Hayir dönsede adam eski tadi hic almayacak konu sahibi 1 sene sonra yine ayni olacak bu sevgilik donemi degilki ayril baris olsun evlilik olmis mahkeme olmus bitmiş adam ayri yasiyor yani barissa bile 2 kati mutsuz olacak adam olacak lila degil cunku adam gemileri yakmış bitirmiş resmi kanallarlaÇok fazla konu açtınız. Artık bu durumu kabullenmeye bakın. Yeni hayatınıza odaklanmak dışında başka bir çareniz yok. Sizi sevmeyen, değer vermeyen bir insan için bu kadar üzülmeye değmez. Hayat kısa.
Sevgiliyken iyi idi.cocuktan sonra kotuye gitii iyice.Bu adamla nasil evlendin sevgili iken nasildi
nasil evlilige ikna oldu bu adam evlilik icin değil.
Gelgit akillinin teki bu adam birgun iyi
Bu adamla nasil evlendin sevgili iken nasildi
nasil evlilige ikna oldu bu adam evlilik icin değil.
Gelgit akillinin teki bu adam birgun iyi birgun kötü
"Terapi kar etmedi" diyenler genelde 1-2 ay gidip bırakmış olanlar oluyor.Eski esim cok istedigi cocuktan sonra bana eskisi gibi olmadi.ilgisini,sevgisini uzerimden cekti.aylarca trip atti lohusayken buyuk bir olayda yokken.kaba davraniyor,kucumseyici konusuyor bazen,ani ofke patlamalari yasiyordu.ondan cekiniyordum.ustune gidersem iyi olmayabilir gibi geliyordu ve hep alttan aliyordum.bu halde ise baski derecesinde cocuk istiyordu tekrar.bana duygularinin bitmesi veya azalmasi icin buyuk bir yasanmislik yoktu.cocuktan once sevgisini hissediyordum ama bosanma lafi etmisti yine tartisma aninda.daha sonra bana cocuk icin kaldigini soylemeye,benden memnun olmamaya,her anlamda uzak olmaya,benle plan yapmamaya,iyi bir gelin olmadigimi ima etmeye,kendimi degersiz hissettirmeye basladi.arada jestler yapip dengemi bozardi ama hep maddiydi.sevdigim icin gidemiyordum.en son bosanmak istedigini,evliligi yurutemedigini,benden sogudugunu soyledi ve beni kucuk bir cocukla birakti.ona hala hislerim var evet sacma,ama aci cekiyorum.terapi kar etmedi.o ise hayatindan memnun.cocugu akli esince alip sevip birakiyor 2 gune bir.
Terapi aldim 4 seans.evet belki vazgecmeyi bilmiyorum.haklisin.cocuk yapana kadar mutluyduk.cocuk tabiki yapmam mutsuz olsam.mutsuzkende 2.cocugu istedi yapmadim zaten.Ben sizin terapi aldığınıza inanmıyorum. Duymak istemeyeceğiniz şeyler söyleyeceğini bildiğiniz için hiç gitmediniz. Bu aşamada artık eşinize hak vermemek elde değil. Adam davranışıyla tavrıyla kendini göstermiş ve siz kabul etmek istemediğiniz halde boşanma davası açmış. Kocanız kötü biri ama istese sizi süründürürdü. Bu kadar bağımlılığı dibine kadar kullanırdı.
Kendinize dürüst olun, bu yaşananlara rağmen evli kalmayı hatta çocuk yapmayı siz mi istediniz? Çocuk olursa bana bağlanır bırakamaz mı diye düşündünüz? Akıl sağlığınız gitmek üzere. Kim bu, nasıl bir adam, niye bu kadar değerli anlamadım gitti.
Tek kelime haklisin.2.çocuğu yapmamanız iyi olmuş .
Eşin evlilik yürütecek bir kafada değil.
Bir kere değer vermiyor ama bunun senle ilgisi yok .
