Kızlar bir derdimi sizinle paylasmak istiyorum..Hemde ne dert
Kimseye anlatamadım yine anlatmasam bu dert beni öldürecek.
Diger konumda bahsettim nişanlıydım ayrıldım 1,5 sene oldu.
O actıgım konuda onunla barısmak istedigimi belirttim.
Çünkü buna kendimi mecbur görüyorum.
O benim hayatımı benden aldı çünkü.
Ve bunun bedelini ödemeli diye düşündüm
Ama bilmiyorum dogru mu yanlıs mı düşünüyorum.
Başka çarem yok ki.
Bu insan benimle zorla beraber oldu
Bu kadar zamandır kimseye anlatamadım çok korktum.
Bu olayın oldugu zamanlar psikolojim bozuldu kimseyle konusamadım dısarıya cıkamadım..Onla da sürekli kavga edince ayrıldım attım nişanı.
Sonradan pişman oldum keşke evlenseydim diye çünkü bu halde yasayamam
Sorun bekaret falan degil de ben bunu kabullenemiyorum..Vicdanım, içim almıyor.
Ben mahfolurken de o rahat....bunu da hiç sindiremiyorum.
benim hayatımı mahfetmişken o kendine bir hayat kuramaz.
kızlar ne olur Allah rızası için bir şey söyleyin ben ne yapabilirim? ne yapayım ?.
ona hatasının bedelini nasıl ödetebilirim ? aileme anlatayım mı ? onla evleneyim mi ?
onla evlenmesem ömür boyu kimseyle evlenemem zaten .oysa bir yuvamın olmasını çok istemiştim.
onla evlenmezsen neden baskasiyla evlenemeyesin?sevmedigin ve seni sevmeyen deger vermeyen birisiyle neden evlenesin?
Zorla sahip oldu diyosun ailenle paylasabilirsin..Intikam diyosun cani yansin diyosun tek yapabilecegin sey suc duyurusunda bulunman diye dusunuyorum.
ilahı adalaet var onun gerçekleşmesını bekle ona karşı yapacağın her harekette önce yıne sen üzülüp yıkılıcaksın hatta sadece sen yıkılıcaksın
herkesın derdı kendıne buyuktur
tecavuzcunle kurulan hayatdan yuva olmaz canim bunu bikere aklina sokve hiç çikarma ..
ba$kaisyla elbette evlenebilirsin
o $er.. yap^tiginida Alalh yanina koymaz , duyarsin bigun onunda iflah olmadigini
ha o bilirmi senin ahinin tuttugunu bilemem orasini ..
ama o pislik yuzunden hayatini zehir etmeye degmez .. evlilik sevgiin guvendigin insan la yapilir , boyle intihar eder gibi evlilik olmaz , nolur bi yardim al ve kendini canini sev, insan bu dunyaya bi kere geliyor ve o tek $ansida kendini mutlu etmek için kullan her $artda ...
kurtulduğuna sevinmiyorsunda bu pislikle evlenmek istiyorsun hiç anlamıyorum yaa
bende sürekli mutlu olamayacıgımı düşünüp bunları söylüyorum kendime ama işte ben hayatım boyunca tek bir insana ait olmak istedim.bu durumumu sindiremiyorum.
bende sürekli mutlu olamayacıgımı düşünüp bunları söylüyorum kendime ama işte ben hayatım boyunca tek bir insana ait olmak istedim.bu durumumu sindiremiyorum.
Kızlar bir derdimi sizinle paylasmak istiyorum..Hemde ne dert
Kimseye anlatamadım yine anlatmasam bu dert beni öldürecek.
Diger konumda bahsettim nişanlıydım ayrıldım 1,5 sene oldu.
O actıgım konuda onunla barısmak istedigimi belirttim.
Çünkü buna kendimi mecbur görüyorum.
O benim hayatımı benden aldı çünkü.
Ve bunun bedelini ödemeli diye düşündüm
Ama bilmiyorum dogru mu yanlıs mı düşünüyorum.
Başka çarem yok ki.
Bu insan benimle zorla beraber oldu
Bu kadar zamandır kimseye anlatamadım çok korktum.
Bu olayın oldugu zamanlar psikolojim bozuldu kimseyle konusamadım dısarıya cıkamadım..Onla da sürekli kavga edince ayrıldım attım nişanı.
Sonradan pişman oldum keşke evlenseydim diye çünkü bu halde yasayamam
Sorun bekaret falan degil de ben bunu kabullenemiyorum..Vicdanım, içim almıyor.
Ben mahfolurken de o rahat....bunu da hiç sindiremiyorum.
benim hayatımı mahfetmişken o kendine bir hayat kuramaz.
kızlar ne olur Allah rızası için bir şey söyleyin ben ne yapabilirim? ne yapayım ?.
ona hatasının bedelini nasıl ödetebilirim ? aileme anlatayım mı ? onla evleneyim mi ?
onla evlenmesem ömür boyu kimseyle evlenemem zaten .oysa bir yuvamın olmasını çok istemiştim.
Önce kendine dürüst olmalısın.
Onu hala seviyor musun? Şerefsiz olabilir, sana bu kötülüğü yapabilir.
Ona karşı hiç bir şey hissetmesen, ne olursa olsun, bırak onunla evlenmeyi düşünmeyi, adını dahi ağzına alamazsın.
Elinde olmaz yani, tiksinirsin.
O yüzden önce bence kendine dürüst ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?