Dertleselim mi? cok kötüyüm..

İnsanların işi çıkabilir yani, bana sanki onun sevgilisi var sizin yok diye gereksiz alınganlık yapmışsınız gibi geldi kusura bakmayın ama .
Bulusmadan kisa süre önce plan iptal olmaz bence cok acil bir durum olmadigi sürece, ilk defa olsa yine sorun olmazdi. Bahane olarak yazdigi sey cok sacma geldi o yüzden kizdim aslinda, gittikleri magaza kalabalik oldugu icin. Bastan savma yapar gibi.

Arkadaşınız ayıp etmiş gerçekten. Böyle davranışlar benim de hiç hoşuma gitmez ama eğer ilişkisi yeniyse biraz anlayış göstermek lazım bence. Yine de bir olur iki olur sürekli böyle yapıyorsa sınır koymanın vakti gelmiş sanki.
Arkadaşınızla yaşadıklarınız dışında da sıkıntılardan bahsetmişsiniz, konunun geneli arkadaşınızla ilgili gibi görünse de sanırım bu patlama noktası gibi olmuş sizin için. Ailenizdeki sağlık sorunu psikolojik olarak sizi çok etkilemiştir, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum acil şifalar diliyorum. Her şey üst üste geliyor bazen ve bu dönemlerde yalnız olmak gerçekten çok zor. Yeni insanlarla tanışmak iyi bir fikir ama bazen insanın buna enerjisi olmayabiliyor. Sizin yerinizde olsam eğer enerjim varsa yeni insanlarla tanışmaya vakit ayırırdım ve arkadaşıma da bu durumdan rahatsız olduğumu, şu sıralar zorlandığımı ve ondan destek istediğimi açıkça söylerdim eğer bir değişiklik yoksa onu hayatımdan çıkarmakta bir sakınca görmezdim. Bunlar bir yana, yapabileceğiniz en güzel şey terapiye başlamak olur bence. Bence ertelemeyin bunu.

Arkadaşınız ayıp etmiş gerçekten. Böyle davranışlar benim de hiç hoşuma gitmez ama eğer ilişkisi yeniyse biraz anlayış göstermek lazım bence. Yine de bir olur iki olur sürekli böyle yapıyorsa sınır koymanın vakti gelmiş sanki.
Arkadaşınızla yaşadıklarınız dışında da sıkıntılardan bahsetmişsiniz, konunun geneli arkadaşınızla ilgili gibi görünse de sanırım bu patlama noktası gibi olmuş sizin için. Ailenizdeki sağlık sorunu psikolojik olarak sizi çok etkilemiştir, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum acil şifalar diliyorum. Her şey üst üste geliyor bazen ve bu dönemlerde yalnız olmak gerçekten çok zor. Yeni insanlarla tanışmak iyi bir fikir ama bazen insanın buna enerjisi olmayabiliyor. Sizin yerinizde olsam eğer enerjim varsa yeni insanlarla tanışmaya vakit ayırırdım ve arkadaşıma da bu durumdan rahatsız olduğumu, şu sıralar zorlandığımı ve ondan destek istediğimi açıkça söylerdim eğer bir değişiklik yoksa onu hayatımdan çıkarmakta bir sakınca görmezdim. Bunlar bir yana, yapabileceğiniz en güzel şey terapiye başlamak olur bence. Bence ertelemeyin bunu.
Ne güzel yazmissiniz ve cok dogru tespit etmissiniz. Zor günler yasadigim icin en büyük destegim arkadaslarim zaten, ve son dakika iptal edilmesinden gercekten hoslanmiyorum, ona göre günümü planladim cünkü. Yeni insanlarla tanismayi cok seviyorum, istiyorum hatta birkac uygulama indirdim, disa dönük bir insanim aslinda ama dediginiz gibi su an o enerjiyi bulamiyorum kendimde. Hem yalniz olmak istemiyorum hem de birilerini silbastan tanimaya gücüm yok. Tek cözüm terapi gibi görünüyor. Tesekkür ederim.

