- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
O zaman zevki olan bşey izleyinYok ya bı zevki yok benım ıcın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman zevki olan bşey izleyinYok ya bı zevki yok benım ıcın
Her baktığımızla her izlediğimiz aldatıyor olsak yanmıştık. Aldatma bana göre bir kızla uygunsuz mesajlaşma, arkadan iş çevirme, cinsel birliktelik vs dir. Onun dışında gözü kaymış, bir çikolata reklamı var ya oradaki kaslı adamlara bakınca bizde de mi aldatmış oluyoruz. mesaj yakalasanız filan durum farklı olurdu ama şimdi aldatma değil.Bu bir aldatma sayılmaz mı yani
Yo deıl direk dansı kız ıste sallanıp duruyor
Halay çeken kız için bu kadar sinirlenmez herhalde konu sahibiÜstad şimdi bu biraz da dansa bağlı direk dansı mı acaba , yoksa bizim yörelerden mi
Sizin psikoloji pek normal degil ne desem bos :) ayni seymi sacma sapan konusuyosunuz ne yaptsaniz yapin biktirin adami bezdirin kendinizden :)Nolması lazm yatakta mı basmam gerek
Video elinizde ise link atar mısınız ?
Gerçekten merak ettim
Yav işte espri yapmaya çalıştım olmamış mıHalay çeken kız için bu kadar sinirlenmez herhalde konu sahibi![]()
EyvallahSizin psikoloji pek normal degil ne desem bos :) ayni seymi sacma sapan konusuyosunuz ne yaptsaniz yapin biktirin adami bezdirin kendinizden :)
Ahahhahahahahaggahahaghagagshshsggagagaggsgagahagagagwww.instagram.com
Olmuş olmuş güldüm benYav işte espri yapmaya çalıştım olmamış mı
bunu mu kıskandınwww.instagram.com
Bence evden TV atınBu bir aldatma sayılmaz mı yani
Dövüşmen guzumwww.instagram.com
Sizin psikoloji pek normal degil ne desem bos :) ayni seymi sacma sapan konusuyosunuz ne yaptsaniz yapin biktirin adami bezdirin kendinizden :)
Evt cunkı bu bir ilk deıl desembunu mu kıskandın![]()