Dertleşmek istedim kalbim belki iyilesir diye

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Sevgi herseyi çozer saniyorsun ama çozmuyor. Sen elinden gelen herseyi yaptin mi derseniz ,bilmem belki de yapamadim. Bazen gercekten seviyor muyum diye sorguladim. Bazen o gercekten seviyor mu diye. Ama çogu zaman sevgisini hissettim. Ama israrla yapmasindan oylesine uzuldugum ve deliye döndüğüm şeyleri neden yapiyor. Çunku oyle yetismis oyle oğretilmis. Yapamiyorum alttan alip tatli tatli anllatamiyorum. Icimdeki ve onun icindeki birikmislikler ofkeleri susturamiyor.
Ilginc olan ve en kotusu ben ne istiyorum diye düşününce ayri onu uzgun ayriligi istemez görünce ayri karar veriyorum. Bu ikilem beni öldürdu. Diyeceksiniz karar vermelisin net olmalisin ve daha birsuru şey. Ve hepsinde hakli olacaksiniz. Bunlari kendime ne cok söyledim ne cok. Ne ara bu kadar zayif ve kararsiz bir insana dönüştüm ben bile bilmiyorum. Onunla da onsuz da kalp agrim gitmiyor. Gecmiyor. Uzun oldu dertlesmek istedim sadece. Kalp agrisi ne zor. Yanimda olsa yanagimi okşasa bazen yaptigi gibi sanki hemen iyilesecegim gibi. Iki dakika sonra yine hicbirsey gecmeyecek gibi. Bu yol beni nereye cikarir bilemem ama insallah hayra cikarir. Ikimiz icinde. Okudugunuz icin tesekkurler.

Evlilikse Allah yardım etsin geçer ama kurtarmak adına uzmana danışın.

Sevgililikse amaaaan, bunu hiç takma hepsi geçer. Aşktan kimse ölmemiş.

Biz buna aşağısı sakal yukarısı bıyık diyoruz nereye tükürsen olmuyor işte zamanla bir taraf ağır basıp güçlenceksin insallah o zaman yakındır

Evlilikse Allah yardım etsin geçer ama kurtarmak adına uzmana danışın.

Sevgililikse amaaaan, bunu hiç takma hepsi geçer. Aşktan kimse ölmemiş.
Keske sevgililik olsaydi yuzbin kere bitmisti.

Keske sevgililik olsaydi yuzbin kere bitmisti.
Evlilik zor zanaat. Size yasattıkları tolere edilemeyecek seyler ise güclü olmaya calısıp, karar alın. Ama aşılabilir görüyorsanız da emek verin. En azından denedim olmadı dersiniz. Adınıza üzüldüm. Hangimizin ne yasayacagını bilmiyoruz. Yalnız hissetmeyin lütfen...

Hem sizi seviyor hem de yapınca üzülüp deliye döneceğiniz şeyleri ısrarla yapıyor olması, sevgiyi sorgulama sebebi bana kalırsa, seviyorsa göz göre göre sizi üzmemeli..

Durum ne peki yazıdan pek anlaşılmıyor.
Sürekli gelgitleri olan bir evliliğim var ne o benden vazgecebiliyor ne de ben. Ben cok defa kafamda bu isin yurumedigine dair kararlar aldim. Ite kaka olmuyor gitmiyor. Ama her defasinda beni yolumdan döndürüyor. Asil sorun şu ki defalarca yeniden aramizda sorun olan davranislarina devam ediyor. Israrla. Belki farkinda olmadan. Bilemiyorum. Kaybettim dusunebilme karar verebilme yetimi. Ona desem ki biz uzmana gidelim hatta dedim de guldu sadece aptalca oldugunu dusunüpte. bir cok erkek gibi. Üzgünüm hem de öyle cok. Insan sevdigini nasil incitir ama incitiyor iste

Tesekkur ederim. Evet ama herkesin yasadigi kendine acıdır ya. Evet acıyor iste. Belki birğun gecer

Bi kırılma noktası olacak ve sizde ayrılığon ortasında bulacaksınız kendinizi. Onsuzda olabilirmiş diyeceksiniz. Şöyle bi mutlu bi mutsuz kısır döngüyle yaşadığınız günlere acıycaksınız. Şu an net olamadığınızı söylüyorsunuz. Net olmadığınız için umarım kötü bir bitiş yaşamazsınız.

Dövüyor mu aşağılıyor mu napıyor tam olarak?
Yani çözülmesi imkansız sorunlar mı, yaptıkları huy mu?
Eğer olmayacağını düşünüyorsan tek başına git uzmana kendine değer verdikçe cesarette gelir. Yok bi oluru varsa geri dönüşü olmayan şeyler değilse az daha çabalayın.

Kötu bir bitiş derken ne kastetmiştiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…