Çocukluk travmaları vs olabilir .
Sıkılgan bir tip belli.
Sen alttan aldıkça o üstüne gelmiş .
Bence mesafeli ol bu saatten sonra.
En ufak bir sevgi kırıntısı görmesin senden.
Adam egoist biri sende egosunu bilmeyerek de olsa güzel beslemişsin.
Bu tip adamların bir kadını mutlu edebileceğine inanmıyorum.
Ksrekter değişmez 25 kere de evlense sonuç aynı olur .
Bencil egoist ve saygısız biri düşman başına
Bir insanın karekteri değişmez.Tek kelime haklisin.
Aynen oyle.ilk basta jestler sevgi sozcukleri.sonra daraliyorlar evlenince.hele cocuk olunca iyice bunalima girdi.bana sarmaya basladi.halbuki cocugu cokta seviyor ama isten gelip biraz ilgilenmek bile zor geldi.zaten tum gun evde mucadele icindeyim o ise hep eksikliklere odaklanmis.Bir insanın karekteri değişmez.
Kadına değer vermiyorsa vermiyordur.
Egoistte egoisttir .
Başlarda iyidir herkes zaten o yüzden değişti diyorsun o adama inandıkça bağlandıkça ve gidemeyeceğini anladığı noktada gercek karekteri çıkar ortaya.
Bence dediğim gibi en ufak bir sevgi kırıntısı görmesin artık senden gerekirse rol yap sevgini içinde yaşa asla karşı tarafı besleme.
Sana böyle başkasına melek zaten olmayacaktır.
Hemcinslerimizin yanıldığı nokta bu ben sevgimle değiştirebilirim hayır kimse sevgiyle anlayışla değişmez.
Aksine daha beter olur her istediğini yapma her istediğini söyleme hakkı doğar.
İkili ilişkileri bırak arkadas aile ilişkilerinde bile böyle sınır çizemediğimiz insanların zorbalıklarına maruz kalırız her zaman.
İnsanoğlu nankör ne kadar verirsen o kadar kötü olursun.
Bu tip adamların değişeceğine inanmıyorum bare evlenmeselerde başka kadınların hayatlarını mahvetmeseler.
Aynen oyle ben bir 30 yil bir kadinla yaslanabilecegini sanmiyorum onun zaten.bende kusur gordugu seyleri onda bulsa bu sefer bende bulduklarini onda bulamaz.mukemmellik istiyor.Bir insanın karekteri değişmez.
Kadına değer vermiyorsa vermiyordur.
Egoistte egoisttir .
Başlarda iyidir herkes zaten o yüzden değişti diyorsun o adama inandıkça bağlandıkça ve gidemeyeceğini anladığı noktada gercek karekteri çıkar ortaya.
Bence dediğim gibi en ufak bir sevgi kırıntısı görmesin artık senden gerekirse rol yap sevgini içinde yaşa asla karşı tarafı besleme.
Sana böyle başkasına melek zaten olmayacaktır.
Hemcinslerimizin yanıldığı nokta bu ben sevgimle değiştirebilirim hayır kimse sevgiyle anlayışla değişmez.
Aksine daha beter olur her istediğini yapma her istediğini söyleme hakkı doğar.
İkili ilişkileri bırak arkadas aile ilişkilerinde bile böyle sınır çizemediğimiz insanların zorbalıklarına maruz kalırız her zaman.
İnsanoğlu nankör ne kadar verirsen o kadar kötü olursun.
Bu tip adamların değişeceğine inanmıyorum bare evlenmeselerde başka kadınların hayatlarını mahvetmeseler.
Kendi mükemmel miymiş.Aynen oyle ben bir 30 yil bir kadinla yaslanabilecegini sanmiyorum onun zaten.bende kusur gordugu seyleri onda bulsa bu sefer bende bulduklarini onda bulamaz.mukemmellik istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?