• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek istiyorum :(

Canım bende telefonlar konuştum iki kere yazamadım bir türlü, bende kötüyümde kaç saattir ağlıyorum. Neyse beni boşverelimde sen nasılsın oldun, çok geçmiş olsun Allah korumuş size bişey olmamış ya şükür :( şu mübarek günde bunu yapanın Allah aklını başına versin ya olacak iş değil.
aynen öyle cnm ya sağol kan beynime sıcradı resmen eve girince:( sen niye kötüsün neler olduu

aynen öyle cnm ya sağol kan beynime sıcradı resmen eve girince:( sen niye kötüsün neler olduu

Yeni konu açmıştım canım sende kötüsün sıkmayayım canını şimdi ama bilmiyorum, birilerine sarılmaya ihtiyacım var tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum ve titriyorum üşümediğim halde :43:

Yeni konu açmıştım canım sende kötüsün sıkmayayım canını şimdi ama bilmiyorum, birilerine sarılmaya ihtiyacım var tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum ve titriyorum üşümediğim halde :43:

okudum şimdi konuyu kzum yaaa tamamen ayrıldınz mı?? eski arkadasla niye tartıstın .s istersen açtığın konudan devam edelm orda anlat

canlarım kaç gündür misafir var evimde giremiyorum buraya ama aklım hep sizde :( geçmiş olsun hırsız kötü bişey ben de bi süre kendime gelemezdim ev kalabalık fırsat buldukça girmeye çalışıyorum kusura bakmayın lütfen :(

kızlar benimde aklım sizde pcden giremiyorum perşembe akşamı gireceğim telden çok zor oluyor, haber vereyim dedim. Size anlatacaklarım var benimde, unutmadım sizi. Kendinize iyi bakın, öpüyorum :)

canlarım kaç gündür misafir var evimde giremiyorum buraya ama aklım hep sizde :( geçmiş olsun hırsız kötü bişey ben de bi süre kendime gelemezdim ev kalabalık fırsat buldukça girmeye çalışıyorum kusura bakmayın lütfen :(

canıım sağolasın kardeşm korkudan gecem gündüzüme karıstı...

kızlar benimde aklım sizde pcden giremiyorum perşembe akşamı gireceğim telden çok zor oluyor, haber vereyim dedim. Size anlatacaklarım var benimde, unutmadım sizi. Kendinize iyi bakın, öpüyorum :)

nehirim neler oluyorr

Kızlar ben geldim nasılsınız bakalım, kendi bilgisayarım bozuldu benim, babamda bazen iş için dışarıya gidiyor, pc olmuyor teldende girilmiyor rahatça giremedim kusura bakmayın :( neler var neler yok ? Ben size anlatmak istiyorum, ama burda bir kaç kişiden yanlış tepkiler aldım iyice canım sıkıldı burayada rahatlamak için giremeyeceğim artık anlaşılan :(

Back
X