Dertlerimi Zincir Yaptım

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Merhaba hanımlar,
hayatımın en çöküş dönemini yaşıyorum desem yeridir
kendimi nasıl toparlayacağım en ufak fikrim yok
3 ay önce babamın ani vefatı beni derinden sarstı
sonrasında hoşlandığım adamın aylar sonra mesajı bir nebze iyi geldi derken biz neyiz diye sorunca yine bıraktı gitti bitirdi tamamen
o da yetmezmiş gibi işten çıkarıldım ki bu zor dönemde işle ilgilenmek bana iyi geliyodu
Evlenme zamanım da geldi geçiyo millet bana evde kalmış gözüyle bakıyor yaşım 26
Annemi de kaybedersem kimsesiz kalacam bu beni çok korkutuyo
Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum
O kadar derin boşluktayım ki neresinden toparlamaya çalışsam elimde kalıyor
Bu kadar dertle nasıl başa çıkacağım, nasıl atlatacağım?
O kadar durgunlaştım içime kapandım ki nasıl aşacağım bu durumu?

Sizden kötü olanlara bakıp bu halime şükür diyeceksiniz 25 yaşındayım şimdiki aklım olsa erkenden evlenmezdim kendinizi gelistirmeye bakın

Hayat inişler ve çıkışlardan ibaret. Evliliği aşkı bir kenara bırakıp bir iş bulmaya bakın bence. İşsizliği çözdükten sonra adım adım hedeflerinize ulaşırsınız. Babanızın ölümüne dayanmaktan sabretmekten başka yapacak bir şey yok. Zamanı geldiğinde biz de gideceğiz hayatın bir gereği bu...Derdi veren Allah çaresini de verir. Oturup uzulmeyi bırakın önce iş bulun derim.

Dimi?
Ben de ben de
Aynen valla 6 yıllık evliyim o zamanlar bir halt zannetmiştim evliliği bı sürü kavga gürültüden sonra daha iki yıldır yoluna girdi evliliğim Hah dedim tamam kpss hazirlanayim dedim kitap yüzü açamadım çocuktan 72 aldım olmadı ünv sınavına girecektim kayıt yaptırdım çocuğu hazirlayacam diye saatini kaçırdım 1 dakika geç kalmışım almadilar salakligima yanayım siz ne halt yerseniz yiyin diyip gitmedim sınava babası giydiremez diye şimdi de ikinciye hamileyim çok şükür halime ama aslolan aklım olsaydı anama turşumu kurdururdum

ya kuzum bu adam gidecek dedim sana dinletemedim ona şaşırmadım da işten çıkarılmana çok üzüldüm ya inş. bir an önce gönlündeki gibi bir iş bir eş bulursun canım.
konu başlığına koptum

Benim de anlatacak o kadar şeyim var da
Ammannn yormayım kendimi benzer şeeyler işte..

Bunu diyende kesin evlidir

Üzülme nişanlım terketti.
Ailem sırt çevirdi.
İşten atıldım.
10 kilo birden verdim.
Kendi anamın evine sığamıyorum.
Yaşım 27.
Ve hepsini 2 ay içinde yaşadım. Dert sadece sende yok. Bütün gün düşünmekten eriyip gidicem. Güçlü ol ben başaramıyorum ama sen başar

Babanızın vefatı dışında bir dert göremedim. Allah rahmet eylesin.Kendini salmak isteyene bahane çok..

Bunu diyende kesin evlidir
İyi bir insana denk gelir de evlenirsen evlilik çok güzel ama dengine dusmezsen vay haline....elbette ki evlenen birisinin tecrübesi daha fazladır canım. Evlenip de başı göğe eren birini ben görmedim. Daha gençsin keyfini çıkaracak uğraşlar bul... dertlerini zincir yapmışsın hazır ...en yakın nehre veya denize at kurtul hepsinden.

Her tercih bi tecrübedir
Ben tercih ettiğim yolda baya tecrübe kazandım
Arkadaş da yarın aynı şeyleri deneyimleyince
Umarım benim gibi keşke demez
Ben sadece kendi haytımdan yola çıkarak bi yorum yaptım

Sizden kötü olanlara bakıp bu halime şükür diyeceksiniz 25 yaşındayım şimdiki aklım olsa erkenden evlenmezdim kendinizi gelistirmeye bakın
Hay ağzını öpiim. 27 yaşında evlendim bende. Eşimden yana sıkıntım yok ama sanki erken evlenmişim hissiyatı banada çok oluyor. Çevremde evlilik baskısı da yoktu rahattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…