Ne güzel ferahlatıcı bir mesaj bu. Çocuk yok yaş yolun yarısını çok oldu geçelizor ama yolun sonu aydınlık demeye geldimboşanma süreci bir yas süreci kim destek olursa olsun o yası yaşayacaksınız sonra yine çiçek açacaksınız kaç yaşındasınız ve çocuk var mı?
Gerçekten eleye eleye insan kalmadı hayatımda. Sonra dönüp bende mi sorun var diye kendimi sorguluyorum. Bir de bu insanlar beni işleri düşünce grce fündüz demeden arayan kişiler ama ben kimseyi rahatlıkla arayamıyorum hadi bi cesaret arasam kendi aradıkları zamanki gibi istekle konuşmadıklarını farkedip pişman oluyorum.Dost dediğin kötü gününde belli olur. Böyle yaparak hayatınızda olan yerini belli etmiş. Ben de böyle çok insan eledim
Aradan 10 yıl bile geçse eğer arada samimiyet ve yılların hatrı varsa ben arayıp dinlerdim açıkçası. Arkadaşımın nasıl olduğunu merak ederdim. Eski arkadaş bile olsa fark etmez yine dinlerdim. Ama insanlardan bir şey beklemek sizi yorar. Bu süreçte psikolojik destek almanızı öneririm. Yazmak da çok iyi geliyor bence. Sahilde kayalıklara oturup manzarayı izlemek bana çok iyi geliyor mesela. Zihin bir süre resetlenir gibi oluyor. Size iyi gelecek şeyleri yapmayı deneyin. Kendinizi yalnız hissetmeyin lütfen. En kısa sürede iş bulup maddi gücünüzü elde edip hayırlısıyla kendinize ait güzel bir hayat kurmanızı diliyorum.Çocukluk arkadaşım evlenip baska sehire tasındı yıllar önce beni arayıp ağlayarak bosanıyoruz demişti üstünden 10 yılı aşkın bir süre geçti o erken yaşta evlenmişti ben evli değildim o dönem. Geçen gün mesaj attım bu arkadasıma boşanıyorum diye bir mesaj yazdım duygu durumumu da içeren bir medajdı. hakkında hayırlısı olsun cnm diye 4 kelimelik bir mesaj attı ve bir daha hiç sormadı. Kendisi de bu dönemlerden geçmiş ve o dönemlerinde beni aramış birisi,haliyle içten içe kırıldım bu mesajına. Ben direkt kşmseyi arayamıyorjm cünkü rahatsız ederim vs diye düşünüyorjm ama bana biri bu mesajı yazsa direkt arardım. Bu süreçte beni en çok zorlayan şeylerden biri de yakın arkadaslarımdan ilgi görememek. Kendime neden insanlardan beklenti içine giriyorsun diye kızıyorjm yine kendime yükleniyorum bir şekilde.. çok sancılı bir süreçmiş boşanma il çok yalnız ve umutsuz hissediyorum kendimi sadece dertleşmek için yazmak istedim.
Öyle yapıyorum burada yeri geliyor hiç tanımadığım insanlar mesajnatıp dinliyor soruyor sürekli. İnsanın cocukluk arkadasım dediği ve kendisi de aynı süreci yaşayan birinden destek görememesi cok üzücüBeklenti içine girmeniz normal.
İnsan insana lazımdır, insan insana şifadır.
Lakin 'insan'..
Anlıyorsunuz değil mi?
Siz sana ihtiyacım var demek istemişsiniz esasen. Görmek istemeyeni siz de görmez olun gitsin.
Kolaylıklar ve mutluluklar dilerim.
Bazen ben de düşünüyorum ama kendime bile iyi gelmiyorum ki başkası nasıl gelsin diyorum. Sen kendin ayağa kalkacaksın kimseden hayır yok. 2+2=4Çocukluk arkadaşım evlenip baska sehire tasındı yıllar önce beni arayıp ağlayarak bosanıyoruz demişti üstünden 10 yılı aşkın bir süre geçti o erken yaşta evlenmişti ben evli değildim o dönem. Geçen gün mesaj attım bu arkadasıma boşanıyorum diye bir mesaj yazdım duygu durumumu da içeren bir medajdı. hakkında hayırlısı olsun cnm diye 4 kelimelik bir mesaj attı ve bir daha hiç sormadı. Kendisi de bu dönemlerden geçmiş ve o dönemlerinde beni aramış birisi,haliyle içten içe kırıldım bu mesajına. Ben direkt kşmseyi arayamıyorjm cünkü rahatsız ederim vs diye düşünüyorjm ama bana biri bu mesajı yazsa direkt arardım. Bu süreçte beni en çok zorlayan şeylerden biri de yakın arkadaslarımdan ilgi görememek. Kendime neden insanlardan beklenti içine giriyorsun diye kızıyorjm yine kendime yükleniyorum bir şekilde.. çok sancılı bir süreçmiş boşanma il çok yalnız ve umutsuz hissediyorum kendimi sadece dertleşmek için yazmak istedim.
