- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ay annem de gitti her düğüne, nişana vs ben geçen yıl evlenince taktığı bilezikler çeyrek, çeyrekler gram olarak geldi
Annem bin pişman şimdi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka türlü araba alamayacağım gibi bebişim![]()
Gitti paracıklar gitti. Ben de gelecegini hiç sanmıyorum.Ay annem de gitti her düğüne, nişana vs ben geçen yıl evlenince taktığı bilezikler çeyrek, çeyrekler gram olarak geldiAnnem bin pişman şimdi.
Siz sanki bir ara nişanlanmıştınız diye hatırlıyorum ne oldu attınız mı?Akrabaların bitmek bilmeyen sünnet, düğün kına nişan merasimlerinden yıldım artık. Yemin ederim gına geldi camı pencereyi açıp imdaaaat diye bağırasım var. Seneler öncesinde atanırsam kurtulurum diye hayaller kurarak ders çalışıyordum idealim gerçek oldu, idare müdürü olacağım halen bu baskıyı yaşıyorum. Sebepleri:
1- babam çalışmıyor emekli olmayı bekliyor, yani parası yok. Altın konusunda annem bizden para istiyor. Biriktirdiğim çeyrekleri vermekten kurudum. Araba almak istiyorum para biriktirmeye çalışıyorum bu gidişle rüyamda göreceğim.
2- Normalde topluma karışmaktan nefret eden biriyim sebebi de bulunduğum yerin aşırı dedikoducu olması. Geçen hafta kuzenimin sünnet merasimi vardı. Gitmemek için Kapadokya turuna katıldım. Yine maddi olarak bana külfet oldu.Neyse ki yeni bir yer görmüş oldum ufkum açıldı ona da eyv.
3- Mutlaka her düğün bayramda beni soruyorlar yani gitmesem de; Burhan nerde, niye gelmedi, gelseydi keşke, niye gelmiyor sorularına karşın annemin beni darlaması.
4-Gittiğim düğünlerde halay başı olmam beklentisi.
5- Yazın tatil olan bir işi yapıyor olmam
Her gün bir akrabanın davetiyesi geliyor. Anladığım kadarıyla bu sene evlilik patlaması var Burhan yine bekarus. Her düğünde bir tura katılsamülkenin yarısını gezerim diye planlıyorum. Hayırlısı be gülüm. Bu konuda muzdarip olan arkadaşlarla dertleşmek istiyorum
![]()
Abooo neler yazmış. Daha çooook ban yer gibiKuzum bence gereksiz yere kendini sıkıp, kendini yoruyorsun. Yetişkin, işi gücü olan kadınsın ailenle olsan bile. Bundan sonra ilk gittiğin düğünde, burada yaptığın gibi hamilelere kocalarıyla ilgili düşüncelerini söylersin, bir daha seni çağırmazlar. Sen de bol bol gezersin. Sonra özür dilersin, özür sonrası belki bana yaptığın gibi durduk yere hakaretler eder durursun onlara da. Seni iyice çağırmaktan vazgeçerler.
❌❌Sadece Bekarlar❌❌
Doğumdan sonra kolaylıkla kilolarımı vermem için dua eder misin canım çok büyük sevaba girersin 🌻 Insallah bebisini saglikla, kolaylikla, mutlukla kucagina alirsin. ❤ Dogumdan sonra eski halinden cok daha fit olursun cok amin 🤲www.kadinlarkulubu.com
Kuzum bence gereksiz yere kendini sıkıp, kendini yoruyorsun. Yetişkin, işi gücü olan kadınsın ailenle olsan bile. Bundan sonra ilk gittiğin düğünde, burada yaptığın gibi hamilelere kocalarıyla ilgili düşüncelerini söylersin, bir daha seni çağırmazlar. Sen de bol bol gezersin. Sonra özür dilersin, özür sonrası belki bana yaptığın gibi durduk yere hakaretler eder durursun onlara da. Seni iyice çağırmaktan vazgeçerler.
❌❌Sadece Bekarlar❌❌
Doğumdan sonra kolaylıkla kilolarımı vermem için dua eder misin canım çok büyük sevaba girersin 🌻 Insallah bebisini saglikla, kolaylikla, mutlukla kucagina alirsin. ❤ Dogumdan sonra eski halinden cok daha fit olursun cok amin 🤲www.kadinlarkulubu.com
Aylarr aylar önce özel hayatımda yaşadığım bir takım sorunlardan dolayı psikolojik olarak kötü olduğum bir dönemde(sebebini arkadaşlarla paylaşmıştım) yaptığım saçmasapan bir yorumun sürekli gündeme getirilmesi sizce ne kadar haklı? Kaldı ki haksız olduğumu kabullenmiştim, diyaloğa girdiğim arkadaşların bazılarıyla halen iletişimim var. Konuyla hiç alakası olmayan üye gelip bunu burda pat diye paylaşıyor kendince bunun üzerinden faydalanmaya çalışıyor. Sen kimsin derler adama. Tabiki hakettiği cevabı her zaman vereceğim.Abooo neler yazmış. Daha çooook ban yer gibi
Ayy kız annem gitmezsen söyleniyor sürekli beni soruyorlar diye. En çok ondan bunalıyorum. Gitmemek için ne kavgalar verdigimi bilemezsin.Selamlar canım benim. Aileye sınır çizememekten kaynaklanıyor bir de aslında bizim sınır problemimizden. Olay çok basit aslında anlatıyorum dinle. Ailene ekonomik olarak uygun olmadığını borcunun olduğunu takı konusunda yardım edemeyeceğini eve destek olucağını söyleyeceksin. Artık borca mı girersen çeyiz mi alırsın param faizde bozamam mı dersin onu sen bul.
