?
Dimi?Sizden kötü olanlara bakıp bu halime şükür diyeceksiniz25 yaşındayım şimdiki aklım olsa erkenden evlenmezdim kendinizi gelistirmeye bakın
Aynen valla 6 yıllık evliyim o zamanlar bir halt zannetmiştim evliliği bı sürü kavga gürültüden sonra daha iki yıldır yoluna girdi evliliğim Hah dedim tamam kpss hazirlanayim dedim kitap yüzü açamadım çocuktan 72 aldım olmadıDimi?
Ben de ben de
Bunu diyende kesin evlidirBence evlenmenin yaşı yok
Dert etme yani
Hı hı
Benim de anlatacak o kadar şeyim var daAynen valla 6 yıllık evliyim o zamanlar bir halt zannetmiştim evliliği bı sürü kavga gürültüden sonra daha iki yıldır yoluna girdi evliliğim Hah dedim tamam kpss hazirlanayim dedim kitap yüzü açamadım çocuktan 72 aldım olmadıünv sınavına girecektim kayıt yaptırdım çocuğu hazirlayacam diye saatini kaçırdım 1 dakika geç kalmışım almadilar salakligima yanayım siz ne halt yerseniz yiyin diyip gitmedim sınava babası giydiremez diye şimdi de ikinciye hamileyim çok şükür halime ama aslolan aklım olsaydı anama turşumu kurdururdum
Bunu diyende kesin evlidir
Evliyim :)Bunu diyende kesin evlidir
İnsan da bu kadar bosvermislik oluyor haklısınBenim de anlatacak o kadar şeyim var da
Ammannn yormayım kendimi benzer şeeyler işte..
Valla karşımda olsan günlerce anlatırım daİnsan da bu kadar bosvermislik oluyor haklısın
İyi bir insana denk gelir de evlenirsen evlilik çok güzel ama dengine dusmezsen vay haline....elbette ki evlenen birisinin tecrübesi daha fazladır canım. Evlenip de başı göğe eren birini ben görmedim. Daha gençsin keyfini çıkaracak uğraşlar bul... dertlerini zincir yapmışsın hazır ...en yakın nehre veya denize at kurtul hepsinden.Bunu diyende kesin evlidir
Her tercih bi tecrübedirİyi bir insana denk gelir de evlenirsen evlilik çok güzel ama dengine dusmezsen vay haline....elbette ki evlenen birisinin tecrübesi daha fazladır canım. Evlenip de başı göğe eren birini ben görmedim. Daha gençsin keyfini çıkaracak uğraşlar bul... dertlerini zincir yapmışsın hazır ...en yakın nehre veya denize at kurtul hepsinden.
Tatlim ayni yaştayiz. 19 da evlendim b.k var gibi. Kimsede cikip sen napiyosun demedi. Evliligim guzel 2de yavrum var ama ben simdiki aklim olsa bu yasimda bile evlenmezdim. Gezer tozar takılir hayatimi yasardim.Bunu diyende kesin evlidir
Hay ağzını öpiim. 27 yaşında evlendim bende. Eşimden yana sıkıntım yok ama sanki erken evlenmişim hissiyatı banada çok oluyor. Çevremde evlilik baskısı da yoktu rahattımSizden kötü olanlara bakıp bu halime şükür diyeceksiniz25 yaşındayım şimdiki aklım olsa erkenden evlenmezdim kendinizi gelistirmeye bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?