Dertlerin En Büyüğü..Allah kimseye vermesin :(

Bu durum ailelerin evlatlarını bu şekilde yetiştirdiklerinden kaynaklanıyor.
Eğer o işi yaptıysan bitti sonsuza dek onla beraber olmak zorundasın diyorlar.
Bu her zaman doğru bişey değil ve olamaz. Tabiki de herkes her önüne gelenle böyle bişey yaşasın demiyorum asla.
Ama bazen pişman olabilirsiniz ve zamanı geri getiremezsiniz. Bu durumda tek yapmanız gereken önünüze bakmaktır eğer geçmişten kurtulup geleceğe bakamazsanız hiçbi şekilde mutlu olamazsınız.

Size tecavüz eden biriyle evlenmeyi düşünmek nasıl birşeydir anlamıyorum.
Ben olsam iğrenirdim uzaklaşır kaçardım ondan.
Evlenmeyi aklımın ucundan geçirmezdim.
Ayrıca böyle bişey dünyada sadece sizin başınıza gelmiyor.
Yani böyle kimse kabul etmez veya kimseyle evlenemem diye düşünürseniz olan yine size olur.
Önce bu durumu geçmişteki bi hata olarak görünüp önünüze bakmanız gerek.
Eğer böyle düşünüp hayata devam etmezseniz kendi kendinizi cezalandırmış olursunuz ve ömür boyu mutsuz olursunuz.
Benim hayatım sonsuza dek mutsuz geçsin istiyorum diyorsanız da diyecek bişeyim yok maalesef.

...........................

Son düzenleme:
Zorla diyince, insanların aklına hemen tecavüz gelmesin bence .
Çünkü oluyor ya, yüzeysel bir takım şeyler yaparken, erkek birden planda olmayan bir şekilde , birleşme yoluna geçiyor, kız güvenirken.
Ya da ısrar ediyor ediyor, kız en sonunda gaflete düşüp aslında, normal düşününce almayacağı bir kararı baskı ile alıp , o anda kabul edebiliyor.

amaç "yuva kurmak" değil, "mutlu bir yuva" kurmaktır. sizce gerçekten onunla mutlu bir yuva kurabilir misiniz? evlenmek için evlenmeyin, hayatınızı öyle bir adamla mutsuz yaşamayı hakediyor musunuz gerçekten? ailenize de anlatın bence bunu, şimdiye kadar anlatmamakla da büyük bir hata yapmışsınız.

Ha şunu da söylemek istiyorum, insanın kafası bakire olsun .
İnsanlar seviyor, aşık oluyor, gaflete düşüyor. Arzuluyor sevdiğini, istiyor.
Hormonlarımız çekiyor bir kere .
Hataya düşüyor. Ve ya hata bile değil böyle bir deneyim yaşıyor.
Olabiliyor bunlar.
Çevremde bakire olmayıp da, sevgilisi bunu bildiği halde evlenenler var.
Aslında maksat "doğru insan" ı bulmakta .
Bir söz okudum geçenlerde, hayvanlarda da kızlık zarı varmış. Ama bunu dert eden hayvan sadece bizlermişiz. Ben katılıyorum bu söze.
Bir insanın kalbinin güzelliğine rağmen, sadece bakire değil diye yargılamak hayvanlıktır. Hayvanlık bile değil yani. Daha düşük bir şey.
İntikam almaya çalışma, ailene anlatmalı mısın bilmiyorum ?
Ama en güzeli, ALLAHa bırakmaktır.

Yaşamanızın yegane sebebi kızlık zarı mı? Bence değil. Kendnizi böyle bir şeyle özetlemeyin. Psikolojik bir yardım almanızı tavsiye ederim.

evliliği çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz anlamadım. geçinemediğiniz biriyle zar sebebiyle evlenmeyi nasıl düşünebilirsiniz? üç gün sonra yaptığınız yanlışın farkına varırdınız. ve çok pişman olurdunuz. hayıflanmaktansa çözüme odaklanın. geçmişe takılıp kalmayın. hep geleceğe bakın ve umutlu olun. her şeyin çözümü var. elbette sizi böyle kabullenen biri çıkar. ama ben bu acziyetle birinin beni kabul etmesini beklemekle yaşayamam derseniz ameliyata bakar bu iş. etikliği tartışılır. ben bu konuda yorum yapmam. buna siz karar verirsiniz. ama şu an yapacağınız tek şey, güçlü olup gelecekten umutlu olmak ve geriye dönmemek. kadının var olmasının amacı zar değildir.

Sana tecavüz etti ve sen ondan ayrılmadın öyle mi ?

Sonra kavga ettiniz ayrıldınız ve şimdi barışmak istiyorsun ?

Yapacağın en akıllıca şey olanı biteni ailene anlatıp mahkemeye gitmek olacak.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

insanlar çoğu şeyi içine anlatarak hastalanıyor. sen zamanında yanlış yapmışın o gün müdalehe etmeliydin şimdi ise işler biraz zor hazrılıklı olmalısın fatmagülün suçu dizisinde ne kadar zorluk çekti. seninki çok farklı ama ik önce güçlü olmalısın ve sonra bir avukata gitmelisin korkma çekinme ve utanma güçlü ol. ailende rahatlıkla kiminle konuşabilirsin ona anlat ilk önce ailene usluplaya anlatacak biri olsun. kimse ailenin nasıl tapki vereceğini bilemez çünkü. sen anlatmadığın için çok rahat olmalı. sen ona gül ve birrşeyler anlatma ona . o korksun senden yapacakalrından.

