Dertlesme..aci cekiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Eski esim cocuktan sonra bana karsi eskisi gibi olmadi.cocuk cok isterdi.ilgisini,sevgisini uzerimden cekti.aylar boyunca trip atti lohusayken.yasanmis buyuk bir olayda yokken.uzerine bana kaba davraniyor,ani ofke patlamalari yasiyordu.ondan cekiniyordum.sinirlenince elindeki seyi firlatiyor biryere agzindan cikani kulagi duymuyordu.bir yandan bosanmak isterken duygularim bitti derken,tekrar barisinca hemen cocuk istiyordu.bana duygularinin bitmesi icin bir yasanmislikta yoktu.benden mesafeli ve uzakti.evde isimi birakip cocuk baktim.sakin yapidayim.cocuktan oncede kaba davranislari oluyordu ama sevgisini hissediyordum.sonra bana cocuk icin kaldigini soylemeye,benden memnun olmadigini hissettirmeye,ailesine iyi bir gelin olmadigimi ima etmeye,bana kendimi cok degersiz hissettirmeye basladi.arada ilginc jestler yapip dengemi bozardi ama hep maddi seylerdi.manevi anlamda ona yaklasamiyordum.en son bosanmak istedigini,evliligi yurutemedigini,benden sogudugunu soyledi ve beni kucuk bir cocukla yine o birakti.ben onu hala seviyorum evet sacma ama aci cekiyorum.terapi aldim ama kar etmedi.o ise yeni hayatindan memnun.cocugu akli esince alip sevip birakiyor 2,3 gune bir.olan bana oldu.yazik gercekten.

Barismiyor sanirim adam
cocuk icinde olan bana oldu mu diyorsin o zaman 2 3 gune bir verme arada yatili ver babaya .adamin bütün kötü özelliklerini saydin yani bize bisey düşmedi
Seven insanın bahanesi olmaz çabası olur
Suan çalışıyormusun işe gidersen kafan dağılır
Durumu kabullenmek gerek

Aci cekmeniz normal yani size yaptiklarina bakarsak insanin kadinlik gururuyla oynayan bu insanlardan nefret ediyorum.Igrenc bir insanmis simdi mutlu diyorsunuz tabi mutlu olur şuursuz ne yaptiginin farkinda degil ki.Boyle bir adami sevdiginizi dusunmuyorum.Ya surekli ona odakli yasadiginiz icin sizi sindirdi ya da sizde farkli bir psikoljik bir durum var onu asamiyorsunuz...

Cocuguda verin baksin bir hafta iki hafta kalsin onda , babalik yapsin ,sizde duygusalligi birakin kuzum boyle omur gecmez .Hayir yani iyi biri olur degecek biri olur da bu nedir?

Hayir dönsede adam eski tadi hic almayacak konu sahibi 1 sene sonra yine ayni olacak bu sevgilik donemi degilki ayril baris olsun evlilik olmis mahkeme olmus bitmiş adam ayri yasiyor yani barissa bile 2 kati mutsuz olacak adam olacak lila degil cunku adam gemileri yakmış bitirmiş resmi kanallarla

Sevgiliyken iyi idi.cocuktan sonra kotuye gitii iyice.

Bir süre böyle hissetmeniz normal ama yavaş yavaş bir yerden toplamaya başlamanız gerekiyor. Hem kendiniz için hem de çocuğunuz için.

Evliliğin gerçekleşmesi için iki kişinin de bunu istemesi gerekiyor, ama boşanmak için bir kişinin istemesi yeterli. Siz boşanmayı eski eşiniz kadar istemiyordunuz, bu yüzden acı çekiyorsunuz. Ama artık bunları yavaş yavaş geride bırakın. Kendinize yeni bir hayat kurmak zorundasınız.

"Terapi kar etmedi" diyenler genelde 1-2 ay gidip bırakmış olanlar oluyor.
Terapi denen şey öyle sihirli değnek değildir güzel kardeşim. Disiplinle, tıkır tıkır her hafta gidip o koltuğa oturmak zorundasınız, bıkmadan usanmadan.
Çünkü ciddi bir özdeğer sorununuz var, ve adama takıntılısınız.
Bunlar öyle şipşak çözülecek sorunlar değiller.
Terapiye dönün.

