- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Öncelikle Allah sabır versin, başınız sağ olsun. Birde çevrenizi dinlemeyin yaşınız gayet normal. Evlilik için yaşınız geçmiyor. Zihninizi başka şeylerle meşgul etseniz bir nebze sıkıntınız gider belki. Hayatta çöküş dönemleri de illaki var, bir an önce kafanızı toplamaya bakın, olumsuz düşüncelerden uzak durun. Bu arada o adam da iyi ki çıkmış hayatınızdan, biz şimdi neyiz sorusuyla gidecekse gitsin. Anneniz için de böyle demeyin lütfen, kötüyü çağırmayın kendinize sürekli.Merhaba hanımlar,
hayatımın en çöküş dönemini yaşıyorum desem yeridir
kendimi nasıl toparlayacağım en ufak fikrim yok
3 ay önce babamın ani vefatı beni derinden sarstı
sonrasında hoşlandığım adamın aylar sonra mesajı bir nebze iyi geldi derken biz neyiz diye sorunca yine bıraktı gitti bitirdi tamamen
o da yetmezmiş gibi işten çıkarıldım ki bu zor dönemde işle ilgilenmek bana iyi geliyodu
Evlenme zamanım da geldi geçiyo millet bana evde kalmış gözüyle bakıyor yaşım 26
Annemi de kaybedersem kimsesiz kalacam bu beni çok korkutuyo
Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum
O kadar derin boşluktayım ki neresinden toparlamaya çalışsam elimde kalıyor
Bu kadar dertle nasıl başa çıkacağım, nasıl atlatacağım?
O kadar durgunlaştım içime kapandım ki nasıl aşacağım bu durumu?
Hay ağzını öpiim. 27 yaşında evlendim bende. Eşimden yana sıkıntım yok ama sanki erken evlenmişim hissiyatı banada çok oluyor. Çevremde evlilik baskısı da yoktu rahattım
Babanıza Allah rahmet eylesin.Merhaba hanımlar,
sonrasında hoşlandığım adamın aylar sonra mesajı bir nebze iyi geldi derken biz neyiz diye sorunca yine bıraktı gitti bitirdi tamamen
o da yetmezmiş gibi işten çıkarıldım ki bu zor dönemde işle ilgilenmek bana iyi geliyodu
Evlenme zamanım da geldi geçiyo millet bana evde kalmış gözüyle bakıyor yaşım 26
söylediklerimin içinde sadece evlilik kısmını mı dikkate aldınızSizden kötü olanlara bakıp bu halime şükür diyeceksiniz25 yaşındayım şimdiki aklım olsa erkenden evlenmezdim kendinizi gelistirmeye bakın
ben adamı kafamda bitirdim tamamen ama bu sefer de o aklımı karıştırıyoAdamın feleğini şaşırtacaktın en son
Şaşmadı sanırım
3milyon5yüzbinkez dedik ama tabi dinlemedin
Sağolun Allah razi olsunBabanıza Allah rahmet eylesin.
Ama o hoşlandığınız adamdan bir şey olmayacağını size defalarca söyledik, inatla dinlemediniz. Zaten belliydi bunun olacağı, bunun için kendinizi üzmeye gerek yok.
Nesi kötü ki evliliğinAynen canım işte bekarken ulaşılmaz gözüküyor maalesef evlilik bişey zannedip evleniyoz sonra görüyoruz
Nesi kötü ki evliliğinAynen canım işte bekarken ulaşılmaz gözüküyor maalesef evlilik bişey zannedip evleniyoz sonra görüyoruz
Nasıl ayağa kalkacagım hiç bilmiyorumHayat inişler ve çıkışlardan ibaret. Evliliği aşkı bir kenara bırakıp bir iş bulmaya bakın bence. İşsizliği çözdükten sonra adım adım hedeflerinize ulaşırsınız. Babanızın ölümüne dayanmaktan sabretmekten başka yapacak bir şey yok. Zamanı geldiğinde biz de gideceğiz hayatın bir gereği bu...Derdi veren Allah çaresini de verir. Oturup uzulmeyi bırakın önce iş bulun derim.
Kız hayatının baharındadın.26 yaş bence çok genç bir yaş.Allah rahmet eylesin canım.Sen adamı hazır olda beklersen oda giderböyle.Bence bırak gitsin.Yeni iş bul.Annenle birbirinize kenetlenin canım.Hayat devam edio.Merhaba hanımlar,
Şaka yapıyorsunuz değil mi?Sağolun Allah razi olsun
O adamdan bişey olmayacagını nerden anladınız
ya aslında ben onu kafamda tamamen bitirdimŞaka yapıyorsunuz değil mi?
Bir sürü başlığınızda onlarca üye yüzlerce mesaj yazdı. Hepsi de aynı minvaldeydi.
Kalkıp bunu sorarak şaka yapıyorsunuzdur herhalde.
Sağol canım Allah razı olsunKız hayatının baharındadın.26 yaş bence çok genç bir yaş.Allah rahmet eylesin canım.Sen adamı hazır olda beklersen oda giderböyle.Bence bırak gitsin.Yeni iş bul.Annenle birbirinize kenetlenin canım.Hayat devam edio.
E elinin altındaki hatun, çantadaki keklik, garanti kız kaçtı mı diye düşünmüştür.ya aslında ben onu kafamda tamamen bitirdim
Ama onun yaptıklarına anlam veremiyorum
Geçen gün telini sildim mesela whatsapptan üst üste mesaj atmış heralde engellediğimi düşündü
Galiba haklısınız beni cepte görüyor ama ben tavrımı koydum daha dogrusu koyabildim mi bilmiyorumE elinin altındaki hatun, çantadaki keklik, garanti kız kaçtı mı diye düşünmüştür.
Yoklama çekmiştir hala orda mısınız diye.
Normal.
Adamın size karşı tavrı zaten bu. İstediğinde gidiyor bir hava alıyor, siz bıraktığı yerde misiniz bir bakıp hayatına devam ediyor.
Üst üste mesaj atınca siz ne yaptınız mesela?
Telini silmeye nasıl ve niye karar verdiniz?
Ümidini yitirme....çaba gosterdikçe hem kendini iyi hissedersin hem de eninde sonunda uygun bir iş bulursun. Sağlam bir şeye uzan ve kalk çok kolay. Hadi kimsenin elini uzatmasını bekleme....Nasıl ayağa kalkacagım hiç bilmiyorum
Evet şuan en önemlisi bir iş bulmak ama iş görüşmelerine gidiyorum negatif ruh halim görüşmelere de yansıyor
Hiç bir şey düzelmeyecek gibi hissediyorum
ah vah edip sürekli karalar bağlamakta çözüm değil amaÜmidini yitirme....çaba gosterdikçe hem kendini iyi hissedersin hem de eninde sonunda uygun bir iş bulursun. Sağlam bir şeye uzan ve kalk çok kolay. Hadi kimsenin elini uzatmasını bekleme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?