Dertleşelim arkadaşlar

Kayadeniz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
44
12
8
Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında 5 yıldır anksiyete ile uğraşıyorum üniversitede kendini erkek hisseden bir kız bana aşık oldu ve o an piskolojim bozuldu şimdi 1yillik evliyim hala aklıma geliyor korkuyorum daha sonra ya birine zarar verirsem ya intihar edersem diye içim sıkılıyor ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum sürekli içimde korku var ve hiç geçmiyor bütün gün boyunca böyle olan arkadaşlar var mı yaşayan

Arkadaşım erkek hissediyor olabilir lütfen saygı duy emin ol bilerek yaptığı birşey değil onu anlamaya calis, onu affet, onunla yüzleş olur mu? Senden hoşlanmasi senin kusurun değil. Kendini suçlama. Hoşlanma insanlar arasında olan birşey bunu böyle kabul etmek gerekiyor. Youtube da bu insanlarla ilgili röportajlar var. Mesela katarsis, içindeki sen gibi izleyebilirsin.

Erkek hissediyorsa içinde tutsun. Allah Allah ya. Milletin sapıkça duyguları yüzünden biri psikolojik rahatsızlık geçirmek zorunda mı. Bu 6aziyk face dede okudum. Kendini erkek hisseden tıp oldukça ısrarcı imiş. Amaç sevmekse içinden de sevebilirdi. Ne istiyordu. İlişki mi. Birisi senin sapikligini tatmin etmek zorunda mı. Normal olmayan bir şeyi isteyip bunun için nasıl baskı yaparsın. O kadar kendine engel olamadiysa kalbinden seveydi
Ama yok. Cinsel sapkinligini gidermeye çalışıyordu normal bir insanın üstünde

Back
X