• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşecek kimsem yok sizden başka..

So
Ama evliyken istemişsiniz hanımefendi.Önce ayrı ev tutulacaktı sonra evlenecektiniz.Siz önce kabul etmişsiniz sonra ne oluysa olmuş istemişsiniz ama kabul edilmemiş.Tam eltiye alincakken isterim diye diretmeniz doğru olmaz
sınuçta ben evi kp ve kv den istemiyorum eşimle beraber almak istiyorum

geçmiş olsun.tabiri caizse oranın demir başı olmuşsunuz artık.kolay kolay ayrilamazsiniz.
ayrilabilirsenizde bir sürü sorun yaşarsınız.
başta kabul etti şimdi ne oldu.
millet şimdi bak anlaşamadı geliniyle demekki, gelini yanindan gidiyor.
bizi beğenmez oldu havalandi..
eltisini kiskandi oğluma baskı yapıyor ev için gibi gibi...
bir sürü olumsuz düşünceye maruz kalacaksınız.
kimse demeyecek ki
"Allah razı olsun.kaç yıl birlikte yaşadık.ayrı eve çıkmak onunda hakkı"
bunu diyecek zihniyet yanına gelin almaz zaten.
aman aman uzak olsun iyi olsun yeter der.
Allah gönlünüze versin.umarım istediğiniz gibi olur herşey ama beklemeniz lazım.
eltinizide takdir ettim.bu zamanda böylesi lazım ki hekes huzurlu olsun.

Bu kadar sabretmişsiniz,biraz daha sabredin üzmeyin kendinizi, zamanla mutlaka alınacaktır.Bazı şeyler aceleye geldiği zaman insanı üzecek başka şeyler oluyor.Sonra keşke olmasaydı diyor insan.Hayırlısı ile olsun deyin çok sıkmayın kendinizi

Bu kadar sabretmişsiniz,biraz daha sabredin üzmeyin kendinizi, zamanla mutlaka alınacaktır.Bazı şeyler aceleye geldiği zaman insanı üzecek başka şeyler oluyor.Sonra keşke olmasaydı diyor insan.Hayırlısı ile olsun deyin çok sıkmayın kendinizi
Beni üzen 5 sene boyuca ayrı eve çıkalım diye kavga ettik sabret sabret nereye kadar eşim kardeşine yardım edicek bunu bana tabi nasıl söylesin aptal yerine koyulan ben oldum

Beni üzen 5 sene boyuca ayrı eve çıkalım diye kavga ettik sabret sabret nereye kadar eşim kardeşine yardım edicek bunu bana tabi nasıl söylesin aptal yerine koyulan ben oldum
Belli sabretmişsiniz ama biraz daha bekleseniz yine zarar etmezsiniz.Eşiniz de belli bir zaman sonra hata yaptığını anlayacak ama çok geçmeden anlar ve gönlünüzü yapar hayırlısı deyin. Allah tez zamanda hayırlısı ile evinizi almayı nasip etsin sağlıkla huzurla oturursunuz inşallah

Kaynana ve kv ye gitme asla görüşme sen orada hazır asker olursan her şeye koşarsan tabi göndermezler bir yere eşinde ne güzeş annesine bakılıyor bedavadan niye gitsin başka yere

Belli sabretmişsiniz ama biraz daha bekleseniz yine zarar etmezsiniz.Eşiniz de belli bir zaman sonra hata yaptığını anlayacak ama çok geçmeden anlar ve gönlünüzü yapar hayırlısı deyin. Allah tez zamanda hayırlısı ile evinizi almayı nasip etsin sağlıkla huzurla oturursunuz inşallah
Amin işallah sğl

geçmiş olsun.tabiri caizse oranın demir başı olmuşsunuz artık.kolay kolay ayrilamazsiniz.
ayrilabilirsenizde bir sürü sorun yaşarsınız.
başta kabul etti şimdi ne oldu.
millet şimdi bak anlaşamadı geliniyle demekki, gelini yanindan gidiyor.
bizi beğenmez oldu havalandi..
eltisini kiskandi oğluma baskı yapıyor ev için gibi gibi...
bir sürü olumsuz düşünceye maruz kalacaksınız.
kimse demeyecek ki
"Allah razı olsun.kaç yıl birlikte yaşadık.ayrı eve çıkmak onunda hakkı"
bunu diyecek zihniyet yanına gelin almaz zaten.
aman aman uzak olsun iyi olsun yeter der.
Allah gönlünüze versin.umarım istediğiniz gibi olur herşey ama beklemeniz lazım.
eltinizide takdir ettim.bu zamanda böylesi lazım ki hekes huzurlu olsun.
5 sene boyunca neler yaşadım etrafın dedikleri umrumda dğl

Ev mi almak istiyorsunuz yoksa başka bir yere kiraya çıkmak mı? Eşinizden hayır yoksa siz araştırın, bulun madem. İşim var gibi bahanelere de gerek kalmaz, çıkmak zorunda kalır. Böyle mıy mıy, sürekli he he deyip geçiştiren erkeklere biraz daha dişli olmak lazım.

5 sene boyunca neler yaşadım etrafın dedikleri umrumda dğl
etraf zaten umrunuzda olmasın.
ben aile içindeki durumdan bahsettim.
herkes yaşadığını bkendi bilir.kimseyi umursamayin.
Allah gönlünüze göre versin.
umarım en kısa zamanda sizde kendi evinize geçersiniz..

Ev mi almak istiyorsunuz yoksa başka bir yere kiraya çıkmak mı? Eşinizden hayır yoksa siz araştırın, bulun madem. İşim var gibi bahanelere de gerek kalmaz, çıkmak zorunda kalır. Böyle mıy mıy, sürekli he he deyip geçiştiren erkeklere biraz daha dişli olmak lazım.

ev alıcaz dedim diretiyorum bakalım ne olucak..

Back
X