Dertlesme..aci cekiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terapi aldim 4 seans.evet belki vazgecmeyi bilmiyorum.haklisin.cocuk yapana kadar mutluyduk.cocuk tabiki yapmam mutsuz olsam.mutsuzkende 2.cocugu istedi yapmadim zaten.

O zaman terapistinizin dediklerini dinlemiyorsunuz

Eşinizin çocuktan sonra soğuk davranması çok ilginç. Çok mu erken evlendi yada bekar hayatını mı özledi acaba.

Sizi anlayabiliyorum ama kendinizi şu konuda doldurmayın, aklına estiği zaman çocuğu alıyor iki güne bir demişsiniz sanki ilgilenmiyor sizin başınıza atmış gibi yazmışsınız ama mahkeme bile yasal süreç olarak iki haftada bir babaya verirken , baba olarak iki güne bir çocuğuyla ilgileniyormuş bence zaten makul bir süreç bu konuda kendinizi doldurmayın

Aynen oyle ben bir 30 yil bir kadinla yaslanabilecegini sanmiyorum onun zaten.bende kusur gordugu seyleri onda bulsa bu sefer bende bulduklarini onda bulamaz.mukemmellik istiyor.
Kendisi sadrazamın sol şeyi mi? Haspam.
Hiç bir zaman iyi koca ve eş falan olmamış hep rol yapmış. Kurtulduğuna sevin.
o ise hayatindan memnun.cocugu akli esince alip sevip birakiyor 2 gune bir
Sende memnun olmalısın. Şuan yaz olduğu için izin verin ne kadar kötü biride olsa en azından babalık bari yapsın. Ama okul veya kreş çağındaysa sadece devletin izin verdiği süreçte görüştürün.

Terapi aldim 4 seans.evet belki vazgecmeyi bilmiyorum.haklisin.cocuk yapana kadar mutluyduk.cocuk tabiki yapmam mutsuz olsam.mutsuzkende 2.cocugu istedi yapmadim zaten.
4 seans hiçbir şey değil.
Terapistin sadece sizi tanıması zaten 4-5 seans. Problemlerin derinine inmek, sebeplerini bulmak, travma çözülümleri filan imkansız yani 4 seansta. Devam edin lütfen...

Eski eşiniz sizi kontrol edebilmek için çocuk yapmış ama planladığı gibi gitmemiş, iyiki boşandınız önünüze bakın artık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…