dertlesecek kimsem yok :(

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
158
35
Kizlar bilen bilir ben daha 2.5 aylik evliyim ve ailemden uzaktayim dogup buyudugum sehire cok uzagim ve burada is arkadaslarim disinda kimsem yok. Ben suan yasadigim sehire atandim sonra esimle nikah yaptik o da es durumundan geldi buraya. Kasimda da dugunumuz oldu. E benden evli olunca is arkadaslarimla cok vakitte geciremiyorum. Kimseye derdimi mutlulugumu anlatamiyorum. Esim gece calisiyor suan evde yok ve o kadar cok skliyorum ki bu arada ogretmenim okulunda son haftasi okulda da bos bos duruyoruz evrak isleri var skci isler yani
Haftaya bugunu iple cekiyorum cunku ailelerimizin yanina tatile gidicez. Ilk olarak kayinvalidemlere sonrada kendi aileme gidicez... hem seviniyorum gidecegim icin hem de kayinvalimlere karsi o kadar soguguz ki tabi karşılıkli... yani ne yapacagimi bilmiyorum.

O kadar karisik duygulardayim ki anlatacak kimsem yok buraya icimi dokmek istedim...

Eşinle gorusme vakıtlerınız uymuyor..
Tatılde önce kaynanana sonra annene gıtceksınız..
Kaynananla aranız soğuk..

Eşinle bırbırınıze hasretken aılenın yanına gitmek nıye..ben olsam doya doya kocamla birlikte olurdum

sana katiliyorum.

Esimle calisma sekillerimiz aslinda cok uyumsuz degil esim iki hafta bir gun gece gidiyor bir gun hic gitmiyor ise bende en gec 16.30 da evdeyim. Mesela yarin 10.20 de bitiyor dersim esimde tum gun evde. Bir hafta da normal calisiyor sabah gidip aksam geliyor... esimin benim ailemle iliskisi super imreniyorum onlarin iliskisine ( zaten babam esimi bu kadar cok sevmese ailesi yuzunden biterdi bizim is ). Benim yanimdadir hep beni savunur. Aramizda cok iyi sukur. Ama ben ilk kv lere gidecegim icin cok huzursuzum 5 gun ne yapicam orada bilmiyorum

Bu arada evlendikten sonra ilk kez gidicez o yuzden her iki tarafa da gidiyoruz yoksa asla 10 gunluk tatilimi iki farkli sehirde harcamazdim

ön yargilarla gitme positiv düsün positiv olsun ins

Belki gıttiğinde herşey degısır..aranız duzelir..
Yıne soğuk bı ortam olursa da 5 gunluk sık dısını..zaten ayda yılda bı gorusuyonuz madem..
Bırbırını sevmeyıp hergun guleryuz göstermek zorunda kalanlar ne yapsın..esinin hatrı için ıdare et işte..ki ben aranızın duzelecegını dusunuyorum

Cok tesekkur ederim canim ama nisan ve dugun doneminde yasadiklarimi kolay kolay unutamiycam bence zaten disardan bakinca sorun yok aramizda ama ben samimi gormuyorum sicak gelmiyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…