Dertlesmek

Demet1111

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
116
40
13
29
Arkadaşlar herkese merhaba ben 2 bucuk yıldir evliyim evlendiğimde beri hatta evlenmeden once dahi kayinvalideyim lafindan sözünden artk bıktım evlendim geldim benden 5 ay önce eşimin amcasinin oglu evlendi ayni binada oturuyoruz eltim sayılır ama onunda lafi sözü hic bitmesi bana maymuna benziyosun dan tut orospu bile dedi kayin validem o dönem beni korudu o kizada demedigini bırakmadı yuvan yıkılsın bile dedi sonra biz ne eltimle nede onun kaynanasiyla konuşmuyorduk daha sonra eltim hamile kaldi o zamnda bana dediki hamileyim diye hasedinden catliyosun çocuğu oldu bana çocukla hava atmaya basladı falan simdide kimsenin yuzune bakmayan eltim herkesle iyi olmaya başladı kaynanamin evine gidiyo kaynanamla oturuyo kayinbabasina demedigini birakmadi simdide bilmiyo ki nasil yalakalik yapa bende suan hamileyim ve böyle olduklarını görünce hem üzülüyorum hem kıskanıyorum hem sinirleniyorum simdiye kadar kimsenin yüzüne bakmayan kiz simdi ne olduda herkesle can ciğer ne yapicagim nasil kafamdan atip hic gormeyecegim ne hallari varsa görsünler diyeceğim bilmiyorm

Sen Allaha havale et o kadının kazığını öyle bir yiyecekler ki sana muhtaç olacaklar çünkü bu hikaye hep böyledir asla ama asla şaşmaz emin ol sen sadece Rabbim sana havale ediyorum de gerisini rabbine bırak izle ve gör ya hemen olur ya geç olur ama böyle olur.

Öyle düşük karaktere sahip birinin yaptığı ettiği sizi etkilememeli bence.Ayrica kiskanmak,kirilmak yerine harekete geç sende gir o ortama güle güle alttan altan dalgani geç.Kosede oturup izleme.Yapamam diosan kapat kapıni aldırma körler sağırlar birbirini ağırlar de geç

Hep öyle diyorum inanin Allahim sana havale ediyorum diyorum ama inanin herkes o kadar elestiriyo ki eltimi hic kimseyle arasi yok kayinvalidemin böyle yapmasi zoruma gidiyo kayin babam yok benim evde tek kalmasn diye sabah aksam yemege caya oturmaya cagiriyorum onca lafina sözüne karşı bile gülüyorum evime gelince ama böyle yapmasi zoruma gidiyor

Cok haklisiniz eger bi ortamda ben gülüyor söylüyorsam sesi cikmiyo bi köşede oturup bakiyo sadece ama benim yüzüm düşükse hemen herkesle muhabbet kuruyor falan

Nasıl da kıskanıyor sizi bir bilseniz bu yüzden böyle yapıyor o yüzden boş verin onun yanındayken daha da mutlu olun üzgün olsanız bile gülücükler saçın kendinize bakın giyim kuşam olsun oda otursun çatlasın

Aynen öyle yapicam bundan sonra emin olun
Zaten onları umursamayıp kendine zaman ayırdığında sen kendinde daha mutlu olduğunu göreceksin sen ne kadar mutluysan o o kadar mutsuz keyifsiz olucak sen daha çok konuş onunlayken fazla söz hakkı tanıma ondan önce davran kudursun dursun

Bence senin hiç bir şeyi umursamıyor görünüşün eltini daha çok delirtiyordur o yüzden umursamıyor gibi görünmeye devam ve umursamamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…