is hayatinda yeni misin?
Insan zamanla duygusuzlasiyor. Derisi kalinlasiyor. Oyle hersey rahatsiz etmemeye basliyor.
Ama yine de cogu insanin malesef isiyle kendine toplumda bir yer edinmeye calisiyor olmasi yuzunden, bu is yerinde olanlar insanin gunluk yasantisini etkileyebiliyor. Eve is getirmeyeceksin, bska yolu yok. Cok mutsuzsan da baska is bakacaksin. Kulaklarin herseyi duymayacak, kendi isine bakacaksin.
Ben Rabbime siginip arkama atip üstünden geciyorum Tabii bu üstünden gecme durumuna kadar bayagii tecrübe edindim önceden cok aglardim üzülürdüm kafama takardim anca kendime yapardim sagolsun sevgili aci tecrübelerim beni pisirdi buarada ben bunu cevaplarken genelde duygulu hisli soyut seyleri düsünerek cevap verdim,, Eger Somut Halledilebilecek sikintilariniz varsa tabii bir cözüm yolu bulunur
Ben Allaha siginiyorum. Yapılan haksizlik lari ona havale ediyorum gerçekten sabredince Allah hem onlara bi sıkıntı veriyor hem de bana bir mükafat. Ama bu sabrin ömrü çok olabilir. Şuan cok büyük bir derdim var mesela. Allah benimle beraber deyip bekliyorum. .
En zor anlarımda biraz Ağlıyorum. Bi dostum la dertleşiyorum. .
Hz. Yunus peygamberin duasini okuyorum sonra.okuduğumda onu balığın karnından kurtaran
Evet kizlar benim derdimde bu.. dertlerinizle skntilarinizla nasil basa cikiyorsunuz?
Hayatimda hic birsey yolunda gitmiyor diyebilirim. Is alaninda cook skntilarim var ve tüm hayatimi etkiliyor. Gecelerim uykusuz mide bulantisiyla geciyor artik..
Siz nasil ayiriyorsunuz isde cektiginiz skntilari özel hayatinizdan? Artik mutsuz herseye aglayan bir insan oldum.. alip basimi cekip gidesim var...
Allahim skntilarimizi giderir insallah..
Tabi sabir cok önemli ama bazen öyle bir an geliyorki sadece aglamak istiyorum. Emek veriyorum kimse görmek istemiyor..
Cok doluyum cok..
Rabbim yardimcimiz olsun..
herkesin buna benzer yaşadığını düşün yalnız olmadığını hiç bir şeyin dört dörtlük olmadıgınıHalledilebilcek birsey degil malesef. Staj dönemindeyim ögretmen adayiyim yani. Verdigim emegjn ve cabanin karsiligini alamamam, okulda yasadigim skntilar cok yordu beni.. eski konularimda detayli anlatmistim. Biraz dislanma var irkcilik yapildigini düsünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?