• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç arkadaşlarım var..

Saldıran sizsiniz ben buradan derdimi anlatmışım demek bu raddeye gelecek kadar yalnızım ki buraya yazmısım aptal aptal yorumla karsılasıyorum dalga gecer gibi ne gerek var boyle yorum yapmanıza koca buldum mu dedim size ya da bi görgüsüzce bir şey mi demişim ????
Ben size yorum yapmadım ama sanırım öfke kontrolünüz yok, buradaki üyelere kızıp hakaret boyutunda şeyler yazamazsın. Tutar biri dava açar, bir de onunla uğraşırsınız.

Ben size yorum yapmadım ama sanırım öfke kontrolünüz yok, buradaki üyelere kızıp hakaret boyutunda şeyler yazamazsın. Tutar biri dava açar, bir de onunla uğraşırsınız.
Ben bireysel yorum yapmıyorum bi üyede burada insan gibi derdini paylaşırken böyle saldırıp dalga geçmeye de hakkı yok

Kalkıp sacma sapan yorumlar yapmayın insan gibi anlatıyorum yok görgüsüz müsün yok demek sen şöyle yapmıssın diyorsunuz arkadas dedigin mutluluğunu da paylaşır üzüntüsünü de sınırları da olur ama bazı seyleri de eşinle paylaşmazsın ben de dogal olarak soruyorlar cevaplıyorum yüzleri düşüyor diyorum ya da ay ne evlenmesi yaaa diyorlar ama içten içe kıskanıyorlar bunu anlatıyorum kalkmıs birbirlerinizin yorumlarına ifadeler atıp bir de bana saldırıyorsunuz amacınız ne?????? Bu grupta destek olmak fikir vermek varken bu ne varoş yorumlar ?
Üslubun kişiliğini ele veriyor. Bence arkadaşların haklı. Biri kıskanır, ikisi kıskanır, hepsi mi kıskanıyor? Muhtemelen sevilmiyorsun, çevren de tepkisini böyle dile getiriyor. Derde bak. Bu vizyonda birinin başkalarına varoş yakıştırması yapması da büyük ironi. Kainatın ilk gelini olacak sanki.

Sevgilin çirkin ve arkadaşların densiz demek. Bu öyle dan diye yüze söylenmez ki. Alan razı veren razı, kime ne? Hepsi organize bir şekilde böyle tepki veriyorsa kendinizde arayın hatayı, demek ki darlıyorsunuz insanları. Kıskanılacak neyiniz var tam olarak, o kısmı da merak ettim.
e çirkin de olsa koca bulmus 23ünde. niye kiskanilmasin?
elalem koca koca diye aranırken*, büyük başarı
*
hepsi mutsuz hepsi koca arayışında

Ah be. Nişanlıydım yıllar yıllar önceydi.. 🤣 eteklerim zil çalıyordu.. en yakın arkadaşım tarafından tekmeyi popişime yemiştim.. hemde şu sms ile : hayatımda hiç kimsenin mutluluğunu izleyecek durumda değilim, seninkini de.
Sanırım bu gelıyor başa, öyle ya da böyle :)

Muhtemelen sadece ortak cevre paylasiyorsunuz kimse sizi arkadas olarak gormuyor kimsenin size tahammulu yok, bu tarz bu bakis acisi bu ifadeler ile selam vermeleri kabahat.

Back
X