Bulamıyorum inşallah bulurumMutlaka altında yatan bir şey vardır. Sebebini bulursanız rahatlarsiniz belki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulamıyorum inşallah bulurumMutlaka altında yatan bir şey vardır. Sebebini bulursanız rahatlarsiniz belki.
Bulamıyorum inşallah bulurum![]()
Evet kısmen dert olabilir ama önüne kolay geçilebilir bir dert benceEvet çok sıkılıyorum hem de ama bu da dert değil mi başka uygun başlık bulamadım
Evet işsizlik de etkilşyor ama bir dönem çalışırken de böyle hissediyordum şu an şu modumda bugğn işe girsem mesela bu his geçmiycek kendimi yalnz hissediyorum.Beni yanlış anlamayın çalışmadığım bir dönem kendimi çok yorgun halsiz bitkin ve hiç bir şey yapma istemiyor halde bulmuştum uyumak bile uyanmak bile işkence gibiydi hayattan keyif almayı unutmuştum sürekli aynı şeyler yapıyordum uyan evle ilgilen biraz hobiler biraz spor biraz arkadaşlarla takıl eee dedim sonra kendime sen hayattan keyif alamdıktan sonra ne önemi var yeniden işe başladım gerçekten hayat kalitem benim işle artıyor böyle olanlar eminim vardır bir uğraş olmayınca ruh bile huzursuz .
Mevsim geçişleri beni de olumsuz etkiler maalesefMutluluk sanırım insanın içinde dönem dönem bu hissi yaşıyorum
Evet işsizlik de etkilşyor ama bir dönem çalışırken de böyle hissediyordum şu an şu modumda bugğn işe girsem mesela bu his geçmiycek kendimi yalnz hissediyorum.
İnşallah ondandırMevsim geçişleri beni de olumsuz etkiler maalesef
Evet canımHa o konuda bir şey diyemem tabi , evli miydiniz ?
Arkadaşınızla hayattan ve kendinizden beklentiniz, tatmin olma eşiğiniz bambaşkadır, o yüzden bu size ölçü olmaz. Onun hayatı belki mutlu olmasına yetiyordur. Yada dışarıdan öyle görünüyordur bilemeyiz.Yazdıklarınız doğru ama bunu neden söyledim bir arkadaşım var 45 yaş üstü annesiyle yaşıyor arkadaş öevresi yok gezip tozmaz ama ne zamsn konuşsak görüşsek hep mutlu 20 yıllık arkadaşım ve bir kere mutsuz görmedim halinden memnun. Ama ben dönem dönem bir mutsuzluk yaşıyorum hep ve evet düşündüm de bir amacım yok sanırım
Şu an Faranjitimin azması sebebiyle hasta yatıyorum ama iyileşir iyileşmez yapmak İstediklerim kafamda sıralıİnşallah ondandır![]()
Benim de öyle dışardan bakınca herkes ne şanlısın der ama içte öyle değil durumlarİlkbaharda ben de depresyona giriyorum. Kendimi çok hayatsız hissediyorum.
Bilemiyorum, belki de dön dolaş aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyoruzdur...
Aslında dışardan bakınca fena değil hayatım, çok şükür dersin ama gene de sıkıntılar çöker.
Yok bu arkadaşım gerçekten öyle 20 yıllık arkadaşım bir kere dert anlattığını görmedim başkasına anlatıyor desem bana bütün özel hayatını anlatır Hayatında biri olduğunda en detayına kadar hani yüzeysel değil arkadaşlığımız gerçekten aşırı pozitif biri ben dert anlatsam da aman buna mı takıldın boşver hayat çok kısa der konuyu kapatır getiğe vurur öyle biri. Ama amaç kısmında haklısınız ben o kısmı hala bulamadım malesefArkadaşınızla hayattan ve kendinizden beklentiniz, tatmin olma eşiğiniz bambaşkadır, o yüzden bu size ölçü olmaz. Onun hayatı belki mutlu olmasına yetiyordur. Yada dışarıdan öyle görünüyordur bilemeyiz.
Benim de tanıştığım insanlar canayakın olduğumu düşünür. Ortamına göre neşeli olurum. Güleryüzlüyüm, ama her daim mutlu değilim. Bu içerideki ile dışarıdakini birbiriyle karıştırmamakla ilgili bir sosyal tavır.
Amaç gerçekten önemli. Ama asıl sorun hayatın anlamına değil hayatınızın anlamına odaklanın. Bu biri için finansal özgürlüktür, diğeri için çoluk çocukla mutlu sağlıklı bir yuvadır bir baskası kariyer der, başkası çok gezmek seyahat edip dünyayı görmek der. Diğeri balkonunu tarlaya çevirir onun için topraktan sıfırdan ilaçsız bir şeyler yetiştirmektir. Bir yön bulun kendinize, sizin için anlamı olsun o yolda küçük küçük adım atın. Söylemesi çok kolay ve basit biliyorum. Ama madem arıyorsunuz bunu da ekleyeyim.
