- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
4 seans hiçbir şey değil.Terapi aldim 4 seans.evet belki vazgecmeyi bilmiyorum.haklisin.cocuk yapana kadar mutluyduk.cocuk tabiki yapmam mutsuz olsam.mutsuzkende 2.cocugu istedi yapmadim zaten.
Cocugu yaparken aramiz iyiydi.Olan bana oldu diye düşüneceğiniz çocuğu keşke yapmasaymışsınız yazık o çocuğa.
Aramız iyi diye yapılmaz ki çocuk. Garantisi yok işte bu işlerin. Bir gün adamın aklı karışır ihtimalini düşünerek yapılmalı, adam boşanmaz ölebilirdi de, o zaman da mı pişman olacaktınız?Cocugu yaparken aramiz iyiydi.
Kova yada oglak diyorum ama yukselen su burcu aileciKendi mükemmel miymiş.
Burcu neydi bu adamın
Cocugum oldugu icin pisman degilim.uari yolda kalmayi haksizligi hazmedemiyorum.Aramız iyi diye yapılmaz ki çocuk. Garantisi yok işte bu işlerin. Bir gün adamın aklı karışır ihtimalini düşünerek yapılmalı, adam boşanmaz ölebilirdi de, o zaman da mı pişman olacaktınız?
45 seanstan fazla terapi almış biri olarak, 4 seansa sadece gülüyorumTerapi aldim 4 seans.evet belki vazgecmeyi bilmiyorum.haklisin.cocuk yapana kadar mutluyduk.cocuk tabiki yapmam mutsuz olsam.mutsuzkende 2.cocugu istedi yapmadim zaten.
Sorun cozuldumu45 seanstan fazla terapi almış biri olarak, 4 seansa sadece gülüyorum
Bu mekanik bir şey değil ki. Ben hala gidiyorum ve gideceğim. Evet çok daha iyiyim. Kimse yüzde yüz iyi olacaksın demiyor zaten. Önemli olan aşamalı da olsa o değişimi görmekSorun cozuldumu
Terapi aldim 4 seans.evet belki vazgecmeyi bilmiyorum.haklisin.cocuk yapana kadar mutluyduk.cocuk tabiki yapmam mutsuz olsam.mutsuzkende 2.cocugu istedi yapmadim zaten.
Bende anlamadim.daha mutlu olmsyi beklerken..Eşinizin çocuktan sonra soğuk davranması çok ilginç. Çok mu erken evlendi yada bekar hayatını mı özledi acaba.
Konudan bağımsız soruyorum, 45 seans çok büyük rakam olmadı mı? Ücreti yani45 seanstan fazla terapi almış biri olarak, 4 seansa sadece gülüyorum
Kendisi sadrazamın sol şeyi mi? Haspam.Aynen oyle ben bir 30 yil bir kadinla yaslanabilecegini sanmiyorum onun zaten.bende kusur gordugu seyleri onda bulsa bu sefer bende bulduklarini onda bulamaz.mukemmellik istiyor.
Sende memnun olmalısın. Şuan yaz olduğu için izin verin ne kadar kötü biride olsa en azından babalık bari yapsın. Ama okul veya kreş çağındaysa sadece devletin izin verdiği süreçte görüştürün.o ise hayatindan memnun.cocugu akli esince alip sevip birakiyor 2 gune bir
4 seans hiçbir şey değil.Terapi aldim 4 seans.evet belki vazgecmeyi bilmiyorum.haklisin.cocuk yapana kadar mutluyduk.cocuk tabiki yapmam mutsuz olsam.mutsuzkende 2.cocugu istedi yapmadim zaten.
Eski eşiniz sizi kontrol edebilmek için çocuk yapmış ama planladığı gibi gitmemiş, iyiki boşandınız önünüze bakın artık...Eski esim cok istedigi cocuktan sonra bana eskisi gibi olmadi.ilgisini,sevgisini uzerimden cekti.aylarca trip atti lohusayken buyuk bir olayda yokken.kaba davraniyor,kucumseyici konusuyor bazen,ani ofke patlamalari yasiyordu.ondan cekiniyordum.ustune gidersem iyi olmayabilir gibi geliyordu ve hep alttan aliyordum.bu halde ise baski derecesinde cocuk istiyordu tekrar.bana duygularinin bitmesi veya azalmasi icin buyuk bir yasanmislik yoktu.cocuktan once sevgisini hissediyordum ama bosanma lafi etmisti yine tartisma aninda.daha sonra bana cocuk icin kaldigini soylemeye,benden memnun olmamaya,her anlamda uzak olmaya,benle plan yapmamaya,iyi bir gelin olmadigimi ima etmeye,kendimi degersiz hissettirmeye basladi.arada jestler yapip dengemi bozardi ama hep maddiydi.sevdigim icin gidemiyordum.en son bosanmak istedigini,evliligi yurutemedigini,benden sogudugunu soyledi ve beni kucuk bir cocukla birakti.ona hala hislerim var evet sacma,ama aci cekiyorum.terapi kar etmedi.o ise hayatindan memnun.cocugu akli esince alip sevip birakiyor 2 gune bir.
İlk seans 350 idi. Ben 2014’te başladım. Sonra arta arta 850 oldu. Harcadığım paraya hiç acımadım ama. Bana çok iyi geldiKonudan bağımsız soruyorum, 45 seans çok büyük rakam olmadı mı? Ücreti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?