Bence de internet üzerinden kafa dağıtmak için birileriyle tanışın flörtleşin çok bayılmadığınız biri de olabilir. Açılırsıniz ilgi iyi hissettirir. Yalnızlık hissinden biraz çıkarsınız. Oturup arkadaşım beni arayacak diye beklemeyin. O arkadaşınız sizi arasa da siz cevap vermeyin bence. Ben de uzun yıllar yalnızlık yaşadım. Ama Allah başka dert vermesin diyorum. Spora yazılın spora gidin, bikaç farklı tarz kıyafet, takı alın, saç modeliniz değiştirin yenilenin, kısmetiniz açılır belki . İyi hissedersiniz, enerjiniz değişir.
Okurken bile icim acildi, alisveris yapmaya ciktim bugün zaten ama pek bir sey almadan döndüm, kendime bakmayi saldim icimde bir isteksizlik var ama kendimi degistirsem yeni seyler olabilir belki :)

destek almayı düşünüyormuşsunuz, iyi gelecektir.
bu arkadaş tiplerinden bende de vardı. üzücü olan şu, kadınların bir kısmı nedense birini bulunca arkadaş çevresini gerçekten tamamen dışlıyor, yok sayıyor. boş zaman geçirilen biri olarak davranmaya başlıyorlar. ayrılınca da kıymete biniyorsunuz.
kurs hobi birşeylere bakın , çok yararı olacaktır
Yurtdisinda pandemiden dolayi genelde kapali kurslar, bir tane sürekli gittigim kurs vardi, calismaya basladigimdan beri bosladim. Dedigim gibi hep yalnizliktan nefret ediyorum hem de hicbir seye gücüm yok, biraz depresyonda gibiyim.

BÖyle kafalar üniversitede oluyor sanıyordum, bizim yaşlarda da yaşanıyor yani 🙄 yurtdışında değil miydiniz... öyleyseniz bir süre yalnız olmanız normal her anlamda
Yok bu yaslarda da oluyor:) Kadinlar sevgili ya da es bulunca arkadasliklari bosluyorlar. Evet yurtdisindayim, cevre edinmek kolay degil burda.

Yurtdisinda pandemiden dolayi genelde kapali kurslar, bir tane sürekli gittigim kurs vardi, calismaya basladigimdan beri bosladim. Dedigim gibi hep yalnizliktan nefret ediyorum hem de hicbir seye gücüm yok, biraz depresyonda gibiyim.
sivil toplum kuruluşlarına bakın, hem ruhunuza da iyi gelir . birsürü arkadaşınız olur :)

Iyi aksamlar herkese, dün büyük bir zorluk atlattigim icin kiz arkadasimi yemege davet ettim, bugün bulusalim diye sözlestik. Bugün tekrar yazdi su saatte bulusalim diye, tamam dedim. Bu saate kadar yemek yemedim buluscaz diye. Bulusma saatinden iki saat önce mesaj yazdi, sevgilimle ike..dayiz burasi cok kalabalik bulusmaya yetisemicem, yarin görüssek olur mu. Bir saat, ya da iki saat gecte bulusabilirdik yani, sevgili buldugundan beri bunu hep yapiyor, ben de cevap yazmadim henüz.

