Niye ki? 1 yılda gayet güzel tanırsın aslında. İlla ki çok uzatmaya gerek yok. Yoksa sakız gibi uzayınca erkeklerin hevesi kaçıyor maalesef. Etrafımda 2 kere şahit oldum buna. Biri arkadaşıma, diğeri de başka tanıdığım bir kıza. 4 yıllık ilişkiden sonra adam ayrıldı, sonra da 2-3 aylık tanıdığı kızla nişanlanıp evlendi.Sonra “kocam öküz çıktı, tanıyamamışım, kocam beni kandırdı, evlenmeden önce böyle değildi vs.” konuları gelsin
Aynı evde yaşarsan, hiç olmadı sık sık birbirinde kalır ya da tatillere çıkarsan evet bir sene belki yeterli bir süre. Aksi halde değil.Niye ki? 1 yılda gayet güzel tanırsın aslında. İlla ki çok uzatmaya gerek yok. Yoksa sakız gibi uzayınca erkeklerin hevesi kaçıyor maalesef. Etrafımda 2 kere şahit oldum buna. Biri arkadaşıma, diğeri de başka tanıdığım bir kıza. 4 yıllık ilişkiden sonra adam ayrıldı, sonra da 2-3 aylık tanıdığı kızla nişanlanıp evlendi.
Ama onun işi ancak ağustos ayında olabildi ondan önce düzgün bir işi yoktu ki okulu bitmemişti çünküGüldür güldür de bir sketch vardı. Adam sevgilisine siteme ediyordu, ‘mortgage kredisi gibi ilişki mi olur’ diyordu! Sizinki de ona dönmüş. Bir ilişkiyi 1 yıldan fazla uzatınca maalesef çoğu zaman böyle oluyor. Özellikle erkekler çabuk sıkılıyor ve soğuklaşıyorlar. Sonra da gidip 3-4 ay tanıdığı kızla hemen nişan yapıp evleniyorlar. Ben buna şahit oldum, inanın! Bir daha kimseye bu kadar değer verip ilişkiyi sakız gibi uzatmayın bence. Benden söylemesi! Hani o ‘bir insanı ancak 4 yılda tanırsın’ sözüne de inanıp kanmayın sakın. Yoksa çoooooook zaman kaybedersiniz
ne kadar tanıdık :)Niye ki? 1 yılda gayet güzel tanırsın aslında. İlla ki çok uzatmaya gerek yok. Yoksa sakız gibi uzayınca erkeklerin hevesi kaçıyor maalesef. Etrafımda 2 kere şahit oldum buna. Biri arkadaşıma, diğeri de başka tanıdığım bir kıza. 4 yıllık ilişkiden sonra adam ayrıldı, sonra da 2-3 aylık tanıdığı kızla nişanlanıp evlendi.
Evet çünkü kimse kimseyi nişan tarihi ertelendi diye terketmez bahaneydi bitirmişti kafasında demekki ama. Neden bitirdi onu asla bilemicemYapardı
Siz cok içselleştirmişsiniz
O demekkı sizin gibi sevmemiş
Arkadasların dedıgı gıbı ılışkı ömür boyuda sürmek zorunda degıl
O olmasaydı başka bahane bulurdu
Bence hiç düşünmeyin ,yolunuza bakın
Başka birini bulmuşturEvet çünkü kimse kimseyi nişan tarihi ertelendi diye terketmez bahaneydi bitirmişti kafasında demekki ama. Neden bitirdi onu asla bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?