Tecavüze rağmen ya hala seviyor ya da ortada tecavüz yok. Üzgünüm ama bana öyle geliyor. Gerçeği bilemem tabi...
ŞİKAYET ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORSAN ailene de anlatma dallandırıp budaklandırma olayı .Kadınlığın bekaretin 18ini doldurmuş bir bireysen sadece seni ve nikahına gireceğin hayatını paylaşacağın hayat arkadaşını ilgilendirir.Yanı sadece karı-kocanın özelidir. Hem kimseyle evlenemem diye düşünme devir değişti insanlar daha eğitimli daha anlayışlı oldu. Ömrün boyunca birine ait olmaksa konu sen sadece kendine aitsin ancak kalbini, bedenini ve ruhunu biriyle paylaşabilirsin kendi rızanla kendi iradenle mevburiyet hissetmeden... Milyonlarca kadın 2.kez evleniyo ve mutluluğu ilkinden katbe kat daha fazla yakalayanlarda var... Ve milyonlarca kadına evlenmeden bekaretini isteyerek yada istemeden kaybettiği halde bunu bilen kabul edebilen eşlerle evli çoluklu çocuklu mutlu yuvalara sahip ...
SENDE ONLARDAN BİRİ OLUCAKSIN DOĞRU EŞİ SEÇEREK SEÇTİĞİN EŞE DÜRÜST DAVRANIP BU KONUYU BAŞKASINDAN DUYMASINA İZİN VERMEYEREK ALNIN AK YÜZÜN AK YUVANI KURACAKSIN... VE OLAKİ BİR DENGESİZ ÇIKIPTA BUKONUYLA İLGİLİ BİR YERGİ BİR DEDİKODU SÖYLEMEYE KALKTIĞINDA EŞİNDE YİNE ALNI AK YÜZÜ AK KARIM DOĞRULARIYLA YALIŞLARIYLA BENİM NAMUSUMDUR KİMSEYE VERECEK HESABIMIZ YOK BENİM NİKAHIMA GİRDİĞİ GÜN İTİBARİYLE OLAY BİTMİŞTİR... DİYEBİLECEK KUDRETE SEVGİ VE ŞEVKATE SAHİP OLABİLSİN SANA KOLKANAT GEREBİLSİN ...
Kızlar hepinize çok tesekkür ederim derdime ortak oldunuz,beni dinlediniz Allah razı olsun.
Size şunu sormak istiyorum,şikayet edersem herkes duyar mı ?Ailemdeki herkes cevremdeki herkes ?.
Bi araştırma yapılmaz mı :26: Bi şekilde duyulabilir. Ama bu sizi korkutmasın...
evet
bide ne gibi bir arastırma yapılır ?.
yani nasıl olucak hiç bir bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?