Ikimizde bir sene önceye kadar yalnizdik (ben hala yalnizim), sevgili bulursan benle artik fazla görüsmezsin sen diyordu, simdi aynisini kendisi yapiyor. Su gün görüselim deyince bugün erkek arkadasim arkadaslariyla buluscaz falan diyor, peki senin arkadaslarin yok mu? Kadinlar hayatina birini alinca neden hayatini o kisiye endeksliyor anlamiyorum. Neyse tek sorun bu degil, is yerimde cok zorluklar cekiyorum ama maddi acidan isimi birakamam, ailemde cok ciddi hastaligi olan birisi var onun stresi üzüntüsü bir yandan. Yillardir yalnizim hayatima kimse girmiyor, yasim 35, cocugum yok cok yalnizlik cekiyorum, ailem baska sehirde, arkadaslarimin hepsinin hayatinda biri var fazla görüsmüyorlar. Neden her sey beni buluyor, hicbir sey mi iyi gitmez bir insanin hayatinda, gücüm cok azaliyor. Lütfen yardim edin, öneri, teselli verin...
Bak canim. Onu yap, bunu denelerle olmuyor. Zorluğunu anliyorum. Ama kendini başkalariyla kiyaslama. Baskasinin sevgilisinin olmasi, onlarin mutlu olmasi seni incitmesin. Herkes kendi hayatini yaşar. Onun mutlu olmasi ya da mutsuz olmasi seni etkilememeli. Çunki onun hayatini yaşamiyorsun. Sadece olarak insanlar genelde ben mutsuzsam o da mutsuz olsun, ben yalnizsam o da yalniz olsun diye dusunur. Sana aid etmiyorum. Çunki senin dedigin farkli. Ama bilinçaltimizda hep bu işliyor. Onun var benim yok, o mutlu ben mutsuz. Hayir. Allah herkesi mutlu etsin, kimseyi aşkdan, işden, aileden dolayi incitmesin diye biliyorsan gerçekten olgun insansin demekdir. Diyemiyorsan demek ki azacik da olsa fesatlik karişmiş. Arkadaşina gelince Seninle ilgilenmeyen insanlari zorla kendine bağlama.. gerçekten plansiz olarak goruşunuz alinmamiş ola bilir. Ya da sevgilisiyle vakit geçirmeyi tercih etmiş ola bilir. Ya da daha farkli bir neden ola bilir.Teoriler üretme.
Kendini keşfet. Bizler saatlerle instagramda zaman oldurelim işden eve mekik dokuyalim diye programlanmadik aslinda. Içimizde neler neler var bi keşfetsek.. bence onu bunu birakin ve hemen bu olumsuzluk perdesini yirtin. Etrafi guzel karşilamakla, mutluluklarina MasaAllah demekle başlayin. Guzel gorursen guzellik seni de bulur. Hayata bakan pencerelerinin tozunu aldikdan sonra artik kendi iç dunyani guzelleştirmek ve kendini keşfetmek için çaba harca. Benim bir çok sevmediyim huyum vardi ama kişisel gelişim vidyolariyla kurtuldum siz de izleyin derim

Okurken bile icim acildi, alisveris yapmaya ciktim bugün zaten ama pek bir sey almadan döndüm, kendime bakmayi saldim icimde bir isteksizlik var ama kendimi degistirsem yeni seyler olabilir belki :)
Spor müthiş terapidir ter atmak vs. Açık havada yürüyüş ilaçtır. Deneyin. Bi de evet terapi alın anlatın iyi gelir. Cilt bakımı maske filan yapın kendinize. Her şey enerji. Sizin auranızı yükseltmeye ihtiyacınız var. Siz değişin kısmetler gelir bence.

buna nick değiştirmekle başlayabilirsiniz . enerjiniz değişir :)

Hayat hiçbi zaman hep kötüye gitmez olasılık olarak mümkün değil siz çabaladığınız sürece.. bence tüm dertleri bi anda düşünmeyin de çözebileceklerinize odaklanın, en güzeli yürüyüş vs yapın hiç hobiniz yoksa evde değişik tarifler denemeye çalışın bi kitap alın okuyun. İnsan bu moddayken hiçbişey yapası gelmiyor ama emin olur düzelir siz adım attıkça

O gerçek arkadaş değilmiş. Öyle tipleri hiç sevmem. Üniversitede ev arkadaşım bir sevgili bulmuştu ve geceleri onda kalıyordu. Ben asla tek başıma kalamam korkuyorum ama onun umranda değildi. O sana değer vermiyorsa sende ona verme. Benimde pek arkadaşım yok. Kötü bir durum. İnsan bazen dertleşmek eğlenmek gezip dolaşmak istiyor. Arkadaş önemli ama gerçek arkadaş her zaman bulunamıyor ☺️

Benimde öyle bir arkadaşım var sevgili yaptığında beni unutmuştu hatta yeni arkadaşlar edindikten sonrada çok görüşmemeye başladı.İlk başlarda bu çok can sıkıcı oluyor ama yalnız değilsin.Ben umursamıyorum şuan ve beni şuan arıyor yazıyor dönmüyorum çok fazla…

35 yaşında hayatınız odak merkezinde arkadaş olmasın. Sizde çaba harcayın, aile kurmaya çalışın. Arkadaşlar gelip, geçicidir. Herkesin kendi hayatı vardır. Sonra bir bakmışsınız yapayalnız kalmışsınız. Bende sevgilim varsa, cumartesi akşamımı kız arkadaşıma ayırmazdım.