Hayatın gerçekleri sosyalleşmek kendini bunlardan soyutlama neden katılmak istemiyorsun ? Yorgunluktan mı yoksa akraba sorularından mı bunalıyorsun ? Hayatının sonuna kadar kaçamazsın. Katılmak istemiyorsan ailene yorgun olduğunu gelmek istemediğini ya da işle alakalı toplantın olduğunu falan söyle ekonomik olarak yormasın. Sorulardan bunalıyorsun cevap vermek zorunda değilsin sen onlara soru sor. Teyze evlilik mi sordun ayşe teyze onu bırakta senin kız ne zaman doğuruyor de meselayarım saat dur kalk işim var de yetişkiniz artık aileyle ayrışmazsak evlenince de zorlanırız. Benim gelin geldiğim aile bu konuda tam bir nalet. Dıdının dıdısına kadar gider kaynanam. İlk zamanlar dedim yeter artık komşu kızından banane ya kaynanam gitsin tanımam etmem. Güçlenmek lazım şimdi olsa siz gidin ben istemiyorum derim kimsede neden diyemez istemiyorum zorla mı ? Kişisel gelişim videoları canım herşey orda.
Bi üyede bana böyle yapmıştı. Paylaştıgım derdimi başıma kakmıştı.Aylarr aylar önce özel hayatımda yaşadığım bir takım sorunlardan dolayı psikolojik olarak kötü olduğum bir dönemde(sebebini arkadaşlarla paylaşmıştım) yaptığım saçmasapan bir yorumun sürekli gündeme getirilmesi sizce ne kadar haklı? Kaldı ki haksız olduğumu kabullenmiştim, diyaloğa girdiğim arkadaşların bazılarıyla halen iletişimim var. Konuyla hiç alakası olmayan üye gelip bunu burda pat diye paylaşıyor kendince bunun üzerinden faydalanmaya çalışıyor. Sen kimsin derler adama. Tabiki hakettiği cevabı her zaman vereceğim.
Yöneticiyle bu durumu paylaştım, tekrarlanması durumunda gereğinin yapılacağını düşünüyorum.
Edit: Tartışmayla ilgili son yorumumu okuyun.
Akrabaların bitmek bilmeyen sünnet, düğün kına nişan merasimlerinden yıldım artık. Yemin ederim gına geldi camı pencereyi açıp imdaaaat diye bağırasım var. Seneler öncesinde atanırsam kurtulurum diye hayaller kurarak ders çalışıyordum idealim gerçek oldu, idare müdürü olacağım halen bu baskıyı yaşıyorum. Sebepleri:
1- babam çalışmıyor emekli olmayı bekliyor, yani parası yok. Altın konusunda annem bizden para istiyor. Biriktirdiğim çeyrekleri vermekten kurudum. Araba almak istiyorum para biriktirmeye çalışıyorum bu gidişle rüyamda göreceğim.
2- Normalde topluma karışmaktan nefret eden biriyim sebebi de bulunduğum yerin aşırı dedikoducu olması. Geçen hafta kuzenimin sünnet merasimi vardı. Gitmemek için Kapadokya turuna katıldım. Yine maddi olarak bana külfet oldu.Neyse ki yeni bir yer görmüş oldum ufkum açıldı ona da eyv.
3- Mutlaka her düğün bayramda beni soruyorlar yani gitmesem de; Burhan nerde, niye gelmedi, gelseydi keşke, niye gelmiyor sorularına karşın annemin beni darlaması.
4-Gittiğim düğünlerde halay başı olmam beklentisi.
5- Yazın tatil olan bir işi yapıyor olmam
Her gün bir akrabanın davetiyesi geliyor. Anladığım kadarıyla bu sene evlilik patlaması var Burhan yine bekarus. Her düğünde bir tura katılsamülkenin yarısını gezerim diye planlıyorum. Hayırlısı be gülüm. Bu konuda muzdarip olan arkadaşlarla dertleşmek istiyorum
![]()
Ooo Burhan demek ki @Komik Biri uyeligini kapatip asil uyeligine geri donmeye karar vermissin.Tavsiyem yurtdisina yerlesmen, senelerdir kimsenin dugunu dogumu cemiyetine katilmadim, cok uzakta yasayinca kimse de sorun edemiyor.
Buna katılıyorum.Rica ediyorum profillerden topiklerden birbirinize laf sokmayın, ikinizde göz ardı et butonuna basın.