Dertlerimi Zincir Yaptım

Öncelikle Allah sabır versin, başınız sağ olsun. Birde çevrenizi dinlemeyin yaşınız gayet normal. Evlilik için yaşınız geçmiyor. Zihninizi başka şeylerle meşgul etseniz bir nebze sıkıntınız gider belki. Hayatta çöküş dönemleri de illaki var, bir an önce kafanızı toplamaya bakın, olumsuz düşüncelerden uzak durun. Bu arada o adam da iyi ki çıkmış hayatınızdan, biz şimdi neyiz sorusuyla gidecekse gitsin. Anneniz için de böyle demeyin lütfen, kötüyü çağırmayın kendinize sürekli.

Hay ağzını öpiim. 27 yaşında evlendim bende. Eşimden yana sıkıntım yok ama sanki erken evlenmişim hissiyatı banada çok oluyor. Çevremde evlilik baskısı da yoktu rahattım

Aynen canım işte bekarken ulaşılmaz gözüküyor maalesef evlilik bişey zannedip evleniyoz sonra görüyoruz

Babanıza Allah rahmet eylesin.

Ama o hoşlandığınız adamdan bir şey olmayacağını size defalarca söyledik, inatla dinlemediniz. Zaten belliydi bunun olacağı, bunun için kendinizi üzmeye gerek yok.

Nasıl ayağa kalkacagım hiç bilmiyorum
Evet şuan en önemlisi bir iş bulmak ama iş görüşmelerine gidiyorum negatif ruh halim görüşmelere de yansıyor
Hiç bir şey düzelmeyecek gibi hissediyorum

Kız hayatının baharındadın.26 yaş bence çok genç bir yaş.Allah rahmet eylesin canım.Sen adamı hazır olda beklersen oda giderböyle.Bence bırak gitsin.Yeni iş bul.Annenle birbirinize kenetlenin canım.Hayat devam edio.

Şaka yapıyorsunuz değil mi?
Bir sürü başlığınızda onlarca üye yüzlerce mesaj yazdı. Hepsi de aynı minvaldeydi.
Kalkıp bunu sorarak şaka yapıyorsunuzdur herhalde.
ya aslında ben onu kafamda tamamen bitirdim
Ama onun yaptıklarına anlam veremiyorum
Geçen gün telini sildim mesela whatsapptan üst üste mesaj atmış heralde engellediğimi düşündü

Sağol canım Allah razı olsun
Kız hayatın baharımı kaldı sankı kendimi 60 yaşında hissediyorum hep dert hep keder

ya aslında ben onu kafamda tamamen bitirdim
Ama onun yaptıklarına anlam veremiyorum
Geçen gün telini sildim mesela whatsapptan üst üste mesaj atmış heralde engellediğimi düşündü
E elinin altındaki hatun, çantadaki keklik, garanti kız kaçtı mı diye düşünmüştür.
Yoklama çekmiştir hala orda mısınız diye.
Normal.
Adamın size karşı tavrı zaten bu. İstediğinde gidiyor bir hava alıyor, siz bıraktığı yerde misiniz bir bakıp hayatına devam ediyor.

Üst üste mesaj atınca siz ne yaptınız mesela?
Telini silmeye nasıl ve niye karar verdiniz?

Galiba haklısınız beni cepte görüyor ama ben tavrımı koydum daha dogrusu koyabildim mi bilmiyorum
Neden mi tel nosunu silmeye karar verdim
Ben buna biz neyiz arkadaş mıyız ilerisi var mı arkadassak konusmak istemiyorum diye söyledim
buda günaydın mesajlarıyla falan beni geçiştirdi
Geçenlerde de tekrar hatırlattım düşündün mü muallakta kaldı sana sordugum şey diye yine aynı şeyi yaptı ve üstüne geç cevap verdi
Bende bununla mı ugraşacam ya diyerekten telini sildim mesajına cevap vermemiştim
Telini sildiğimi whatsapptan görünce Umutsuz diye tekrar yazdı
Bende onun gibi geç cevap verdim
Şaka mı yapıyosun
dedim
nasıl yani dedi
söylediğim bazı şeyleri cidiye almıyosun dedim
hangisi diyo (salağa yatıyor)
söyledim ya bi kaç kere dedim
sabah görüp günaydın dedi yine net cevap yok

Nasıl ayağa kalkacagım hiç bilmiyorum
Evet şuan en önemlisi bir iş bulmak ama iş görüşmelerine gidiyorum negatif ruh halim görüşmelere de yansıyor
Hiç bir şey düzelmeyecek gibi hissediyorum
Ümidini yitirme....çaba gosterdikçe hem kendini iyi hissedersin hem de eninde sonunda uygun bir iş bulursun. Sağlam bir şeye uzan ve kalk çok kolay. Hadi kimsenin elini uzatmasını bekleme....

Ümidini yitirme....çaba gosterdikçe hem kendini iyi hissedersin hem de eninde sonunda uygun bir iş bulursun. Sağlam bir şeye uzan ve kalk çok kolay. Hadi kimsenin elini uzatmasını bekleme....
ah vah edip sürekli karalar bağlamakta çözüm değil ama
Hayatın işleyişi bu sanırım düşüp düşüp kalkmaya çabalamak
Bende elimden geldiğince çabalayacam

18 yaşında babamı kaybettim. Kardeşim yok. Annem de rahatsız hem ruhen hem fiziken. Sizden farklı olarak evliyim. Evet mutsuz olmak için çok sebebiniz var ama mutlu olmak da o kadar zor değil. Mesleğinize sarılın. Seyahat edin, çevre edinin. Hayata bir kere geliyoruz. Annenizi kaybetmekten korkmak yerine ona sarılıp güzel anılar birikitirin. Evde kalmak için de daha çok erken. Eminim karşınıza doğru insan doğru zamanda çıkacaktır.

Rabbim sabir versin. İnsanin babasi gidince siginacagi limani gidiyor. Ben de kaybettim iyi bilirim o yalniz kalmab korkusunu. Ama elden birsey gelmiyor. Surekli evdeyseniz daha zor gecer. Umarim enb yakin zamanda is bulursunuz. Rabbim gonlunuze gore de es versin inslllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…