Şunu unutma Allah bu dünyada kim ne kötülük yaptıysa cezasını veriyor. eninde sonunda bulacaktır cezasını. sen sadece güçlü ol. yaptıklarının arkasında dur.

ŞİKAYET ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORSAN ailene de anlatma dallandırıp budaklandırma olayı .Kadınlığın bekaretin 18ini doldurmuş bir bireysen sadece seni ve nikahına gireceğin hayatını paylaşacağın hayat arkadaşını ilgilendirir.Yanı sadece karı-kocanın özelidir. Hem kimseyle evlenemem diye düşünme devir değişti insanlar daha eğitimli daha anlayışlı oldu. Ömrün boyunca birine ait olmaksa konu sen sadece kendine aitsin ancak kalbini, bedenini ve ruhunu biriyle paylaşabilirsin kendi rızanla kendi iradenle mevburiyet hissetmeden... Milyonlarca kadın 2.kez evleniyo ve mutluluğu ilkinden katbe kat daha fazla yakalayanlarda var... Ve milyonlarca kadına evlenmeden bekaretini isteyerek yada istemeden kaybettiği halde bunu bilen kabul edebilen eşlerle evli çoluklu çocuklu mutlu yuvalara sahip ...
SENDE ONLARDAN BİRİ OLUCAKSIN DOĞRU EŞİ SEÇEREK SEÇTİĞİN EŞE DÜRÜST DAVRANIP BU KONUYU BAŞKASINDAN DUYMASINA İZİN VERMEYEREK ALNIN AK YÜZÜN AK YUVANI KURACAKSIN... VE OLAKİ BİR DENGESİZ ÇIKIPTA BUKONUYLA İLGİLİ BİR YERGİ BİR DEDİKODU SÖYLEMEYE KALKTIĞINDA EŞİNDE YİNE ALNI AK YÜZÜ AK KARIM DOĞRULARIYLA YALIŞLARIYLA BENİM NAMUSUMDUR KİMSEYE VERECEK HESABIMIZ YOK BENİM NİKAHIMA GİRDİĞİ GÜN İTİBARİYLE OLAY BİTMİŞTİR... DİYEBİLECEK KUDRETE SEVGİ VE ŞEVKATE SAHİP OLABİLSİN SANA KOLKANAT GEREBİLSİN ...

Öyle biri çıkar mı karsıma hiç umudum yok.
Hayat hiç dogru düzgün gülmedi ki bana.

Kızlar hepinize çok tesekkür ederim derdime ortak oldunuz,beni dinlediniz Allah razı olsun.
Size şunu sormak istiyorum,şikayet edersem herkes duyar mı ?Ailemdeki herkes cevremdeki herkes ?.

Kızlar hepinize çok tesekkür ederim derdime ortak oldunuz,beni dinlediniz Allah razı olsun.
Size şunu sormak istiyorum,şikayet edersem herkes duyar mı ?Ailemdeki herkes cevremdeki herkes ?.

Bi araştırma yapılmaz mı :26: Bi şekilde duyulabilir. Ama bu sizi korkutmasın...

Senin gibi insanlari anlayamiyorum !!!
Sen hala onunla evleneyimmi diyorsun ? O adam sana zorla sahip olmus seni taciz etmis eger sevseydi elini bile süremezdiki zaten sevmiyor.
Senin tek yapman gereken ney biliyormusun kalkip polise gidip suc duyurusunda bulunmak senin baska yapacak bir seyin yok simdilik.
Hemde neden tekrar evlenemeyesinki ? Sen istemedin sonucta o zarlamis. Elbet cikar karsina bir gün anlayisli biri insallah canim.
Sen kendini üzme benim dedigimi yap ve sikayet et bunu kesinlikle yap.

Cevrendekiler duyamaz korkma hemde öyle bir durum olsa bile bosver cevrendekiler yüzünden o adam hayatini yasayacak seninkini mahvetmis !!! Kimseyi düsünme o adam cezasini almali !!! Ben bile sinirlendim Allah yardimcin olsun canim.

Son düzenleme:
canım anladığım kadarıyla şikayet etmek istiyorsun ama yeterli bilgiyede sahip değilsin... Ozaman bir avukattan destek alman şart yani polise gidip suç duyurusunda bulunsan devamı gelmicek alcaklar bunu sorguya hakkındaki iddaları nası ispatlayacaksın nasıl bir dilekçe hazırlayacaksın oyle kolay değil polise git şikayet et o kişi hemen hukum giysin...
yani yeterli donanım ve bilgiye sahip olmadığın için izleyeceğin yolu yordamı bilmediğin için havada kalır şikayetin bir sonuç alamazsın ... BURADA aramızda avukat olan yok sonuçta bildiğim kadarıyla hepimiz ordan burdan duyduğumuz gazetelerden haberlerden okuduğumuz kadar fikir beyan edebiliyoruz nekadar sağlıklı yardımcı olabilirizki sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…