Kendi başıma mutlu olamıyorum hep arkadaşa ihtiyaç duyuyorjm hep birileriyle konuşmk istyrm ama bu ara arkadaşlarım da çok yoğun benden mi sıkılıyorlar diye düşünğyorum herkes çok yoğun benim niye onlara ihtiyacım var onların bana yok garip düşüncelerdeyimŞu an Faranjitimin azması sebebiyle hasta yatıyorum ama iyileşir iyileşmez yapmak İstediklerim kafamda sıralı
bilmiyorum söylediklerimin ne kadarı Size uyar
Öncelikle yarım kalan örgülerim var onları tamamlayacağım
öğrenmek istediğim örgü modelleri var onları tamamlayacağım
öğretici videolar eşliğinde yeni modeller öğrenmeye bayılıyorum
örgüler örerek sevdiklerime hediye etmeye bayılıyorum
okuma listemde kitaplar var onları okuyacağım
izleme listemde diziler ve filmler var onları izleyeceğim
evle ilgili bazı düzenleme planlarım var onları yapacağım
örgünün sadece temelini biliyordum sonrasını kursa giderek öğrenmiştim
bu kurslar haricinde günübirlik etkinliklerde oluyor Onları takip edip katılıyorum
Kuran öğrenmeyi çok istediğim için Kur'an öğrendim bunu ilerletmek istiyorum
haricen Almanca ve İngilizce'de öğrendim zaman zaman bunları da ilerletme amaçlı bu tarz kitaplarda okuyorum
manevi yönüm çok kuvvetli maneviyatımi kuvvetlendirmeye çalışıyorum
çocuklarım var aynı zamanda kayınvalideyim haliyle Onların da Belli bir zamanımı aldiklari oluyor
Akraba ziyareti yapiyorum
Yaşlı komsularim var mutlaka uğramaya gayret ediyorum
Çoğu zaman gün yapmak istediklerime yetmiyor
Sinemaya gitmeyi çok istiyorum fırsat bulduğum ilk anda
Gerçekten 2 kere dönüyorum akşam oluyor gün kısacık ben öyle hissediyorum
Ayrıca geçmiş olsun size deŞu an Faranjitimin azması sebebiyle hasta yatıyorum ama iyileşir iyileşmez yapmak İstediklerim kafamda sıralı
bilmiyorum söylediklerimin ne kadarı Size uyar
Öncelikle yarım kalan örgülerim var onları tamamlayacağım
öğrenmek istediğim örgü modelleri var onları tamamlayacağım
öğretici videolar eşliğinde yeni modeller öğrenmeye bayılıyorum
örgüler örerek sevdiklerime hediye etmeye bayılıyorum
okuma listemde kitaplar var onları okuyacağım
izleme listemde diziler ve filmler var onları izleyeceğim
evle ilgili bazı düzenleme planlarım var onları yapacağım
örgünün sadece temelini biliyordum sonrasını kursa giderek öğrenmiştim
bu kurslar haricinde günübirlik etkinliklerde oluyor Onları takip edip katılıyorum
Kuran öğrenmeyi çok istediğim için Kur'an öğrendim bunu ilerletmek istiyorum
haricen Almanca ve İngilizce'de öğrendim zaman zaman bunları da ilerletme amaçlı bu tarz kitaplarda okuyorum
manevi yönüm çok kuvvetli maneviyatımi kuvvetlendirmeye çalışıyorum
çocuklarım var aynı zamanda kayınvalideyim haliyle Onların da Belli bir zamanımı aldiklari oluyor
Akraba ziyareti yapiyorum
Yaşlı komsularim var mutlaka uğramaya gayret ediyorum
Çoğu zaman gün yapmak istediklerime yetmiyor
Sinemaya gitmeyi çok istiyorum fırsat bulduğum ilk anda
Gerçekten 2 kere dönüyorum akşam oluyor gün kısacık ben öyle hissediyorum
Dua edin dileyin.Allah her derdin dermanıdır.Kızlar çok canım sıkılıyor sadece dertleşmek istiyorum. Bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir hobi bul dalan demeyin soyalleşmek istiyorum ama çok arkadaşım yok yeni arkadaşlık da bence belli bir yaştan sonra zor. Kursa gdiyordum bitti 10 kişiydik ve hiç kafa dengi biri yoktu. Arkadaşlarımında bu ara hepsi yoğun genel olarak da bir yoğunlukları var zaten bir benim mi canım sıkılıyor anlamıyorum çünkü çalışırken de böyleydi iş bitince sosyalleşme ihtiyacı hissediyordum.
Normalde temizlikten nefret ederim ama evde sürekli kafam dağılsın diye temizlik yapıyorum bu ara. Camları sildim bütün evi sildim perdeleri yıkadım tozları aldım bütün dolapları sildim kapıları sildim dolapları indirdim baştan aşağı düzenledim iyi geldi kafam dağıldı kaç gündür. Ama neden canım sürekli sıkılıyor bunun önüne nasıl geçebilirim. Kendimi mi sevmiyorum diycem ama kendime bakarım kendime her gğn yemekler yaparım göze hoş gelen sunumlu falan. Theta healing yaptırmıştım orda da kendini seviyor çıkmıştı bilmiyorum mutlu değilim ama.
Peki neden yalnız hissediyorsunuz ki ?Evet canım
inançlı biri seğilim keşke olsaydım o zamn daha kolay olurduDua edin dileyin.Allah her derdin dermanıdır.
İşte halden ve hayattan memnun olmak dedikleri bu. Arkadaşınız gerçekten mutlu demek ki, bahtiyarlığı daim olsun.Yok bu arkadaşım gerçekten öyle 20 yıllık arkadaşım bir kere dert anlattığını görmedim başkasına anlatıyor desem bana bütün özel hayatını anlatır Hayatında biri olduğunda en detayına kadar hani yüzeysel değil arkadaşlığımız gerçekten aşırı pozitif biri ben dert anlatsam da aman buna mı takıldın boşver hayat çok kısa der konuyu kapatır getiğe vurur öyle biri. Ama amaç kısmında haklısınız ben o kısmı hala bulamadım malesef