• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek istiyorum :(

Koç burçlarında o sinirlendiğinde kendini tutamamak var bende yumruk atmıştım, hemde ygs sınavından bir gün önce kalemi zor tuttum :) hem küçük olmak kötü değil emin ol yaşlanınca avantajlı olacak :)

sende öyle değilsindir canım, ama bende kendimi çok kilolu sanıyorum 166 boyundayım ama kimse inanmıyor 170 varsındır diyorlar 63 kiloyum ama kendimi beğenmiyorum :)

evet koç burçları çok fena ya : )

canım bence kilon çok fazla değil ama istersen verebilirsin ben bu boyla 62 kiloydum ve şu anda bu haldeyim yeterki iste herşey olur :)))

kızlaaaaaarrr ben cıkıyorumm antidepresan kullanıyorm oda uyku yapıyorr bu saate kadar duruyorum ynede ama bastırdı şimdi iyicee:):)
ikinizide çookk öpüyorum yarın görüşrüzz tatlı rüyalarrrr:16::54::16::54:

sanada tatlı rüyalar canım benimmm Allah rahatlık versin melekler yanında olsun çoook öptüm seni yarın görüşmek üzereeee :16::16::16:

ay keşke bende uzun boylu olsam ya çok özenirim ama bu saatten sonrada boy uzamaz ayaklarım bile 35 numaraaa :)))
yok ya kısa boylu olmakta iyi bazen :) canım bende çıkıyorum ağrıdı her yerim en kısa zamanda görüşmek üzere iyi gecelerrr öpüyorum :)

Kızlar ben yine akşama doğru kötü oldum hüzün çöktü, bir gerginlik oldu neden anlamadım :(

sağolun kızlar :( hala elim ayağım titriyor...pek bişey almamış bi miktar para ve benim takılarım gitmiş sahteydi çoğu bikaç tane gümüş vardı:( eve girip evi öyle dağınık ve camı acık görünce o anki duyguyu anlatamam size:(

Canınıza bir zarar gelmesin de gerisi önemli değil. Bir şeyler almış mı hırsız parmak izi aldırdınız mı?

polis geldi ama cok önemli bi eşya kaybı olmayınca yapacak bişey yok dediler malesef:( zaten ayak izi bile yok ayakkabıyla girmemiş ki uyanık:( şu mübarek gecede yapılırmı bu ya insanlık bitmiş reemen:(

Canım bende telefonlar konuştum iki kere yazamadım bir türlü, bende kötüyümde kaç saattir ağlıyorum. Neyse beni boşverelimde sen nasılsın oldun, çok geçmiş olsun Allah korumuş size bişey olmamış ya şükür :( şu mübarek günde bunu yapanın Allah aklını başına versin ya olacak iş değil.

Back
X