35 yaşında hayatınız odak merkezinde arkadaş olmasın. Sizde çaba harcayın, aile kurmaya çalışın. Arkadaşlar gelip, geçicidir. Herkesin kendi hayatı vardır. Sonra bir bakmışsınız yapayalnız kalmışsınız. Bende sevgilim varsa, cumartesi akşamımı kız arkadaşıma ayırmazdım.
Cabayla aile kurmak mi? :)

Iyi aksamlar herkese, dün büyük bir zorluk atlattigim icin kiz arkadasimi yemege davet ettim, bugün bulusalim diye sözlestik. Bugün tekrar yazdi su saatte bulusalim diye, tamam dedim. Bu saate kadar yemek yemedim buluscaz diye. Bulusma saatinden iki saat önce mesaj yazdi, sevgilimle ike..dayiz burasi cok kalabalik bulusmaya yetisemicem, yarin görüssek olur mu. Bir saat, ya da iki saat gecte bulusabilirdik yani, sevgili buldugundan beri bunu hep yapiyor, ben de cevap yazmadim henüz.

Ikimizde bir sene önceye kadar yalnizdik (ben hala yalnizim), sevgili bulursan benle artik fazla görüsmezsin sen diyordu, simdi aynisini kendisi yapiyor. Su gün görüselim deyince bugün erkek arkadasim arkadaslariyla buluscaz falan diyor, peki senin arkadaslarin yok mu? Kadinlar hayatina birini alinca neden hayatini o kisiye endeksliyor anlamiyorum. Neyse tek sorun bu degil, is yerimde cok zorluklar cekiyorum ama maddi acidan isimi birakamam, ailemde cok ciddi hastaligi olan birisi var onun stresi üzüntüsü bir yandan. Yillardir yalnizim hayatima kimse girmiyor, yasim 35, cocugum yok cok yalnizlik cekiyorum, ailem baska sehirde, arkadaslarimin hepsinin hayatinda biri var fazla görüsmüyorlar. Neden her sey beni buluyor, hicbir sey mi iyi gitmez bir insanin hayatinda, gücüm cok azaliyor. Lütfen yardim edin, öneri, teselli verin...
Yanlızlık bunaltmış sizi...yani insanlar tanımalı hobi edilmelisiniz.Olmadı patili bir dostta yanlızlığınıza yoldaş olabilir

Cabayla aile kurmak mi? :)
Gerçi yorumuma beğenmedim atmışsınız ama evet aile kurmak çaba gerektirir. Ya insan içine karışır kendiniz ararsınız ya da eşinize dostunuza akrabalarınıza evlenme niyetinde olduğunuzu söyler görücü usulü evlenirsiniz. Ha her kadın evlenmek zorunda değil ama siz yalnızlıkla başedebilen biri değilsiniz. 35 yaşında arkadaşlarınızdan sevgilileri yerine sizi tercih etmesini beklentiniz aşırı saçma. 👎🏻❌

Gerçi yorumuma beğenmedim atmışsınız ama evet aile kurmak çaba gerektirir. Ya insan içine karışır kendiniz ararsınız ya da eşinize dostunuza akrabalarınıza evlenme niyetinde olduğunuzu söyler görücü usulü evlenirsiniz. Ha her kadın evlenmek zorunda değil ama siz yalnızlıkla başedebilen biri değilsiniz. 35 yaşında arkadaşlarınızdan sevgilileri yerine sizi tercih etmesini beklentiniz aşırı saçma. 👎🏻❌
Yorumunuzu anlamsiz buldugum icin begenmedim attim. Sorun arkadasimin beni secmemesi degil, benle görüsme ayarlayip, beni son dakika ekmesi ve bunu ilk defa yapiyor olmamasi. Bunun disinda sorun yok ve secimleri beni ilgilendirmiyor. Bugün aramis olsam, ya görüselim mi desem, bana erkek arkadasimla planim var dese bunu sorun etmezdim ama son dakika plan degistirmek hos degil, ben de kendimi ona göre ayarliyorum sonucta. Cevreme birini aradigimi söylemedigimi nerden cikardiniz onu anlamadim.

Back
X