- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Erotik Kolbastı yapan eskort videosu görmustum ben hic belli olmaz bu işlerÜstad şimdi bu biraz da dansa bağlı direk dansı mı acaba , yoksa bizim yörelerden mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erotik Kolbastı yapan eskort videosu görmustum ben hic belli olmaz bu işlerÜstad şimdi bu biraz da dansa bağlı direk dansı mı acaba , yoksa bizim yörelerden mi
Yani şimdi guggılayacağım fklmfkhlfkErotik Kolbastı yapan eskort videosu görmustum ben hic belli olmaz bu işler![]()
Bende neler neler düşündümAhahhahahahahaggahahaghagagshshsggagagaggsgagahagagag
Buna mı bu tantana cidden![]()
Aynen herkes kendine yakışanı yapar ...keşke izlemeseler ,yapmasalar ama ben birçoğunun baktığını düşünüyorum telefonu göz hapsine almak neye yarar içinde varsa bakar siler kendini yıpratmaya değmez yeter ki işin içinde aldatma olmasinAynen öyle canim. Ben de böyle bakardım. Takip ederdim. Şimdi diyorumki ne kadar safmisim. Yani çocuk gibi peşinde dolanamam ben onun. Şimdi ne o benim telefonuma bakar ne ben onunkine bakarım. Herkes kendine yakışanı yapar.
Aynen öyle canim benim. O da rahatsız oluyordu onu sürekli takip etmemden. Bende gamsız olmayı kk dan öğrendimAynen herkes kendine yakışanı yapar ...keşke izlemeseler ,yapmasalar ama ben birçoğunun baktığını düşünüyorum telefonu göz hapsine almak neye yarar içinde varsa bakar siler kendini yıpratmaya değmez yeter ki işin içinde aldatma olmasin
Bende neler neler hayal ettimsonuç hüsran.
Videoda bisey yok ama kız çok güzel bi de o hesap full dans videosu bikinili kızlar falanBu videoda bir şey yok konu sahibi. Ama ben bu video yüzünden rezil oldum, iş yerindeyim telefon son sesmiştelefon haykırdı, patronla göz göze geldik.
![]()
Konunun ana fikri nedir bilmiyorum valla ben. Kısaca konu sahibi aldatıldığını düşünüyor ama.Bende neler neler düşündümsonuçta normal sayılabilir bir video ama sanırım konunun ana fikri başka...
Izlesin yaa bu ne abarti..izler izler akli karisir mi diye korkuyorsun.aldatacsk adam izlemedende aldatirSelamun aleykum hanımlar
Birşey danışacağım sizlere
6 yıllık evli 2 Cocuk sahıbıyım. Eşimle iyi giden evliliğimiz var. Yada ben oyle sanıyorum. Geçenlerde uyuya kalmıs bende telefonuna bakıverıyım dedım. Aslında meraktan yada can sıkıntısı. Seytan ya illa aklıma bısıler getirecek. İnsatgram sayfasında begenılerıne bakıyordum. Bir kız dans ediyor onu begenmış. Bende kendime attım. Daha oncede bu gıbı seylerı yaslayıp affetmısımdır cunkı hep inkar etti. Sabahta işe gidecek bırz sırnaşıp benı uyandırdı. Bende tepkili olaraktan bana gondedıgın videoyu begenmıssın dedm. Oda Bı bagrıs cagrıs ben izlemiyorum. Ole seyler kac defa daha solıcem dedı. Gecerken elim carpmıs tir. Nıe bakım ile seyler fln dedı. 4 gun oldu konusmuyoruz. Çiçek yollamış bana kabul etmedim. Bılmıorum ya ben ne zaman elime onun telefonunu alsam mutlaka bısı cıkıyor onume.... Sizce nasıl Bı yol izlemeliyim.bu arada bndede acayip bir umursamamazlık basladı. Şuan tek dusundugum şey kendim ve cocuklarım.
Sal adamı salSelamun aleykum hanımlar
Birşey danışacağım sizlere
6 yıllık evli 2 Cocuk sahıbıyım. Eşimle iyi giden evliliğimiz var. Yada ben oyle sanıyorum. Geçenlerde uyuya kalmıs bende telefonuna bakıverıyım dedım. Aslında meraktan yada can sıkıntısı. Seytan ya illa aklıma bısıler getirecek. İnsatgram sayfasında begenılerıne bakıyordum. Bir kız dans ediyor onu begenmış. Bende kendime attım. Daha oncede bu gıbı seylerı yaslayıp affetmısımdır cunkı hep inkar etti. Sabahta işe gidecek bırz sırnaşıp benı uyandırdı. Bende tepkili olaraktan bana gondedıgın videoyu begenmıssın dedm. Oda Bı bagrıs cagrıs ben izlemiyorum. Ole seyler kac defa daha solıcem dedı. Gecerken elim carpmıs tir. Nıe bakım ile seyler fln dedı. 4 gun oldu konusmuyoruz. Çiçek yollamış bana kabul etmedim. Bılmıorum ya ben ne zaman elime onun telefonunu alsam mutlaka bısı cıkıyor onume.... Sizce nasıl Bı yol izlemeliyim.bu arada bndede acayip bir umursamamazlık basladı. Şuan tek dusundugum şey kendim ve cocuklarım.
Bu bir aldatma sayılmaz mı yani
www.instagram.com