Bu dönem keyfi yerindedir, unutmuştur sıkıntılı zamanlarını empati yapamamıştır belki. Kim bilir..Öyle yapıyorum burada yeri geliyor hiç tanımadığım insanlar mesajnatıp dinliyor soruyor sürekli. İnsanın cocukluk arkadasım dediği ve kendisi de aynı süreci yaşayan birinden destek görememesi cok üzücü
Yani yapacak bir şey yok ben kaliteli yalnızlığı tercih ederim. Kendilerine gelince destek isterler dert anlatırlar ama biz derdimizle gidince kulak kapıyorlar. Olmaz olsun öyle dostluk. Yalnız kalırım daha iyiGerçekten eleye eleye insan kalmadı hayatımda. Sonra dönüp bende mi sorun var diye kendimi sorguluyorum. Bir de bu insanlar beni işleri düşünce grce fündüz demeden arayan kişiler ama ben kimseyi rahatlıkla arayamıyorum hadi bi cesaret arasam kendi aradıkları zamanki gibi istekle konuşmadıklarını farkedip pişman oluyorum.
Dostluk biraz da şans işi çevresinde birçok dostu olan herkes iyi kalpli değil ki. Nasıl ilişki şanssa arkadaşlık ilişkisi de şans...Bazen ben de düşünüyorum ama kendime bile iyi gelmiyorum ki başkası nasıl gelsin diyorum. Sen kendin ayağa kalkacaksın kimseden hayır yok. 2+2=4
Gece boyu ağla ama sabah kalk makyajını yap,giyin,süslen çık dışarı. Kuyruğu dik tut.
Öyle oluyor maalesef sen herşeylerinde yanında olurken onlar olmuyor. Kimsenin derdini dinleme.Çocukluk arkadaşım evlenip baska sehire tasındı yıllar önce beni arayıp ağlayarak bosanıyoruz demişti üstünden 10 yılı aşkın bir süre geçti o erken yaşta evlenmişti ben evli değildim o dönem. Geçen gün mesaj attım bu arkadasıma boşanıyorum diye bir mesaj yazdım duygu durumumu da içeren bir medajdı. hakkında hayırlısı olsun cnm diye 4 kelimelik bir mesaj attı ve bir daha hiç sormadı. Kendisi de bu dönemlerden geçmiş ve o dönemlerinde beni aramış birisi,haliyle içten içe kırıldım bu mesajına. Ben direkt kşmseyi arayamıyorjm cünkü rahatsız ederim vs diye düşünüyorjm ama bana biri bu mesajı yazsa direkt arardım. Bu süreçte beni en çok zorlayan şeylerden biri de yakın arkadaslarımdan ilgi görememek. Kendime neden insanlardan beklenti içine giriyorsun diye kızıyorjm yine kendime yükleniyorum bir şekilde.. çok sancılı bir süreçmiş boşanma il çok yalnız ve umutsuz hissediyorum kendimi sadece dertleşmek için yazmak istedim.
10 yıl önce kendi boşanma sürecini bana anlattığı dönemdi iletişimimiz var yani kendisi boşanmadı 2 çocuk yaptı sonrasında. Belki de unutmustur o gğnlerini bilemiyorjm.Aradan 10 yıl bile geçse eğer arada samimiyet ve yılların hatrı varsa ben arayıp dinlerdim açıkçası. Arkadaşımın nasıl olduğunu merak ederdim. Eski arkadaş bile olsa fark etmez yine dinlerdim. Ama insanlardan bir şey beklemek sizi yorar. Bu süreçte psikolojik destek almanızı öneririm. Yazmak da çok iyi geliyor bence. Sahilde kayalıklara oturup manzarayı izlemek bana çok iyi geliyor mesela. Zihin bir süre resetlenir gibi oluyor. Size iyi gelecek şeyleri yapmayı deneyin. Kendinizi yalnız hissetmeyin lütfen. En kısa sürede iş bulup maddi gücünüzü elde edip hayırlısıyla kendinize ait güzel bir hayat kurmanızı diliyorum.
Ben onu yapamıyorum ya deniyorum ama olmuyor. aynaya baktım yaşlanmışım bana herkes yaşımı göstermiyorsun derdi ama şu sn o kadsr çöktüğümğ hissediyorjm ki. İçim neyse direk yüzüme yansıyor benimBazen ben de düşünüyorum ama kendime bile iyi gelmiyorum ki başkası nasıl gelsin diyorum. Sen kendin ayağa kalkacaksın kimseden hayır yok. 2+2=4
Gece boyu ağla ama sabah kalk makyajını yap,giyin,süslen çık dışarı. Kuyruğu dik tut.
AminÖncelikle geçmiş bitmiş olsun diyelim. Ben insanlardan beklentiye girmemeliyiz diye düşünmüyorum. Şimdi sizin konunuzda mesela zamanında zor süreçten geçen arkadaşınıza destek olmuşsunuz. Aradan zaman geçmiş ve aynı zorluğu siz yaşarken, aynı davranışı ondan beklemeniz en doğal hakkınız. Ama maalesef insanlar sadece kendi hayatlarını ve kendi çıkarlarını düşündükleri için artık şaşırmıyoruz. Bence bir daha konuşmaya, arkadaşlık etmeye ve terapi vermenize gerek yok. Kötü bir arkadaşlıktı deyip geçmek en doğrusu gibi geldi bana. Umarım herkes kendi gibi birisi ile arkadaşlık eder ya kendim için de ediyorum bu duayı