inş canım çok isterim olur belki birgün :) sevdiğim kişiler beni sevsinde uzaklığada alışır insan :)konyada yasıyorum cnm ben cık gel mevlanayı ziyaret edelimm :) sevdiklerin gider yerine baskaları gelir cnm benimm üzülme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım çok isterim olur belki birgün :) sevdiğim kişiler beni sevsinde uzaklığada alışır insan :)konyada yasıyorum cnm ben cık gel mevlanayı ziyaret edelimm :) sevdiklerin gider yerine baskaları gelir cnm benimm üzülme
iyi olduğumuzda da yazalımm cnm hep dert konuşcak değilz inşş cok mutluyuz dediğmz günler gelir:)
anlıyorum seni cnm ya bende bikaç ay bi arkadasımla öğrenci evinde kalmıştım balkon kapımızı klitlenmiyordu bide:) 2 kşi olduğmuz halde sabahı ederdik korkudan..ama sen her gece 7 ayetel kürsü 21 besmele okumadan yatma sakın..bunları yapınca Allah evinin 4 yanını kuşatır korurmuş seniiokuyorum canım ilk defa hiç bilmediğim bi şehirde yalnızım yanigerçekten çok üzülüyodum ama buraya yazmaya başladıktan beri o kadar rahatım ki hiç bişey umrumda değil şu anda ilk zamanlar çok korktum saat 5-6 oluyodu ben hala uyanıktım ne zaman eve biri gelse o zaman adam akıllı uyuyodum Allahtan alıştım artık
inşallah yaparım canım ya düşündükçe yapamıycakmışım gibi geliyo çok korkuyorum en büyük hayalim şu okulu bitirmek hayırlısıyla ve önüme bakmak
anlıyorum seni cnm ya bende bikaç ay bi arkadasımla öğrenci evinde kalmıştım balkon kapımızı klitlenmiyordu bide:) 2 kşi olduğmuz halde sabahı ederdik korkudan..ama sen her gece 7 ayetel kürsü 21 besmele okumadan yatma sakın..bunları yapınca Allah evinin 4 yanını kuşatır korurmuş senii
inş canım çok isterim olur belki birgün :) sevdiğim kişiler beni sevsinde uzaklığada alışır insan :)
allaha şükür erkek arkadaşımla bu aralar hiç kavga etmiyoruz ama kavga ettiğimizde benden çekiceğiniz var kızlar çok kötü oluyorum çünkü o zaman :))
canım bnm bölümde zor emin ol, bende sen gibiyim kaldığım dersler var bitirememekten korkuyorum ama olmayacak merak etme bitireceğiz Allahın izniyle
İnsanı bazen hayatındaki hiç kimse anlamıyor ve yapayalız hissediyor, işte öyle bir haldeyim. Burada dertleşecek arkadaşlar yok mu kızlarrr![]()
![]()
allaha şükür erkek arkadaşımla bu aralar hiç kavga etmiyoruz ama kavga ettiğimizde benden çekiceğiniz var kızlar çok kötü oluyorum çünkü o zaman :))
kızlarr okulu bitirincede valla insan özlüyor,derlerdi de inanmazdım ... bnm bitti ama şimdide iş yokk en kısa zamanda haber gelr inş:/ siz de bitirirsnz canlarım başlamak bitirmenin yarısıdırcanım bnm bölümde zor emin ol, bende sen gibiyim kaldığım dersler var bitirememekten korkuyorum ama olmayacak merak etme bitireceğiz Allahın izniyle
ayy ne güzel olur bigün belki olur dediğn gibi:)
olsun canımm ii günde kötü günde hastalıkta sağlıkta burdayz artık:) bazen bnm de dellendiğim zamanlar olur![]()
ayy ne güzel olur bigün belki olur dediğn gibi:)
olsun canımm ii günde kötü günde hastalıkta sağlıkta burdayz artık:) bazen bnm de dellendiğim zamanlar olur![]()
merhaba nehir nasilsin
Allah her türlü aksilikten korusun seni cnm benim emeğinin karşılığını alırsın inşallah.her gece duamı ediyorum zaten baktım uyuyamıyorum besmele çekmeye başlıyorum öyle uykuya dalıyorum zaten Allaha emanetim çünkü beni o koruyo beni hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar deprem dışında ondada allahtan yalnız değildim yoksa bayılır kalırdım heralde![]()
inşallah canım ya 1 sene kesin uzıcak yarım dönem hiç ders görmedim çünkü inşallah daha fazla uzamazz
kızlarr okulu bitirincede valla insan özlüyor,derlerdi de inanmazdım ... bnm bitti ama şimdide iş yokk en kısa zamanda haber gelr inş:/ siz de bitirirsnz canlarım başlamak bitirmenin yarısıdır
bizde toparlama ekibine dahiliz artık merak etmee:)Benimde olur bazen hayattan kopuyorum hep mutsuz oluyorum o zamanlar benide kimse toparlayamıyor, bir kişi hariç :)
Allah her türlü aksilikten korusun seni cnm benim emeğinin karşılığını alırsın inşallah.
ay ben bi kere koltuğa kafa attığımı bilirim manyağa bağlıyorum sonra gülüyorum tabi halime :))))