Ben sizin terapi aldığınıza inanmıyorum. Duymak istemeyeceğiniz şeyler söyleyeceğini bildiğiniz için hiç gitmediniz. Bu aşamada artık eşinize hak vermemek elde değil. Adam davranışıyla tavrıyla kendini göstermiş ve siz kabul etmek istemediğiniz halde boşanma davası açmış. Kocanız kötü biri ama istese sizi süründürürdü. Bu kadar bağımlılığı dibine kadar kullanırdı.

Kendinize dürüst olun, bu yaşananlara rağmen evli kalmayı hatta çocuk yapmayı siz mi istediniz? Çocuk olursa bana bağlanır bırakamaz mı diye düşündünüz? Akıl sağlığınız gitmek üzere. Kim bu, nasıl bir adam, niye bu kadar değerli anlamadım gitti.

Terapi aldim 4 seans.evet belki vazgecmeyi bilmiyorum.haklisin.cocuk yapana kadar mutluyduk.cocuk tabiki yapmam mutsuz olsam.mutsuzkende 2.cocugu istedi yapmadim zaten.

2.çocuğu yapmamanız iyi olmuş .
Eşin evlilik yürütecek bir kafada değil.
Bir kere değer vermiyor ama bunun senle ilgisi yok .
Çocukluk travmaları vs olabilir .
Sıkılgan bir tip belli.
Sen alttan aldıkça o üstüne gelmiş .
Bence mesafeli ol bu saatten sonra.
En ufak bir sevgi kırıntısı görmesin senden.
Adam egoist biri sende egosunu bilmeyerek de olsa güzel beslemişsin.
Bu tip adamların bir kadını mutlu edebileceğine inanmıyorum.
Ksrekter değişmez 25 kere de evlense sonuç aynı olur .
Bencil egoist ve saygısız biri düşman başına

Tek kelime haklisin.

Tek kelime haklisin.
Bir insanın karekteri değişmez.
Kadına değer vermiyorsa vermiyordur.
Egoistte egoisttir .
Başlarda iyidir herkes zaten o yüzden değişti diyorsun o adama inandıkça bağlandıkça ve gidemeyeceğini anladığı noktada gercek karekteri çıkar ortaya.
Bence dediğim gibi en ufak bir sevgi kırıntısı görmesin artık senden gerekirse rol yap sevgini içinde yaşa asla karşı tarafı besleme.
Sana böyle başkasına melek zaten olmayacaktır.
Hemcinslerimizin yanıldığı nokta bu ben sevgimle değiştirebilirim hayır kimse sevgiyle anlayışla değişmez.
Aksine daha beter olur her istediğini yapma her istediğini söyleme hakkı doğar.
İkili ilişkileri bırak arkadas aile ilişkilerinde bile böyle sınır çizemediğimiz insanların zorbalıklarına maruz kalırız her zaman.
İnsanoğlu nankör ne kadar verirsen o kadar kötü olursun.
Bu tip adamların değişeceğine inanmıyorum bare evlenmeselerde başka kadınların hayatlarını mahvetmeseler.

Aynen oyle.ilk basta jestler sevgi sozcukleri.sonra daraliyorlar evlenince.hele cocuk olunca iyice bunalima girdi.bana sarmaya basladi.halbuki cocugu cokta seviyor ama isten gelip biraz ilgilenmek bile zor geldi.zaten tum gun evde mucadele icindeyim o ise hep eksikliklere odaklanmis.

Aynen oyle ben bir 30 yil bir kadinla yaslanabilecegini sanmiyorum onun zaten.bende kusur gordugu seyleri onda bulsa bu sefer bende bulduklarini onda bulamaz.mukemmellik istiyor.

Aynen oyle ben bir 30 yil bir kadinla yaslanabilecegini sanmiyorum onun zaten.bende kusur gordugu seyleri onda bulsa bu sefer bende bulduklarini onda bulamaz.mukemmellik istiyor.
Kendi mükemmel miymiş.
Burcu neydi bu adamın

Reactions: Cac
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…