Dertleşmek evliler

Bu bir aldatma sayılmaz mı yani
Her baktığımızla her izlediğimiz aldatıyor olsak yanmıştık. Aldatma bana göre bir kızla uygunsuz mesajlaşma, arkadan iş çevirme, cinsel birliktelik vs dir. Onun dışında gözü kaymış, bir çikolata reklamı var ya oradaki kaslı adamlara bakınca bizde de mi aldatmış oluyoruz. mesaj yakalasanız filan durum farklı olurdu ama şimdi aldatma değil.

Neden eşinizin ne izlediğine, neyi beğendiğine bakıyorsunuz ki?

Günlük hayatınıza yansıyan birşeyi yoksa, didiklemeyin, size yanlış gelebilir ama böyle ne izlediğine bakıp, yüzüne vurup, eşinize yalan söyletince ne geçiyor elinize. Hiç.

Oturduğumuz yerde dert arıyoruz kendimize bazen. Sizinki de öyle olmuş.

Ben de rahatsız olurdum yakalasam. Küçük tavsiye, yakalayınca rahatsız olacaksan vr sonunda bir planın yoksa karıştırma eşinin telini.

Bende sizin gibi böyle seylere atar gider yapan biriyim ama inanin böyle şeyleri sorun yapmayanlar kafaya takmayanlar daha mutlu daha huzurlu.
Geçen gün bir filmde gömlek cikarma sahnesi için tam 54 gün kampa girmiş bir erkek oyuncumuz. Bunu eşim söyledi aynı haberi bende görmüştüm. Bunu söylerken bende ama yani degmis o kadar calismaya dedim biranlik agzimdan kaciverdi. Ama adam öyle bir vücut yapmış ki izlerken hayran olmamak elde değil gerçekten.
Bizimki çerez yiyordu gülerek elinde ki cerezden bir tane firlatti.
Bende bekledim ki başka tepki versin böyle biraz trip filan atsın yani o öyle yapmayınca afedersin kendimi sap gibi hissettim.
Yani demem o ki aslında çok da büyütmemek lazım ama bende rahat olamiyorum bu konuda. Ama bazı zaman allah var kendimi tutuyorum umursamiyormus imaji çiziyorum

Back
X