• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek istiyorum :(

benimde okdar sorunlarim varki ne yapacami bilmiyorum ben yurtdisinda yasiyorum ikinci evligim ve evlendim buraya geldim esimin cocuklariyla anlasamiyorum ne yapacami bilmiyorum banada bir yardimici olursaniz sevinirim

Tabikide canım bak geçmişi düşünme artık evet zor biliyorum kimse ailesine yada ilerdeki eşine karşı böyle şeyler yaşamak istemez ama vardır bir hayır bundada emin ol, biz şerdeki hayırları göremeyiz biliyorsun. Sana bol bol dua edeceğimmm tatlım üzülme ama artık gül biraz.
oyy cnm benim Allah razı olsunn bende sana dua edicem..Rabbim yolundan ayırmasın artk bizlerii

benimde okdar sorunlarim varki ne yapacami bilmiyorum ben yurtdisinda yasiyorum ikinci evligim ve evlendim buraya geldim esimin cocuklariyla anlasamiyorum ne yapacami bilmiyorum banada bir yardimici olursaniz sevinirim

oluruz tabiki canımm benim nedir sorun tam olarak ?nye anlaşamıyorsunuz cocuklarla ??

Hoşgeldin canım ne demek oluruz tabiki her zaman :) yaş kaç bu arada ?

arkadas anlatmaktan vazgecti galiba kuzum:31: ooy oy herkeste ayrı dert nasıl da imtihanlarla sınıyor Rabbim kullarını ona yönelelim diye ...

Aynen canım çıktı sanırım müsait değilse :( öyle tabi Allahım hayırlı eş nasip etsin ya, bende şu saate kadar iyiydim yine hüzün çöktü kafam karışık garip durumlardayım :)

Aynen canım çıktı sanırım müsait değilse :( öyle tabi Allahım hayırlı eş nasip etsin ya, bende şu saate kadar iyiydim yine hüzün çöktü kafam karışık garip durumlardayım :)

ee nolacak beni dinledin bunalıma girdin kuzum :9: hay allahm denizlideydn dimi sen nehirim cık gel dertleşelim oturup ya :)

ee nolacak beni dinledin bunalıma girdin kuzum :9: hay allahm denizlideydn dimi sen nehirim cık gel dertleşelim oturup ya :)

Ah keşke öyle şansımız olsa kuzum istemem mi ne güzel olur, tolcanda olursa üçümüz kaynatırız sabaha kadar :) hem güler, hem ağlar, hem eğleniriz kızlar :) yok kız seninle ilgili değil kendimle ilgili :9:

Ah keşke öyle şansımız olsa kuzum istemem mi ne güzel olur, tolcanda olursa üçümüz kaynatırız sabaha kadar :) hem güler, hem ağlar, hem eğleniriz kızlar :) yok kız seninle ilgili değil kendimle ilgili :9:
aynen valla cnm ne güzel olurdu benm de kafam dağılırdı sayenizde.. toru topu bikaç tane arkadasm var zaten onlarda kmi nişanlı kmi evli benle mi urascaklar:(

aynen valla cnm ne güzel olurdu benm de kafam dağılırdı sayenizde.. toru topu bikaç tane arkadasm var zaten onlarda kmi nişanlı kmi evli benle mi urascaklar:(

Öyle düşünme canım, hem belki yanında değiliz ama biz varız ben hepinizi çok sevdim burası beni mutlu ediyor :) Sen ne zaman istersen konuşuruz özeldende yazabilirisn ben her zaman yanındayım güzelim

Öyle düşünme canım, hem belki yanında değiliz ama biz varız ben hepinizi çok sevdim burası beni mutlu ediyor :) Sen ne zaman istersen konuşuruz özeldende yazabilirisn ben her zaman yanındayım güzelim

bende öyle canımm sende istediğn zaman özelden yazabilirsin bnde hep yanındaym unutma siz çok ii geliyosunuz bana.:)

kızlarrrrr belim çok ağrıyo valla o yüzden yazamadım :) gerçekten hepimiz ayrı şehirlerdeyiz zaten aynı şehirlerde olsaydık çok iyi olabilirdi olsun ama biz bize burdan da yeteriz kim bilir belki bi gün yollarımız kesişirrr :)

kızlarrrrr belim çok ağrıyo valla o yüzden yazamadım :) gerçekten hepimiz ayrı şehirlerdeyiz zaten aynı şehirlerde olsaydık çok iyi olabilirdi olsun ama biz bize burdan da yeteriz kim bilir belki bi gün yollarımız kesişirrr :)

Belki canım bilemeyiz hayırlısı olsun dediğin gibi gönüller bir olsun biz birbirimize burdanda yeteriz :) Nasılsınız kızlar ? Ben bugün hastaneye gittim kontrol için biraz canım sıkıldı guatr olabilir dediler. Birde bir dersim kritikti hocam iki puanlar bırakmış dersi üçüncü kez alacağım sayesinde bu okul bitip ben ne zaman işe başlayacağım diye panik yapmaya başladım :(:18::18::18:

ben 42 yasindayim turkiyede 4 cocuguu birakip bunlan evlendim cocuklarim buyuk torunum var ve bu esim bazen benle ilglenmiyor cocuklarida benle tarisiyor sinirden artik kolarima zarar vermeye basladim

ben 42 yasindayim 14 yasinda evledirildim ve 25 senelik evligimi bitirdim ve ayri eve ciktim eski esim beni rahat birakmadi arkamda dedikodular eti bende mecbur kaldim evlenmeye evlendim danimarkaya geldim bununda 3 cocugu var kizi evli ikisi bizle kaliyor kucu bana karsi cok saygilsiz davraniyor kiloluyum diye benle dalga geciyor 74 kiloyum kilomla dalga geciyor anesi olmus bende esi mefat etmis bu koca kari kiymeti bilir dedim ama bosmus adam bilgisayar hastasi haber hastasi ben yoruldum pismanda oldum evlendime ne yalan soyleyim geri gitsem diyorum bazen cok bunalima girdim

ben 42 yasindayim 14 yasinda evledirildim ve 25 senelik evligimi bitirdim ve ayri eve ciktim eski esim beni rahat birakmadi arkamda dedikodular eti bende mecbur kaldim evlenmeye evlendim danimarkaya geldim bununda 3 cocugu var kizi evli ikisi bizle kaliyor kucu bana karsi cok saygilsiz davraniyor kiloluyum diye benle dalga geciyor 74 kiloyum kilomla dalga geciyor anesi olmus bende esi mefat etmis bu koca kari kiymeti bilir dedim ama bosmus adam bilgisayar hastasi haber hastasi ben yoruldum pismanda oldum evlendime ne yalan soyleyim geri gitsem diyorum bazen cok bunalima girdim

Haddime düşmez belki size akıl vermek ama eğer ki maddi durumunuz varsa bu yaştan sonra kendi hayatınıza bakın derim, başkasının çocuğu yüzünden stres olacağınıza neden kendi hayatınızı yaşamıyorsunuz, kocanızda ilgilenmiyormuş hem. Bence ülkenize geri dönüp hayatınızı çok güzel şekilde yaşayabilirsiniz. Sanırım sorumluluğunuzda kimsede kalmamış çocuklardan. Bence maaşınız varsa gezilere katılın derim.

evlilik hiç bi zaman kaçış değildir keşke eski eşinizi polise şikayet etmekle işe başlasaydınız işiniz çok zor gerçekten. dönebilme şansınız varsa tabiki dönün istemediğiniz bi hayatı yaşamak zorunda değilsiniz

Back
X