dertlesme

• Konu Sahibi Konu Sahibi e3a1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e3a1

24 nisanda 55.9kilo
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1.669
36
68
- Yurtdışı
kizlar ya cok sinirliyim buraya yazayim rahatlayayim dedim
kizimin normalde uyku saati 9bucuk 10 arasi esim isten geldi yemek felan yendi kizim 15aylik birazda afacan yerinde durmuyo pek once cok gurultu yapiyo diye tepki verdi esim sonrada kaynanayla bir olup yok uykusu varda ondan yapiyo oldu 7den sekize kadar ugrastim uyudu ve 8 bucukta uyandi hala uyanik tabiki ama kaynanada esimde uyuyo bende sinir harbindeyim

ben anlamadım
kızınız bugün neden saatinde uyumadı? veya sizi sıkan durum tam olarak nedir?

Eşin neden böyle davranıyor? Sanırım kayınvalidenle beraber yaşıyorsunuz?

kizimin normalde uyku saati 9bucuk 10 arasi esim isten geldi yemek felan yendi kizim 15aylik birazda afacan yerinde durmuyo pek once cok gurultu yapiyo diye tepki verdi esim sonrada kaynanayla bir olup yok uykusu varda ondan yapiyo oldu 7den sekize kadar ugrastim uyudu ve 8 bucukta uyandi hala uyanik tabiki ama kaynanada esimde uyuyo bende sinir harbindeyim

Hamilesiniz..Hareketli bir çocuğunuz var..
Üstelik eşiniz ve annesi bilir bilmez akıl vermişler..Şimdi de mışıl mışıl uyuyorlar..
Siz ise çocuğu tekrar nasıl uyutacağınızı düşünüyorsunuz..

Öyle değil mi?

ben anlamadım
kızınız bugün neden saatinde uyumadı? veya sizi sıkan durum tam olarak nedir?

bugun kaynana ve esim yuzunden 7de uyutmaya calistim 8de uyudu 8bucukta uyandi yani onlarin yuzunden vaktinde uyutamadim erken uyuyuncada hemen uyandi suanda oyuncaklariyla oynuyo

Hamilesiniz..Hareketli bir çocuğunuz var..
Üstelik eşiniz ve annesi bilir bilmez akıl vermişler..Şimdi de mışıl mışıl uyuyorlar..
Siz ise çocuğu tekrar nasıl uyutacağınızı düşünüyorsunuz..

Öyle değil mi?

kesinlikle oyle

evet kayinvalideyle yasiyorum esim normalde ilgilidir pekte karismaz ama bugun iste cok yorulmus ondan yapti saniyorum

Kızın 3 saatir ayakta..Muhtemelen az sonra uyur..Kendini sıkma..
Bu gecelikte böyle oluversin..
Eşin madem normalde karışmıyor o zaman çok dert edeceğin birşey yok..

Hamilesin sen..Üzüp, sıkma kendini:34:

bende biraz derdimi anlatayım kuzum sana az dinle beni .. kocam sabah 6 da cıktı evden halen gelmedı 3 den erken gelmez neymıs galatasarayın maçı varmıs görevliymişler amir bırakmıyormus sabahın saat 10 undan beri hiç uyumayan 3 bucuk aylık bır oğlum var halen uyumadı bense butun gun ayakta durmak ıcın 1 tabak makarna ve 4 bardak kahve ıcıyorum bayramda kocam calısıyor gurbetteyım ana baba gardas kımse yok bayramın mubarekm olsun dıyecegım kımsem yok anlıyor musun beni . uykusuzum yorgunum açımmmm

Kızın 3 saatir ayakta..Muhtemelen az sonra uyur..Kendini sıkma..
Bu gecelikte böyle oluversin..
Eşin madem normalde karışmıyor o zaman çok dert edeceğin birşey yok..

Hamilesin sen..Üzüp, sıkma kendini:34:

insaallah uyur bugun benim icinde yorucu bi gundu saniyorum birazda ondan bukadar sinir yaptim cok tesekkur ediyorum cevap icin

bende biraz derdimi anlatayım kuzum sana az dinle beni .. kocam sabah 6 da cıktı evden halen gelmedı 3 den erken gelmez neymıs galatasarayın maçı varmıs görevliymişler amir bırakmıyormus sabahın saat 10 undan beri hiç uyumayan 3 bucuk aylık bır oğlum var halen uyumadı bense butun gun ayakta durmak ıcın 1 tabak makarna ve 4 bardak kahve ıcıyorum bayramda kocam calısıyor gurbetteyım ana baba gardas kımse yok bayramın mubarekm olsun dıyecegım kımsem yok anlıyor musun beni . uykusuzum yorgunum açımmmm

allah yardimcin olsun canim bende almanyadayim esimve kayinvalidenin disinda kimsem yok burda tum kardeslerim suan annemlerde bendede ayni durum var nekadar zor oldugunu biliyorum

Bayramınız mübarek olsun. Rabbim yardımcınız olsun, bebeğinize ve size sağlık versin.

Çevremden gördüğüm kadarıyla, çocuğun uyku düzenine yemek düzenine, eğitimine birden fazla kişi karışmayacak.
Annesinden daha mı iyi biliyorlar acaba çocuğun uykusunu yemeğini?

Back
X