• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek istiyorum :(

Kızlar beni böyle düşündüren çok şey var, 21 yaşındayım ama kendimi bildim bile hep hayatımda olumsuzluklar yaşadım ne kadar bişeylerin iyi gittiğine gideceğine inansam inancım daha fazla kırıldı yaşadığım olaylardan dolayı, ve ben bir türlü insanlara güvenemiyorum, bir kaç arkadaşım var ama onlara bile güvenemiyorum. Ve insan tanımadığı kişilerle dertleşmek arkadaş olmak istiyor. Bazen sizi tanımayan insanlar daha iyi anlayabiliyor. Bu sitede de yeniyim arkadaş bulmak dertleşmek ve başkalrının derdine ortak olmak istiyorum :)

Kızlar beni böyle düşündüren çok şey var, 21 yaşındayım ama kendimi bildim bile hep hayatımda olumsuzluklar yaşadım ne kadar bişeylerin iyi gittiğine gideceğine inansam inancım daha fazla kırıldı yaşadığım olaylardan dolayı, ve ben bir türlü insanlara güvenemiyorum, bir kaç arkadaşım var ama onlara bile güvenemiyorum. Ve insan tanımadığı kişilerle dertleşmek arkadaş olmak istiyor. Bazen sizi tanımayan insanlar daha iyi anlayabiliyor. Bu sitede de yeniyim arkadaş bulmak dertleşmek ve başkalrının derdine ortak olmak istiyorum :)

Aradığın kişiyi buldun öyleyse canım. :7:
Zaten güvenmemekte çok haklısın. Bende güvenmiyorum bir iki kişi hariç öyle.
Ama bazen dediğin gibi tanımadığın insanlara dertleşmek çoook iyi geliyor.
Çünkü tanıdığın kişiler problemine objektif yaklaşamayabiliyor. Tanımayan bir göz olayları daha iyi görüyor.

Bu arada yaşıtız, bende 21 yaşındayım. Çok olumsuz dönemlerden bende geçtim ama genelde optimist bir insanım.
Hayatta çok güzel şeylerin de olduğunu düşün hep.

Aradığın kişiyi buldun öyleyse canım. :7:
Zaten güvenmemekte çok haklısın. Bende güvenmiyorum bir iki kişi hariç öyle.
Ama bazen dediğin gibi tanımadığın insanlara dertleşmek çoook iyi geliyor.
Çünkü tanıdığın kişiler problemine objektif yaklaşamayabiliyor. Tanımayan bir göz olayları daha iyi görüyor.

Bu arada yaşıtız, bende 21 yaşındayım. Çok olumsuz dönemlerden bende geçtim ama genelde optimist bir insanım.
Hayatta çok güzel şeylerin de olduğunu düşün hep.

Haklısın aslında bende o kadar yaşadığım şeylere rağmen güçlüyüm, ama işte bazen insan umutsuzluğa düşebiliyor. Benim 5 yıllık bir ilişkim vardı ama bitmek üzere aslında bitmesini istiyorum bir yandan, ama yinede üzülüyorum şimdilik ara vermiş durumdayım, birde sürekli aklımda olan sürekli ondan bahsetmek istediğim bir kişi var. Durumlar çok karışık düşünmekten kafamdan alevler çıkacak gibi hissediyorum bazen :(

Haklısın aslında bende o kadar yaşadığım şeylere rağmen güçlüyüm, ama işte bazen insan umutsuzluğa düşebiliyor. Benim 5 yıllık bir ilişkim vardı ama bitmek üzere aslında bitmesini istiyorum bir yandan, ama yinede üzülüyorum şimdilik ara vermiş durumdayım, birde sürekli aklımda olan sürekli ondan bahsetmek istediğim bir kişi var. Durumlar çok karışık düşünmekten kafamdan alevler çıkacak gibi hissediyorum bazen :(

Evet ilişkinle ilgili problemlerini okumuştum yazdığın konuda.
Sanırım altında yorumum da vardı.:44:
Konu ne olursa olsun her zaman konuşabiliriz.
Aklın karışık sanırım.
İstersen özelden de anlatabilirsin, farketmez canım.

.....................................

Son düzenleme:
Evet ilişkinle ilgili problemlerini okumuştum yazdığın konuda.
Sanırım altında yorumum da vardı.:44:
Konu ne olursa olsun her zaman konuşabiliriz.
Aklın karışık sanırım.
İstersen özelden de anlatabilirsin, farketmez canım.

Özelden nasıl yazılıyor çözemedim ben burda, evet kafam karışık :( yorum yapmış olabilirsin o gün ilk gündü ve burayı keşfettim hiç isimlere bakmadım

kimseye güvenme gerçekten o kadar çok kazık yedimki kimseye hiç bişeyimi anlatmıyorum herkes çıkarcı olmuş boşver düşmanın olmasındansa yalnız kal en iyisi

kimseye güvenme gerçekten o kadar çok kazık yedimki kimseye hiç bişeyimi anlatmıyorum herkes çıkarcı olmuş boşver düşmanın olmasındansa yalnız kal en iyisi
Evet güvenmiyorum zaten ama ne bileyim dertleşmedende yapamyoruz işte kızlar biz ya :) Şuanda burda sizleri bulmak konuşmak bile nasıl mutlu etti anlatamam gerçek hayatta cidden çok yanlızım :(

Olsun bende sizlerin dertlerinle kendi dertlerimi unuturum, birbirimize yardımcı oluruz :)

benim konu baya derin valla canım actığım konuları oku dicem de epey vaktini alır:) şimdi gülüyorum ya,bu sitede olmanın verdiği mutluluk bu:) gündüzleri giremiyorum geceleri rahat griyorum..ayy hemen gece olsada steye grsem diyorum:)

Aynı durum bende de var. Kısa bir zaman oldu aslında üye olalı ama resmen sitenin bağımlısı oldum. İnsanların problemlerini okuyup yorum yaptıkça kendiminkileri unutur oldum.

Evet güvenmiyorum zaten ama ne bileyim dertleşmedende yapamyoruz işte kızlar biz ya :) Şuanda burda sizleri bulmak konuşmak bile nasıl mutlu etti anlatamam gerçek hayatta cidden çok yanlızım :(

emin ol bende öyleyim okul yüzünden şehir dışındayım tek başıma yaşıyorum kimseye güvenemiyorum bütün gün yalnız başına kalmak yalnız uyumak falan çok zor :( aile özlemi sevgili özlemi hepsi bi arada ama yinede birine güvenip kazık yemek istemiyorum alışmaktan başka çarem yok :(

Back
X